TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Awards 2009 – vyhodnocení

• Toto téma obsahuje celkem 35 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DjDkD@ve a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 44)
  • Autor
    D4ve
    Člen

iamek: vsak ty uz taky ne sm16

iamek
    Člen

Dave je divnej. Protoze nepije 😀 …

Nulda
    Účastník

souhlas s Davem az na kategorie singl a album roku, tyhle tituly tam nemaji co delat

Damph
    Člen

Nechápu jak se ti může zdát v pořádku když tam jsou na prvních příčkách pořád ti tři dokolečka a dokola. Pak to vypadá že tranceři nikoho jiného neznají. A třeba takové Imagine – tam se předvedli spíš ti autoři vokálů než samotný Armin

Sq4Raa
    Člen

Dave: Trance tě musí milovat.

K1aptcha
    Člen

tak ono se nemá moc cenu ani hádat, je to prostě „blbá“ anketa poopularity sm0 jen prostě vyznívá moc jednotvárně

rozhodně tam moc nesedí Dyk jako remixér (měl asi 2 za rok 2009 a ani o jednom nevim, že by byl nějak hranej, tak jedině že by to bylo zpětně za Ways & Means nebo jak?), Tiesto sice měl remixů hodně, ale netrance, že; pak ASOT 2009 jako kompilace mezi albama, no o i Volume od Dyka je pouhá best of-ka a ne regulerní album; a ty tracky… jen jsem myslel, že se trance poslouchá kvůli instrumentální stránce, a ne kvůli zpívání

celkově z toho vyplývá, že takovýhle ankety by se snad radši ani neměly dělat sm0

Natix
    Účastník

[quote DjDkD@ve]...Best Label: Armada, Vandit, Anjunabeats - tyto tri labely jsou naprosto spickove, tak co se vam na tom sakra nezda?????...[/quote]

Pokud máš hudební vkus, jakej máš, tak ano, špičkové jsou. sm12

DjDkD@ve
    Člen

Ja teda nevim, ale prijde mi, ze si tu vetsina lidi hraje jen na tvrdaky za PC……
    Taky mi prijde, ze plno lidi tu kritizuje z pouhe zavisti, ze nekdo proste nesedel jen na prdeli jako vetsina lidi a snazil se neco dokazat……..
    Rada tech oceneni je dle meho nazoru v poradku:

Napr.:
    Co se vam sakra nelibi na tom, ze je best DJ PvD? kolik DJ’s umi namixovat 3 – 4 songy do sebe, tak aby to melo hlavu a patu a jeste do toho hrat na klavesy?????

Best Label: Armada, Vandit, Anjunabeats – tyto tri labely jsou naprosto spickove, tak co se vam na tom sakra nezda?????

Best Event: Global Gathering, Trance Energy, Nature One – proc ne, byl jsem letos na dvou z nich a bylo to super, organizace, vyber interpretu a hudebni rozsah o kterych se nam u nas muze jen zdat!!!!!

Best Track: Paul Van Dyk Feat Johnny McDaid – Home – nejsilnejsi okamzik na letosnim Nature One, kdyz to zpival John McDaid v cca desetimetrove vysce LIVE (kam vysplhal po konstrukci podia), Dash Berlin – Man On the Run – to je take spickovej song, pro me osobne jeden z nejlepsich letosnich pocinu a je mi KURWA jedno, ze je tam vokal!!!!!
    Dash Berlin with Cerf and Mitiska and Jaren – Man on the run (Nic Chagall remix) sm5

Best Resident: Armin Van Buuren @ Armada Ibiza, Tiësto @ Privilege Ibiza, Paul Van Dyk @ Cream Ibiza – jsou to proste v soucasne dobe nejvetsi hvezdy a Ibiza je party-ostrov………

Best New Face: Claudia Cazacu, Mat Zo, Ashley Wallbridge – sice to nejsou uplni zelenaci, ale rozhodne se jim jeste nepovedlo poradne prorazit, takze proc ne a mimo to je to skvela reklama pro e-motion…….

Best Club: Judgement Sundays @ Eden, Cream @ Amnesia, Armada @ Amnesia – jsou to nejnavstevovanejsi party, tak proc se vam to sakra nezda????

Best Album: Armin Van Buuren – Imagine – naprosty souhlas, co song, to hit, mam original podepsany Arminem, tak me zabte!!!! Paul Van Dyk – Volume, A State Of Trance 2009 – zrejme to pro vas neni dostatecne Underground……. Plno lidi tady odsuzuje hudbu podle toho jestli se jim zda komercni, ci nekomercni – ja soudim hudbu podle toho jestli se mi libi, nebo ne, ale nikdy ne podle toho kolik potencionalnich posluchacu ma!!!!!!!

atd……

Jedine s cimz se neda uplne souhlasit je ten Tiesto, ktery jiz bohuzel do Trance kategorie moc nezapada, kdyz hraje a produkuje prevazne House…….

Ted me klidne rozflamujte……….

Binary
    Člen

Dobrá fraška… průměrný věk hlasujících je 12 let?

TWElight
    Člen

Ty výsledky by se spíše hodily do rubriky pro zasmání.

nexxie
    Člen

trapny.. tipuju ze 50% hlasujicich bylo z nemecka… zlatej djmag

Laucco
    Účastník

hmmm, výsledky o ničem…..ubohý, nezamlouvá se mi to

K1aptcha
    Člen

tak zrovna u těch new faces to „ještě jde“… sm2 i když někteří už produkují (nebo si nechávají produkovat) a hrají déle

Stoupa
    Účastník

Tak taky tam hlasujou lidi, co nic jinýho neznaj, ani neví, jestli je to trance nebo ne že jo…

Btw. neni tam Blueman… a lepší new face momentálně fakt neznám…

mountainer
    Člen

tak ono kdyby Tiesto, Dyk a Armin začali hrát reggae nebo se z nich stali metalisti, stejně by furt byli TOP3 trance DJs & producers sm6 což je poměrně smutné

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 44)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.