TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse trance 1996-2003 vs 2003-2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 68)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Nuld@: BAN na něj :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

zeleenda: Tak to bylo dost objektivní :´-))

Nulda
    Účastník

Sq4Raa je videt ze te trumfnul a zmenil nick na zeleendu 😀

zeleenda
    Člen

Tak si tak ctu ty vase nazory a nezbyva mi nic jineho,nez taky pridat do mlyna.
    Musim uznat,ze mi nekdy TRANCE a vsechny jeho odnoze taky lezou krkem.Zajimam se o tento styl asi 6-7 let.
    A travim poslechem ruznych alb,kompilaci,live setu atd….opravdu hodne casu.
    Tim chci rict,ze snad mam obektivni nazor na tento hudebni styl.
    A uz me v nem asi nic neprekvapi,ale musim se tu zastat jednoho producenta a Dj a tim je Ferry Corsten.
    Co clovek to nazor je mi jedno,ze ho nekteri nesnasi a zavrhuji.
    ALE: Vsechny hudebni styly zazivaj jednu velkou krizi.
    At uz je to pop,Techno,Hause,Disco,Rock
    Proc sou v TV kazdou chvili k videni nejruznejsi porady,kde hledaji nove talenty????Atd…
    Ale v dnesni dobe prorazi jen ten,kdo vymysli neco originalni napr. Gipsy.cz

Vratme se k TRANCU to ze je( PVD,Armin Van Buuren,Tiesto,Ferry Corsten) atd na zebrecku nejzadanejsich a nejoblibenejsich Djs na svete.Zpusobilo to,ze do toho prosteho a tuctoveho TRANCU zacali vkladat neco cim ho nejakym zpusobem obohatili.Nebo jinak receno zacali se formovat vlastnim smerem.A to bud vlastni produkci nebo se to da vyposlouchat z jejich SAUNDU.

A ted se vratim jeste ke Corstenovi,ktereho sem nakousl: Jak tenhle styl milulu a vdecim mu za hodne tak produkce tohoto cloveka at uz ta minula nebo ta soucasna me snad jedina necim naplnuje a v jeho setech i pres ten tezko poslouchatelny Junk atd….
    Obcas zahraje takovou pecku,ze brecim dojetim.Ten clovek ma neskutecnej cit pro TRANCE napr INFINITE EUPHORIA neskutecna trancova slast.
    Ktery jiny producent nabidne svemu fandovi neco tak EMOTION.
    A to ze Corsten zacal produkovat ELECTRO TRANCE ktery sem z prvu taky tezko nesl,beru ted jako krok vpred.Jelikok on se ted snazi ten Milovanej TRANCE necim obohatit,aby nebyl tak jednotvarnej.

Doufam ze me nebude nikdo hanit,pro to si myslim……

Sq4Raa
    Člen

hellman: To byl vtip, abych ukojil touhu corstena30, který po takovém komentu určitě prahnul :oD

Natix
    Účastník

Junk je v radio verzi opravdu shitka, ale flashover mix rozhodně má něco do sebe.B-]

Andrews: 😀 stejně víš co jsem myslel,…tak to je jedno…akorát jsem se spletl 😀

BoRo
    Člen

jj,Punk je lepsi nez Junk. to jsem teda rek%-) takove trance smilstvi.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

urorkinator: V Punku (2002) nebyl rap, ten byl až v té updateované verzi, která se jmenuje ‚Junk‘ (2006) a je z toho posledního alba.

1998 – 2004 ….ale jinak k tomu všemu…sic stahuju novinky, některý ok, některý ko, na Punk od Ferryho jsem měl první názor – kuwa, proč tam strká ten pojebanej rap, to je na blití…a mam stejnej názor do dnes a budu mít pořád, jenže tidle DJs už chtěj jen vyčundit prachy a nalákat co nejvíc omezenejch fanynek a tak to přibližujou těmahle děs stylama,…nevim jak vy, ale já si pustim svuj Chicane a Solarstone a na nějakej emohoperoshitotrance necham uloženej na disku a pouštět nebudu a když holt takovou shitárnu nedej bože nějakej DJ pustí na party, tak holt zavzdycham, vytlemym se zacpu uši a počkam si 5 minut až tam dá něco jinýho…tak o co go? jinak AC pro mě bylo do značný míry paskvilem…krom LayDee Jane a Judge Julese

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Binary: Dík, mrknu na ty, co neznám.

M.i.k.e
    Člen

souhlas s AndrewsemB-]

M.i.k.e
    Člen

jo,o tom sem nekde cet…a ani bych se nedivil,kdyby mu (jakozto nekomu kdo uvadi nejposlouchanejsi radiovou show) sem tam nekdo strcil naky penizky at zahraje to ci ono…nebo to koneckoncu nemusi bejt za prachy…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Nečetl, ale slyšel jsem to samý. Ale vždyť je to myslim celkem jasný; Armin se v osmadvaceti najednou nezbláznil do cheesy emotrancovek typu Anthem; existuje video s PvD, kde tenhle song hraje a vyloženě si z toho dělá p*del (co má taky dělat jinýho).

Celý je to strašně samoúčelný už; tihle ‚umělci‘ nedělají hudbu takovou, jakou by sami chtěli, ale takovou, jakou od nich většina fanoušků očekává. Pamatuju si, že minulý rok v jednom z ASOTů zahrál Incolumnis – One With Sanctuary (taky z loňské kompilace) a prohlásil, že je to momentálně jeho number one track. A pusťte si ten track, abyste viděli, jaký je jeho doopravdický vkus. Jenže takovou hudbu si on nemůže už dovolit pouštět.

inferno
    Člen

Pokud se nemýlím, tak s ním byl někde rozhovor a přiznal, že se v ASOTu občas objeví i track, který se mu ne tolik líbí.. Četl to někdo?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 68)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.