TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Traktor battle round 4

• Toto téma obsahuje celkem 173 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Raduška a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 184)
  • Autor
    Natix
    Účastník

Pravda, že se škatulemi by byly problémy, ale co to „home listening vs. partysongs?“ B-]

Palda61
    Člen

Do krve ne-e :_):-)…

Já jsem spíš taky pro original a remix 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no ty škatule rači ne, nebo se tu všichni pohádáme, poslední dobou je to dost choulostivý téma, to by se téměř 100% obrátilo v hádku do krve

Sickboy
    Člen

Mě ráno napadlo udělat dva (nebo více? – podle počtu míchačů) paralelní sety The Best of 07. Přesně, jak to teď psal Natix.

The best of uplifitng.
    The best of progressive / tech.

(Případně více kategorií.)

Natix
    Účastník

hellman:
    No, myslel jsem to ve smyslu nejoblíbenější, samozřejmě. Měl jsem tam trochu překlep, už jsem to opravil. Tenhle nápad s remixy taky není špatný. 🙂

Nebo mě napadá ještě další rozlišení: Top uplift vs. top progressive nebo top poslechové tracky vs. top partykillery.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

natix: noooo nejlepší vokálovka letos nevyšla snad ani jedna, to rači ne :´-))
    co trakhle nej remix roku vs nej original roku?

Muff
    Člen

Ja bych byl pro ten hnuj 😀 Ostathne hnojarina ke traktoru sedi tak podme na to 😀

Natix
    Účastník

Top tracks 2007 není špatný nápad, ale chtělo by to trošku obzvláštnit. Co takhle dva paralelní sety, jeden nejlepší vokálovky a druhý nejlepší intrumentálky? 🙂

mountainer
    Člen

já si opět v prosinci sám pro sebe namixuju vlastní TOP25 letoška, takže i do traktorové bitvy rád přispěju na toto téma 😉 jinak našlo by se i pár tipů na ten shit roku 😀

Dexx
    Člen

Jsem taky pro The best of 2007.

Sq4Raa
    Člen

Tak jestli i hellman bude hrát anjunu :´-( :oD

Fox Mulder
    Člen

2 hellman: No proto, já už se lekl! 😉 Velmi správně..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no psal sem nejhorší trance track, jinak skončíme u evy a vaška a podobně, to ne..
    trance (+ je asi jasný, že tam někdo nahodí takovej ten moderní styl řízlej techhousem electrem minimalem a buhvíčim ještě)

Palda61
    Člen

hellman: ježkovy koule, ty s tím naděláš :oD

Fox Mulder
    Člen

Je vůbec ten „nejhorší track“ stylově nějak ohraničen (definován)? Předpokládám, že musí být v rámci taneční hudby. 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 184)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.