TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCE.CZ 4 TRANCE.CZ PARTY

• Toto téma obsahuje celkem 62 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 65)
  • Autor
    Paya
    Člen

urorkinator: +1

Fox Mulder : …vim 🙂 taky jsem ho už slyšel …v Tousteru…a skvělé!

Fox Mulder
    Člen

2 urokinator: Na zvířecí trance je tu Zooropa! 😉

Starf
    Člen

hardstyle, mmm… asi bych mel zacit cvicit :oP

…v Praze – jedno kdy – jedno kde – ale hlavně „oldschool“!… a třeba s hellmanem za pultem…
    …a k ránu by bylo fajn nějaký energický psy nebo hardstyle…
    …podpořim skandovánim do rytmu B-]

Palda61
    Člen

milan: twe litr :oD:oD:oD na to já štřím celej rok ;-):-!:-D

Newman
    Člen

tak co brání tomu, aby každej z nás poslal litr na účet.

Já bych poslal akorát tak litr pravé moravské slivovice :-D:oP

milan
    Člen

Taky jsem pro, to napřed otestovat v Praze, ikdyž to mám blíž do Pardubic…
    djdkd@ve – tak co brání tomu, aby každej z nás poslal litr na účet. To bysme si pak mohli dovolit už pořádný jméno…že nás tady je:_):oD

Magico
    Člen

JJ kvalitní nápad s tím srazem, ale byl bych spíš pro variantu nejdříve otestovat jaká bude návštěva a párty only 4 trance.cz + friends i když nevím jak by to bylo s rentabilitou pokud by to byla uzavřená akce. Velké zahraniční jméno je si myslím na vůbec první sraz trochu předčasný, ale pokud se povede teď ten první, tak proč ne v těch dalších;-)

Jinak jsem taky toho názoru, že Praha je asi nejlepší volba i když jsem z Teplic a byl bych radši kdyby to bylo pro mě co nejblíž…..Pragl je asi nejdostupnější odkudkoliv z Čr, takže u mně Praha;-)

Fox Mulder
    Člen

Já bych to taky udělal v Praze.. Praha je centrum republiky, nejlépe dostupná a žije v ní nejvíce trancerů… Přímo ideální. 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Nevim jestli by bylo dobre delat hned tu prvni party v Pardubicich……..
    Nejdriv by se to melo otestovat v Praglu, protoze prazaci moc radi nejezdi mimo Prahu…….
    To by v tech Pardubicich muselo byt nejake lakave zahranicni jmeno, a to bychom si pak museli pripravit aspon tak 20 hadru, ne-li vic……..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já bych se raději držel původní zooropovy koncepce, tzn. trance.cz 4 trance.cz (+friends)

a březen a toaster se mi líbí:´-))

f1d0
    Člen

Tak já také přispěji svoji troškou do mlýna:

V Pardubicích jsem začal dělat pravidlné trance akce a v tom březnu(či jindy, pokud se dohodnem na jiném datu) by se to mohlo uskutečnit pod hlavičkou mé akce. Klubík je luxusně zařízenej (posledně tam byla akce Destiny, kterou de facto organizoval Michael C), takže by se stačilo jen dohodnout na lineupu a mohlo by se to spáchat.

Tím pádem je jediná otázka, zda-li lpíte na Praze či okolí či zda-li byste chtěli akci udělat v Pardubicích?

A teda byla by to regulérní akce pro všechny příchozí, myslím si, že dělat uzavřenou akci by němělo (z finančního hlediska) cenu.

Co vy na to?

SHP
    Člen

2 Starf: Mě se zdálo, že na Syndicate se pořád drbal v rozkroku…..

Starf
    Člen

SHP: aby to nebylo naopak 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 65)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.