TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.cz Awards 2006 – výsledky

• Toto téma obsahuje celkem 67 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 69)
  • Autor
    Eva
    Člen

Dolvich: 4.
    -(( To jsem si zase poplakala -((
    😀

v-ben
    Člen

to marmar: Kdyz uz chces pouzivat anglictinu, tak se ji nejdriv poradne nauc a nepis hovadiny. Welcome to the Czech Republic Marmare.

marmar
    Člen

MarkAirman :
    nic proti vam pane Airmane,na to uz jsem dost zkusenej,abych nepral,ale nalijme si cisteho vina…;-)

btw..byl jsem Marmar,kdyz jste jeste nevedeli co to slovo Trance vlastne znamena,takze Peace Marky..:oD

Welcome in CZ znamena,ze se tohle nikde jinde nemuze stat,na jinych servrech (v jinych zemich – pro nechapave) tam fanousci nikdy nedaji ani do top 5 takhle zoufalej projekt (DJs) (i kdyz jsou to jejich kamosi)..Trosku u toho hlasovani premejslej narozdil od čížků!:-|

Ale jak rikam,hlavne ze je pohoda a VSE JE OK!B-]

Peace Guys!

btw..kdybys nevedel co to znamena,klidne rekni,rad odpovim vsechny tvoje dotazy a namety na reportaz:oD

Dolvich
    Správce

1. Pulpi a ostatní: hlasovalo necelých třista lidí, ale ne všichni vyplňovali všechny kategorie

2. nedivte se výsledkům, jak se hlasovalo, tak to i dopadlo – I tvůj hlas mohl rozhodnout!
    (jen tak pro zajímavost: v kategorii zahraniční dj roku byl rozdíl mezi 1. a 3. příčkou celých 5 hlasů)

3. Maaskot: protože si někteří hlasující neuvědomují, že už není federace nebo jsou věrnými bratry

4. MarkAirman: promiň, že ti to musím říkat, máro, ale pro vertigo nehlasoval vůbec nikdo, natřel vám to i ten face2face. ale nebuť smutnej, i tak vás maj rádi

v-ben
    Člen

jezis…tohle se snad neda brat vazne…ale zas pro pobaveni dobry:oD

Salim
    Člen

Vlasting: top domácí akce roku……1. Transmission3 – 2. Transmission2 – 4. Transmission

Binary
    Člen

Tri-State, Sean Tyas, Love You More, Kyau & Albert, Jealous Guys, Gabriel & Dresden………..%-) trance vs. uplifting, progressive vs. progressive trance……. :oD
    aspoň je sranda no…

MarkAirman
    Člen

no a na desatym miste klub roku miš maš je taky pekna ostuda teda jako…by me zajimalo kdo pro tu diskotéku hlasoval..:oD to tam mohl klidně být i face to face%-):oP

Martinka
    Člen

Tech – trance na druhym miste? se mi snad zdá… skoro nikdo to nehraje ale vsem se to líbí…
    a ten paradox jakoze TS 3 je nejlepsi a zaroven nejhorsi – bych radsi zmanipulovala aby to nevypadalo tak blbe…

Felipe
    Člen

ty voe, tak nekteri lidi asi vubec nechapou, jaky je rozdil mezi treba electroclash a trance…:_)

marek
    Člen

No je pravda že nekterý ty výsledky jsou hodně zajímavý a je vidět že hlasujou i lidi který tomu asi moc nerozumí, ale tak co, aspoň se u některejch věcí člověk docela dobře pobaví :´-)) jinak nechápu t3 jako akci roku, mě to ze všech trans přišlo absolutně nejhorší a daleko větší zážitek je pro mě třeba t2, ale každý máme jiný vkus. S těma stylama je to asi těžké, ne každý tomu rozumí a tak pokud to vysloveně není progressive, nebo tech-trance tak je to automaticky uplifting, ale nikdo už moc neřeší že těch odnoží je mnohem víc a že možná i 90% z nich znaj 🙂 no a pak u zklamaní roku je škoda že se řeší jenom výkony jednotlivejch dj’s na akcích, než třeba zaujatost některých médií proti stylu trance, což by tu většině mělo vlastně vadit. No ale nic, přeci jen je to první ročník a do toho příštího už to snad bude lepší 😉

NL Tune
    Člen

Top 10 Rádio roku 2006
    01. Digitálky Imported – DI.fm

dobrej tuning nazvu :oD

versusio
    Člen

7. nebe jako nejlepší domáci klub ? si děláte srandu %-)
    Marco V je druhý nejlepší producent , cože :-O
    nechápu jak muže být Airwave -Trilogique 9. až pod Arminem a jeho vzpomínkovým počinemX[]

MarkAirman
    Člen

spíš tedy nechápu co dělá kamil polner mezi domácími djs:´-))

MarkAirman
    Člen

pan marmar by asi chtěl abysme to vyhráli…to je dobře je tu tolik přejících lidí..:oD:´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 69)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.