TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.cz Awards 2006 – výsledky

• Toto téma obsahuje celkem 67 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 18 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 69)
  • Autor
    Paya
    Člen

Jen pár poznámek:
    – není se čemu divit, takhle nějak se přece dá očekávat zprůměrovaný názor návštěvníků tohoto serveru ;o)
    – taky by mě zajímalo, kolik hlasujících bylo na Sensation Black ;o)
    – překlepy chápu, to dělá automaticky Word (Digitálky Imported RULEZZZ), akorát už poněkolikátý někde čtu, že Trance Energy se koná na nádraží ;oD tam se koná akorát warm-up českých fanoušků ;oDDD
    – ta Vandit Night v akci roku, to je asi ta prosincová, že …
    – klub roku je bez diskuse, když jde o jediný klub, který hostil pravidelnou tranceovku se zahraničními DJs
    – no ten Misch Mash mě tam taky dostal ;oDDD
    – druhé místo Dopleru mezi zahraničními kluby je jeho velký úspěch, to by měli oslavit!
    – tak o těch remixérech roku by se dalo diskutovat, souhlas s Andrewsem … to je to samý, jako PoD2 v kompilaci roku, ačkoliv je z roku předchozího
    – objev roku – osobně jsem hlasoval pro Above & Beyond, protože teprve loni jsem je slyšel naživo a teprve loni mě jejich produkce naprosto dostala – Tri-state mám jako album roku, jejich tracky jako singly roku a s chutí jsem si je loni poslechl rovnou pětkrát – takže já jsem kategorii objev roku pochopil i takhle ;o)
    – co se týče zklamání roku, taky se to dalo čekat – ty nedotažené (imho drobné) detaily evidentně někoho dost nadzvedly … možná by stálo za to porovnat počet hlasů u TM2 a TM3 jako akce a zklamání roku …

btw proč je to zveřejněno bez počtu hlasů? osobně je pro mne ta informace o minimálním rozdílu na špičce hlasování DJe roku docela zajímavá … jestli je to kvůli tomu, že na některých příčkách už je málo hlasů a lidé by to napadali proto, že to nemá vypovídací schopnost, tak na to se vykašlete – každý přece dostal příležitost (to máte jako s volbama – zajímá snad někoho, kolik lidí přišlo volit? nesmysl, volby platí a jede se dál – tohle není referendum) …

AZiL
    Účastník

kolik lidi hlasovalo?

Dolvich
    Správce

za ty překlepy se omluvám, ale za to může word a né já:)

grep.ys
    Člen

wow, tak to me to potesilo a se vsim tak docela i souhlasim:)) takze spokojenost:-)

rocman
    Člen

Se mi v tom clanku strasne libi jeden preklep Marco V – Any Berger or? :oD:oD

Vlastig
    Účastník

Ja byl v Turmills a rozhodne jsem nebyl sam;-). Spis me prekvapilo to TOKYO LOL:-O:oD

Yarosslove
    Člen

Me by hlavne zajimalo co se tyce zahranicni akce a hlavne zahranicniho klubu kolik z vas tam bylo, co dalo tomu klubu/ty akci hlas….tohle je pro me neobjektivni, ale takhle sme proste hlasovali. Kazdej Ibiza, UK – ptze se tu hodne o tom mluvi, kde kdo videl Klub sracu proto ta Amnesia co? No nic no…%-)

marmar
    Člen

v-ben : :oD
    MarkAirman : nemusime se hadat,jen jsem napsal svuj nazor..;-) Peace! (napsal jsem to dobre V-Bene??):oD

Vlastig
    Účastník

Salim: ..to zalezi jak na to hledis:-! Ja osobne na sklamani, ty na TOP nej..nema cenu to rezibirat..nedomluvime se;-)

cube
    Člen

zdravim všechny…

Kamil Polner by vám všem co jste mu dali hlas chtěl touhle cestou poděkovat a všech umístení si opravdu cení – když jsem mu posílal odkaz tak byl opravdu dost překvapenej – takže ještě jednou „ďakujem“ ze Slovenska ;o)))

mimojiné by rád avizoval minimálně 4 další nové vinyly v tomto roce a to: jako první „C2“ (zřejmě už tento měsíc),potom Equinox (april), následuje Tears Of Moon a Inscape…. takže se máme na co těšit 😉

Salim
    Člen

Vlasting: no tak ale i přes to že od nich někdo očekával víc a bylo to pro něj určitý zklamaní tak to pořád byly nejlepší halový akce u nás za uplynulej rok………………..tak klidně někdo moh hlasovat že to pro něj bylo jako zklamání že do toho očekával trochu víc ale na druhou stranu to i přes to byla nejelpší akce ..to je ten tvůj paradox. Takže celkově převažuje TOP 10 halovejch akcí.

Vlastig
    Účastník

Salim: Vjem trochu pardox;-)

Top 10 Zklamání roku 2006
    01. Tiesto
    02. Transmission 3
    03. Transmission 2

😉

Me trebas potesilo, ze v zahr. klubech se objevila Turnmills a nejvic udivilo Tokyo dome, Tokio LOL:oD

MarkAirman
    Člen

Dolvich: a sakra…. no ten fejs to zamrzí..:oD

MarkAirman
    Člen

marmar: já se tu s tebou nebudu hádat – o tom zda je nějaký projekt zoufalý myslím posoudí jiní… 😉

Sickboy
    Člen

Ach jo.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 69)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.