TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.cz Awards 2012

• Toto téma obsahuje celkem 104 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolvich a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 109)
  • Autor
    Revolt
    Člen

.

Revolt
    Člen

.

Dolvich
    Správce

[quote Revolt]Mimochodem Dolvichi. Neni problem sem ten vstup hodit at si to muzou vsichni poslechnout a udelat nazor sami. 🙂 at si udelaji obrazek jakym zpusobem jednas a komunikujes :-)[/quote]

Jen směle do toho, už se nemůžu dočkat.

sm15 ty kecy o nejaké české hudební scéně mi dycky dostanou pod stůl ..

Ship it

Revolt
    Člen

.

[i]„Presne tyhlety pociny a podobne jsou ty nejdelsi hrebiky na rakve tanecni sceny takze v tom pokracuj delas to na jednicku :-)“[/i]

To je trosku pritazene za vlasy, ne? 🙂
    Kdo chce hlasovat, bude hlasovat, kdo nechce, nebude, nekdo ji povazuje za vysmech, stejne tak jeji vysledky, taky nazor…ale ze by sama o sobe nicila „tanecni scenu“, to je imo dost zvelicene. Zvlast kdyby bylo neco pravdy na tvych slovech [i]„kdyby jednoho dne prestal fungovat (tento web), tak si toho nikdo nevsimne“.[/i] Does not compute.

EDIT: Nejsem na nici strane.

ErikDeejay
    Člen

toľko povyku kvôli nejakej ankete…sm6

Revolt
    Člen

.

Revolt
    Člen

.

Dolvich
    Správce

Vypadalo to jako by si LayDee Jane ráno zapomněla vzít prášky. Škoda že jsem nebyl dost pohotový a nenehrál to, vstup okolo 18:30 by stál za zvěčnění. Ten veřejný postoj vůči Trance.cz a anketě Trance.cz Awards 2012 byl krajně neprofesionální a eticky neobhajitelný, o zveřejňování soukromé pošty třetí osobou a záměrné mystifikaci ani nemluvně. Možná nejsem DJ, ale kdo míň hraje, ten víc slyší. A já toho o LayDee Jane slyšel více než dost. Takže jsem dobře odhadl záměr pozvání, horké křeslo se konalo i beze mě. Každý kdo to slyšel, mi jistě dá za pravdu.

scorn
    Člen

Trošku provar na bývalé Zlaté Praze

Dolvich
    Správce

to [b]Clive BIxby[/b]: Jsem nachlazený a pracovně zaneprázdněný, ale asi se tam nakonec ukážu.

Proc jsi odmitl?

Dolvich
    Správce

Zítra tedy v úterý 18.12.2012 od 18:00 hodin proběhne na Rádiu Zlatka v pořadu Atmoss Session diskuze ohledně ankety s LayDee Jane a Michaelem Burianem. Byl jsem také pozván, ale odmítl jsem.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 109)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.