Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance.cz Awards 2006 – výsledky
- Toto téma obsahuje celkem 67 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 18 roky.
-
AutorPříspěvky
-
22. 3. 2007 v 13:20 #12908
Paya
ČlenJen pár poznámek:
– není se čemu divit, takhle nějak se přece dá očekávat zprůměrovaný názor návštěvníků tohoto serveru ;o)
– taky by mě zajímalo, kolik hlasujících bylo na Sensation Black ;o)
– překlepy chápu, to dělá automaticky Word (Digitálky Imported RULEZZZ), akorát už poněkolikátý někde čtu, že Trance Energy se koná na nádraží ;oD tam se koná akorát warm-up českých fanoušků ;oDDD
– ta Vandit Night v akci roku, to je asi ta prosincová, že …
– klub roku je bez diskuse, když jde o jediný klub, který hostil pravidelnou tranceovku se zahraničními DJs
– no ten Misch Mash mě tam taky dostal ;oDDD
– druhé místo Dopleru mezi zahraničními kluby je jeho velký úspěch, to by měli oslavit!
– tak o těch remixérech roku by se dalo diskutovat, souhlas s Andrewsem … to je to samý, jako PoD2 v kompilaci roku, ačkoliv je z roku předchozího
– objev roku – osobně jsem hlasoval pro Above & Beyond, protože teprve loni jsem je slyšel naživo a teprve loni mě jejich produkce naprosto dostala – Tri-state mám jako album roku, jejich tracky jako singly roku a s chutí jsem si je loni poslechl rovnou pětkrát – takže já jsem kategorii objev roku pochopil i takhle ;o)
– co se týče zklamání roku, taky se to dalo čekat – ty nedotažené (imho drobné) detaily evidentně někoho dost nadzvedly … možná by stálo za to porovnat počet hlasů u TM2 a TM3 jako akce a zklamání roku …btw proč je to zveřejněno bez počtu hlasů? osobně je pro mne ta informace o minimálním rozdílu na špičce hlasování DJe roku docela zajímavá … jestli je to kvůli tomu, že na některých příčkách už je málo hlasů a lidé by to napadali proto, že to nemá vypovídací schopnost, tak na to se vykašlete – každý přece dostal příležitost (to máte jako s volbama – zajímá snad někoho, kolik lidí přišlo volit? nesmysl, volby platí a jede se dál – tohle není referendum) …
22. 3. 2007 v 13:12 #12907AZiL
Účastníkkolik lidi hlasovalo?
22. 3. 2007 v 10:25 #12900Dolvich
Správceza ty překlepy se omluvám, ale za to může word a né já:)
22. 3. 2007 v 9:28 #12896grep.ys
Členwow, tak to me to potesilo a se vsim tak docela i souhlasim:)) takze spokojenost:-)
22. 3. 2007 v 9:12 #12893rocman
ČlenSe mi v tom clanku strasne libi jeden preklep Marco V – Any Berger or? :oD:oD
22. 3. 2007 v 9:02 #12892Vlastig
ÚčastníkJa byl v Turmills a rozhodne jsem nebyl sam;-). Spis me prekvapilo to TOKYO LOL:-O:oD
22. 3. 2007 v 8:39 #12888Yarosslove
ČlenMe by hlavne zajimalo co se tyce zahranicni akce a hlavne zahranicniho klubu kolik z vas tam bylo, co dalo tomu klubu/ty akci hlas….tohle je pro me neobjektivni, ale takhle sme proste hlasovali. Kazdej Ibiza, UK – ptze se tu hodne o tom mluvi, kde kdo videl Klub sracu proto ta Amnesia co? No nic no…%-)
22. 3. 2007 v 8:33 #12886marmar
Členv-ben : :oD
MarkAirman : nemusime se hadat,jen jsem napsal svuj nazor..;-) Peace! (napsal jsem to dobre V-Bene??):oD21. 3. 2007 v 22:56 #12870Vlastig
ÚčastníkSalim: ..to zalezi jak na to hledis:-! Ja osobne na sklamani, ty na TOP nej..nema cenu to rezibirat..nedomluvime se;-)
21. 3. 2007 v 22:50 #12867cube
Členzdravim všechny…
Kamil Polner by vám všem co jste mu dali hlas chtěl touhle cestou poděkovat a všech umístení si opravdu cení – když jsem mu posílal odkaz tak byl opravdu dost překvapenej – takže ještě jednou „ďakujem“ ze Slovenska ;o)))
mimojiné by rád avizoval minimálně 4 další nové vinyly v tomto roce a to: jako první „C2“ (zřejmě už tento měsíc),potom Equinox (april), následuje Tears Of Moon a Inscape…. takže se máme na co těšit 😉
21. 3. 2007 v 22:46 #12863Salim
ČlenVlasting: no tak ale i přes to že od nich někdo očekával víc a bylo to pro něj určitý zklamaní tak to pořád byly nejlepší halový akce u nás za uplynulej rok………………..tak klidně někdo moh hlasovat že to pro něj bylo jako zklamání že do toho očekával trochu víc ale na druhou stranu to i přes to byla nejelpší akce ..to je ten tvůj paradox. Takže celkově převažuje TOP 10 halovejch akcí.
21. 3. 2007 v 22:21 #12853Vlastig
ÚčastníkSalim: Vjem trochu pardox;-)
Top 10 Zklamání roku 2006
01. Tiesto
02. Transmission 3
03. Transmission 2😉
Me trebas potesilo, ze v zahr. klubech se objevila Turnmills a nejvic udivilo Tokyo dome, Tokio LOL:oD
21. 3. 2007 v 21:40 #12849MarkAirman
ČlenDolvich: a sakra…. no ten fejs to zamrzí..:oD
21. 3. 2007 v 21:39 #12847MarkAirman
Členmarmar: já se tu s tebou nebudu hádat – o tom zda je nějaký projekt zoufalý myslím posoudí jiní… 😉
21. 3. 2007 v 21:38 #12846Sickboy
ČlenAch jo.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.