TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Awards 2009 – vyhodnocení

• Toto téma obsahuje celkem 35 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DjDkD@ve a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 44)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

Já jsem třeba hlasoval a to je mi překvapení že prakticky zbytečně sm15 ne tak příště to klidně odklikám znova, jde o to že to stejnak nebude mít význam 🙂

edit: já to beru jako volby, volit chodím, i když vím že jeden můj hlas nic neznamená, stejne pak mám aspon ten pocit že jsem udělal, co jsem mohl

TIGI
    Člen

[quote Paya]

btw mě zajímá víc DJ Mag, a to pro větší počet hlasujících[/quote]

+1

Paya
    Člen

jéžišmarjá, nechci působit nějak přemoudřele, propánajána … mě jen to nadávání na tuhle anketu, potažmo DJ Mag nápadně připomíná hospodský řeči o volbách …

a už mlčím, nebudu to tady tapetovat nesmyslama 🙂

btw mě zajímá víc DJ Mag, a to pro větší počet hlasujících

K1aptcha
    Člen

sm10 tý jo takovejch pojmů sm0 tak to jsem v kytkách sm2
    já teda samozřejmě nevim jak tomu všemu je (a určitě to nebude černé nebo bílé), jen jsem to chtěl tak nadhodit „pro lehké zamyšlení“ nad vypovídací hodnotou tý ankety sm3 každej si asi z toho vezme svoje… a nebo nic, pokud ho podstata ankety nezajímá sm15

Paya
    Člen

a ještě jedna věc – masa je právě chytlavá na ty zpívánky … což vysvětluje některé výsledky, že?!

Paya
    Člen

btw to vyostřím: koho nezajímá podstata té které hudby, je tím pádem „blbec“? 🙂

Paya
    Člen

K1aptcha: nikoliv, pouze racionální ignorant (ekonomická teorie veřejné volby) … nestojí mu za to se nějak zvlášť informovat … typický volič … pokud považuješ voliče za „blbce“ … já nikoliv, docela je chápu – zajímají se o věc natolik, nakolik uznají za vhodné … každého volba, každého vkus … nechci soudit …

p.s. kdo je to trancer? ten, kdo chodí na trancové akce, nebo ten, kdo rozumí podstatě té hudby? jak objemný je pak trancový národ?

anketa nemůže být imho ze své podstaty směšná pakliže neoznačíš hlasující za směšné … pokud ano, pak jistě 🙂

působí tu taky koncepty psychologie davu, stádního chování, setrvačného uvažování, fanouškovství atd. atd.

dejme tomu stádo, bez pejorativního smyslu toho slova … nebo raději masa … ta anketa ukazuje, co si myslí masa … masa rozumí podstatě té hudby? bohužel asi ne

K1aptcha
    Člen

[quote Paya]btw to, že Dyk třeba neremixuje, průměrnýho hlasujícího naprosto nezajímá - volí se setrvačnosti, z dlohodobé zkušenosti - zkuste hlasujícím vysvětlit, že mají hlasovat za zásluhy v daném kalendářním roce - nemáte šanci (podobně, že kompilace není album) ... proto ten Tiesto všude a Dyk jako remixér ...[/quote]

takže průměrný hlasující je vlastně docela neznalý „blbec“, kterýho vlastně podstata tý hudby ani moc nezajímá? sm0 to je právě trochu důvod, že ta anketa je směšná sm4 (nebo jsem to účelově překroutil? sm2)

Paya
    Člen

nevím … co je směšného na ANKETĚ? výsledek ankety ukazuje, co si myslí masa … neukazuje, kdo je nejlepší, nýbrž to, kdo je nejpopulárnější

Dyk, Armin a Tijs snad nejsou nejpopulárnější? výsledky jsou přece naprosto objektivní – v létě jsem se přesvědčil (a pravda, zíral), co je to většinový názor …

a nikoliv průměr 12 let, nýbrž 20 a možná klidně o něco víc …

co až DJ Mag vyhraje Guetta? ostatně bych se moc nedivil, na parties je čím dál populárnější a jeho publikum oddanější …

téměř úplný souhlas s Dejvem …

btw to, že Dyk třeba neremixuje, průměrnýho hlasujícího naprosto nezajímá – volí se setrvačnosti, z dlohodobé zkušenosti – zkuste hlasujícím vysvětlit, že mají hlasovat za zásluhy v daném kalendářním roce – nemáte šanci (podobně, že kompilace není album) … proto ten Tiesto všude a Dyk jako remixér …

p.s. smích, trapárna, fraška? to zní nedemokraticky, elitářsky, neuctivě k voliči … hlasovali jste? a ruku na srdce – neříkejte, že byste ten výsledek netipli předem 🙂

p.p.s. němci hlasovali méně než angláni, soudím tak podle edenu před amnesií

petrz
    Člen

zbytečná a neobjektivní fraškasm6

nexxie
    Člen

K1aptcha : cely je to pofiderni.. kdyz ale treba vzpomenu na cesky O2 Dance Awards, tak je to v podstate ta sama traparna..

K1aptcha
    Člen

nexxie: no btw. ono Imagine vyhrálo už i minulej rok, jak teď koukám sm15 se docela divim, když tenhle rok vychází tolik alb, minimálně třeba O’Callaghana bych tam z hlediska popularity tipoval víc… každopádně by mě zajímaly víc další místa, než jen tyhle top 3ky

deivis
    Člen

Btw to hlasovali ale lidé. Proč nadáváte těm co to vyhráli? 🙂 Proč jste nehlasovali sami?

nexxie
    Člen

DjDkD@ve : a co ma treba Imagine spolecnyho s rokem 2009? maximalne tak Imagine Remixes, ale to asi nemyslej..

ja ani nevedel ze nejaka takovahle anketa je.. neznam ji a tak ji proste neverim a vysledkum se jen smeju.

iamek
    Člen

Pche 21.10. si dam :-* …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 44)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.