TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.cz Awards 2012

• Toto téma obsahuje celkem 104 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolvich a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 109)
  • Autor
    Revolt
    Člen

.

mám problem s tím že nekdo na něco prská (popravdě tady na to prská snad každej kdo sem chodí) ale přitom je tu nalepenej (byt jen klikejte reklamní bannery se točí 🙂 ) .. lidi jsou jaký jsou… já i když moderátor nikoho vychovávat nebudu každej je za své vystupovaní odpovedný ..

vulgarní , a osobní věci mažu za ostatní je za své vystupovaní každej odpovedný sám … .

FB. j.bat ale to dojde lidstvu až pozdeji co je to za nebezpečnou zbraň.. .

that´s all.

Revolt
    Člen

.

Anonymní uživatel
    Host

[quote Revolt]Erik: nechapu tvoji poznamku...[/quote]

majkle.. sorry.. ale ma pravdu. a vic lidi zde. je to absolutni vysmech, traga.. a co se tyce tohodle webu? [u]kdybych[/u] jednoho dne prestal fungovat tak si toho nikdo nevsimne.

Revolt
    Člen

.

Revolt
    Člen

.

Anonymní uživatel
    Host

Revolt: Ale no taak…nemusíš si takto krivdiť…:)

1. nevím za co se omlouváš pokud máš nazor tak ho měl ale neomlouvej ho..
    2. stejná otázka i pro tebe proč sem tedy lezeš když ti ten web nemá co nabídnout ??

Revolt
    Člen

.

styk : anketa – zbytečná
    forum – polomrtvý

mno když to řeknu natvrdo co sem teda lezeš když se tu nic neděje a všechno co nedělaš ty sám nebo se kolem toho nemotáš stojí za…. ??

O nicem diskuse. Ja mit Dolvichovu trpelivost, tak bych jsem uplne jinde nez jsem ted 😀
    Sam jsem hlasoval, i kdyz mam omezene zalosti ceske sceny.

Stoupa
    Účastník

Revolt: Já si dělal prdel…

Revolt
    Člen

.

Ronny K.
    Člen

Palec nahoru za snahu. Ta se ceni nejvice. Muj osobni nazor je takovy, ze ceska trance scena a komunita spise neni, nezli je v porovnani s evropou. Nekdo tady mel pripominku, ze jsem v ankete, ale dlouhodobe ziji v uk. Tomuto cloveku udelam radost, pac pocitam v prubehu 1-2 let se zmenou obcanstvi na anglicke a to vyresi cely problem 😉

No a co se tyce zapojeni svych kamosu ci znamejch do hlasovani. To by byla asi prca, kdybych to rozhodil po mych fb profilech, kde mam dost pres 5000 lidi, ale proc bych to delal? Jaky ucel by to melo mit? Hlasovani z kamaradstvi je maprosto neobjektivni a prinasi naproste houby, ba co vice, prinasi to dotycnym maprosto zkreslenou predstavu o tom, jak vlastne na tom jsou.

Dolvichi, jen v tom pokracuj. Snaha a cas tomu venovany se ceni nejvice.

Dolvichi, nemám proti Tobě vůbec nic, můžeš bejt fajn člověk, pohodář, cokoliv, ale když si čtu ty Tvý odpovědi na mý body, připadá mi to,
    jako bys lezl na K2, lezl, lezl, lezl, nahoře’s zjistil, že sis „spletl patro“ a omylem se vyšplhal na Sněžku a pak se to snažil bagatelizovat a okecávat.. sm0
    Nevím, co děláš za job, ale jestli při něm využíváš svoji mluvu, musíš vydělávat velkej cash, ukecal bys i mrtvýho.. sm0

Myslím, že nemá smysl, abysme pokračovali v diskuzi, pač bysme byli jak dvě zaseknutý desky a každej si mlel tu svou.. Hodně štěstí. sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 109)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.