TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.cz Awards 2012

• Toto téma obsahuje celkem 104 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolvich a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 109)
  • Autor
    Stoupa
    Účastník

A „argument“, že kdo nic neudělal pro scénu, tak se k tomu nemůže vyjádřit, neni trapnej? Aha… Asi taky žádnej argument nemáš, když nepochopíš nadsázku a chytáš za slovíčka. Končim tenhle OT, s tebou stejně žádná rozumná diskuze nikdy nebyla a nebude.

Revolt
    Člen

.

Stoupa
    Účastník

Vemu to stručně a s upřímností sobě vlastní:

1) Že je nejhustokrutější česká světová hyper super DJka LJ slepice sem věděl dávno, timhle tragickym kvokáním to jen dále potvrdila (vydržel sem to jenom půl minuty).
    2) Revolte je evidentní, že seš v tom lehce zainteresovanej a to tvoje dětinský naparování, že hraješ od tří let a na trance.cz si byl už v roce 1985, je minimálně k smíchu. Když tvrdíš, jak je ti to jedno, tak proč to vytahuješ?
    3) Bejt Dolvichem, tak se vám na celou snahu vyseru. Protože českýmu xindlu se nezavděčíš ničim.

hectic
    Člen

Dostává mě podstůl jak Revolt píše, že Dolvich dostal seriózní nabídku na rozhovor, ale po tom co jsem ty dvě dámy slyšel v tom úryvku, jak si prakticky veřejně postěžovali prostřednictvím média, jak jim někdo udělal bebí v soukromém rozhovoru, tak s těma bych nešel ani na kafe sm15

Karel
    Správce

z toho videa jsem si poslechl asi jen 40vterin pak jsem musel vypnout nemam cas na kraviny, u Laydee Jane stale trva i po 10 letech nejaky mindrak z trance.cz, je to usmevne 🙂 Awards vymyslel a ridi Dolvich a i kdyz uznavam ze ten system hodnoceni jiste neni dokonaly, za me je to lepsi nez nic.

lol

Nulda
    Účastník

už se poprali, už se poprali??? sm15sm15sm15

Chelseaplayer
    Účastník

Celkem zajimava diskuse chlapci,souhlas,aspon se zde neco deje..Chtel bych vedet,kde je pravda,to se stejne asi nedozvime,obe strany si pojedou tu svoji,kazdopadne na kazdem sprochu, pravdy trochu,kazdy si haji to svoje zesm3

kameja
    Člen

zajimava diskuze sm13 dolvichi nedej se, o nekterych lidech se da udelat zajimavej obrazek…..

Revolt
    Člen

.

mno alespon vidím že mě máš ve stejné skatluce jako všechny ostatní kolem nu škoda..

Revolt
    Člen

.

mno.. za

1 promo na radiu o kterém stejně vetšina lidí neví je k ničemu kdyby nebylo CTF tak o zlatce ani nevím.. až jsem koukal kolik lidí co znám tam našlo fleka nicméne i net radia jsou o ničem..

2. i tak ale promo dobrý protože jiljí trance cz našel 🙂

3. nic proti ničemu ale dolvich byl dříve než ty revolte on se na trance cz pohyboval už nekdy okolo 2000 takže o trance scéne určite ví o české težko někdo muže něco vědět když prakticky není těch par šílenců co tu tedka vyrostlo to zatím nespasí ostatně o tom psal orel.. pokud se na ni letos zameřil budiž já to nesleduji a dovolím si revolte tvrit že ty se svejma nazorama na 80% na české djje a producenty to nesleduješ ani omylem sm16

4. trance cz bylo na počátku století velmi „oblíbené“ u hodně dj´s 🙂 takže pokud by nějaká averze k někomu byla nebylo by se co divit..

5. nevím tedy ale mě nekdo zveřejnit korespondenci bez mého vědomí tak bych to asi chvilku rozdejchával a možná by došlo i nějakou tu pleskačku soukromá korespondence je soukromá proto že není veřejná a domlouvaj se v ní většinou jen dvě strany … pokud by se obě strany dohodli tak se to asi zveřejnit dá .. ale tlačit na někoho … mno…

6. konečne se tu taky něco dejě 🙂 akorát je škoda že se tu furt pohybuje ma hraně OT ale nikdy to nespadlo uplně mimo .. a já tu nemám co mazat 🙁

…Mr Egon Lansky! Dekujeme, Egone sm15

ErikDeejay
    Člen

and the winner iiiiiiiiis……..______________

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 109)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.