mno.. za
1 promo na radiu o kterém stejně vetšina lidí neví je k ničemu kdyby nebylo CTF tak o zlatce ani nevím.. až jsem koukal kolik lidí co znám tam našlo fleka nicméne i net radia jsou o ničem..
2. i tak ale promo dobrý protože jiljí trance cz našel 🙂
3. nic proti ničemu ale dolvich byl dříve než ty revolte on se na trance cz pohyboval už nekdy okolo 2000 takže o trance scéne určite ví o české težko někdo muže něco vědět když prakticky není těch par šílenců co tu tedka vyrostlo to zatím nespasí ostatně o tom psal orel.. pokud se na ni letos zameřil budiž já to nesleduji a dovolím si revolte tvrit že ty se svejma nazorama na 80% na české djje a producenty to nesleduješ ani omylem sm16
4. trance cz bylo na počátku století velmi „oblíbené“ u hodně dj´s 🙂 takže pokud by nějaká averze k někomu byla nebylo by se co divit..
5. nevím tedy ale mě nekdo zveřejnit korespondenci bez mého vědomí tak bych to asi chvilku rozdejchával a možná by došlo i nějakou tu pleskačku soukromá korespondence je soukromá proto že není veřejná a domlouvaj se v ní většinou jen dvě strany … pokud by se obě strany dohodli tak se to asi zveřejnit dá .. ale tlačit na někoho … mno…
6. konečne se tu taky něco dejě 🙂 akorát je škoda že se tu furt pohybuje ma hraně OT ale nikdy to nespadlo uplně mimo .. a já tu nemám co mazat 🙁