TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Traktor battle round 4

• Toto téma obsahuje celkem 173 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Raduška a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 184)
  • Autor
    rocman
    Člen

Hm, tak napad traktor battle live tu byl uz kdysi, ale nikdy se to neuskutecnilo. JInak docela bych se i zucastnil, par minulych kol (ne vsech) jsem se ucastnil. Ale nevim jak na tom budu casove, mam celkem dost prace.

M.i.k.e
    Člen

traktor battle live by asi byl solidní úlet…takový back2back2back2back2back2back…a toho posledního bych i litoval…bych si připadal jak ve frontě v tescu u pokladny…:´-))

dance-girl
    Člen

Asi LIVE spíš…:´-));-)

Natix
    Účastník

zooropa:
    Traktor Battle Life? Vasisdas??

zooropa
    Člen

No jinak pratele, mam celkem vymysleny koncept TRAKTOR BATTLE LIFE.
    Musim to jeste zBetatestovat, jestli by to bylo realne mozne, ale teoreticky ANO.

zooropa
    Člen

Jak stoji psano v Zetorove manualu

TraktorBattle je v podstatě internetový DJ battle. Zúčastnit se muže každý, kdo splňuje jednoduché podmínky uvedené v pravidlech. Princip je prostý.

Vytváří se ultimátní set. Ze zaregistrovaných DJs se vytvoří pořadí, podle nějž se následně začnou střídat. Každý DJ si stáhne k sobě část již hotového mixu v mp3. Přimixuje postupně jednu skladbu dle svého výběru, převede znovu do mp3 a pošle zase zpět na FTP. Aby se ušetřilo na stahovaných datech, organizátoři vždy „oříznou“ poslední dvě skladby z mixu a ty pak poskytnou dalšímu DJi ke stažení. Jakmile všichni odmixují celé dílo, bude zveřejněno ke stažení.

Cílem je se pobavit, popřípadě ukázat své dovednosti v mixu, ba i cit při volbě skladby. Toto ovšem není vždy směrodatné, jelikož každý nemá stejné podmínky, a také DJ neuslyší předešlé skladby, dokud není mix hotov. Tím pádem se dá těžko vytvářet „vývoj“ setu. Předešlý tracklist ale DJs znát budou, takže do jisté míry ano. Každé nové kolo bude mít svá specifická pravidla, aby byl set vždy nečím odlišný od kol předešlých.

POKRACUJTE ZDE

Sickboy
    Člen

Mně se třeba porovnávání originálů a remixů zdá docela divné. Tím spíš, že většina „originálů“ ani remix nemá. Prostě track jako track. 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no klíčky má sickboy (&djz.cz), takže počkáme na příkaz shůry

Palda61
    Člen

Natix: jsme dva, co moc neví jak to probíhá 🙂

Natix
    Účastník

Mě by hlavně zajímalo, protože jsem se minulých kol neúčastnil, jak přesně to vlastně probíhá… Jak se vybere pořadí traktoristů a hlavně jestli se posílá celý set nebo jenom kousek, protože u zetoru bohužel nejde nahrát mix jinak než, že ho celý přehrajete, což by bylo pro poslední na řadě docela na houby.

Palda61
    Člen

Tak dobrý, kecy stranou. Kdy to začne? :oD:oD

Natix
    Účastník

Nevadí, přece jde hlavně o zábavu. :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

natix: no já si spíš myslim, že to bude děsná bžunda, páč set v dykově kvalitě fakt neuděláme 😀

Natix
    Účastník

hellman:
    Aspoň ten set bude pestrý, vem si za příklad PvD. 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

natix: no tak proč ne 😀 jen sem zvědavej na situaci, až se ukáže, že někoho roztančí electro house, někoho uplift a někoho techhousetechtrance 😀 o zábavu je postaráno:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 184)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.