TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Traktor battle round 4

• Toto téma obsahuje celkem 173 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Raduška a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 184)
  • Autor
    Showman
    Člen

hellman – vážně? no je sice fakt, že každej má trochu jinej styl, ale myslim si, že výběr tracků mohl dopadnout i mnohem hůř.. neni to špatný 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

showman: já sem naopak tracklistem zděšen :oD

Showman
    Člen

Tak svůj mix jsem dnes dodělal hned, jak mi přišel mail, takže už zbývají jen asi 3 nebo 4 lidi v 2007 mixu..

Jinak musim říct, že tracklist 2007 mixu se mi zatim dost zamlouvá.. je tam zastoupeno od každého tak trochu bych řekl.. 🙂

Palda – jako bych tak trochu čekal, že tam dáš něco podobnýho.. :oD very good výběr B-]

Dexx
    Člen

Natix: Seš king!

Palda61
    Člen

Natix: ty raubíři :-!

Natix
    Účastník

Muheeee, povedlo se mi „nabourat“ do systému a zjistit, co bylo dneska přimixováno do obou setů! :´-))

Showman
    Člen

cool man :-D:oD

Dexx – njn, život je samá brzda.. 😐

Palda61
    Člen

Showman: tak mám hotovo a čekej mail a čiň se :-D:-)

Dexx
    Člen

Někdo to proklatě zdržel. A ani se neomluvil. 🙁

Showman
    Člen

Palda: fajn, konečně se taky dostanu ke slovu :oD

Palda61
    Člen

Showman: dneska jsem dostal maila, tak to dneska umíchám a budeš hrát zítra nejspíš 🙂

Showman
    Člen

Natix: nejspíš neblíží, jelikož jsem měl mixovat ve čtvrtek, je úterý a zatim jsem se ještě na řadu nedostal.. Trochu se obávam, aby z toho nakonec nebyla fraška, která nebude hotová ani do Vánoc..:oDB-]

Natix
    Účastník

Tak jak to vypadá, už se to aspoň blíží ke konci?

Palda61
    Člen

No, je pátek, měl jsem míchat ve středu a pořád nic, tak kde to vázne :-/. Jinak dodávám, že v neděli ráno jedu do Německa a vracím se až v pondělí večer, takže pokud to nebude zaslaný zítra, tak ode mě to budete mít nejdřív v úterý a bude další zpoždění ;-).

Muff
    Člen

Jeje toz nezdrzujem nezdrzujem, ja odletam pryc potom

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 184)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.