Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance.cz Awards 2012
- Toto téma obsahuje celkem 104 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dolvich a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 12. 2012 v 18:15 #211956
Dolvich
Správce[quote styk pohlavson]Jak Ty můžeš vědět, kdo má šanci na vítězství[/quote]
Pravidla popularity jsou neúprosná. DJ který nevydává vlastní produkci nemá šanci dosáhnout vrcholu popularity. Časy kdy to bylo možné jsou dávno a nenávratně pryč. Prostě to tak je, to ti potvrdí každý kdo se aspoň trochu vyzná. Nebo snad víš o nějaké anketě z posledních let, kde to tak nebylo?[quote styk pohlavson]V kategorii djs, resp. producentů nejsou Shato & Rockseek[/quote]
SHato není České národnosti a tyto awards jsou pro České DJe a producenty.[quote styk pohlavson]Ty místo toho, abys třeba ty nominace rozšířil dle toho, co Ti tady lidi napíšou za dobře míněný rady[/quote]
Veřejné rozhlašování toho, že je anketa trapná, amatérská, neobjektivní, směšná a nemá smysl komentovat já nepovažuji za dobře míněné rady, ať už je ve zbytku textu cokoliv. Měnit nominace uprostřed hlasování, protože Boxi, Revolt a Stoupa chtějí taky? To by po té místní sabotáži byla už úplná fraška, zvláště pokud by se některý z nich rozhodl, že „zmobilizuje své fanoušky“. Mimochodem právě proto byl nasazem systém tří hlasů, který ukáže kdo je nejpopulárnější a ne kdo má větší armádu. Ale proč proboha se o celou věc zasazuješ když anketu považuješ z vícero důvodů za zbytečnou? Už tady bylo proklamováno, že se bude tvořit nějaký seznam top100, tam bude prostoru dost. Anketa je pro všechny, proto by se neměla protahovat do jara.[quote styk pohlavson]Já oceňuju když někdo vyvíjí nějakou snahu, ale podobný věci se musí nějakým způsobem připravit a ne se dělat formou "Hurá, uděláme si anketu"..[/quote]
I já oceňuji když někdo vyvíjí aktivitu. Anketa byla připravována několik měsíců, není to žádný nahodilý nápad a jak již jsem psal Českou scénu sleduji celý rok.Jinak propagace na jiných webech je v plánu. Každopádně nejsem na [b]Facebooku[/b], tak bych ocenil, kdyby se našel někdo, kdo by byl ochoten a schopen buď založil událost nebo alespoň postnout [url=http://www.trance.cz/?pg=r-rep&lg=cs&id=trance_cz_awards]odkaz[/url] do skupiny Trance.cz (official) a nebo samozdřejmě i kamkoliv jinam.
6. 12. 2012 v 8:06 #211943Boxi
Členpresne….sm3
[quote-1 styk pohlavson][quote-0 Dolvich]Takže je vlastně úplně jedno jestli je pastelových barev 12 nebo 50, protože všichni co mají šanci na prvenství nominováni jsou.[/quote-0]
Nedá mi to a ještě přispěju svojí trochou do mlýna:
Jak Ty můžeš vědět, kdo má šanci na vítězství, když toto ovlivní počet fans, resp. to jak budou "spamovat" a shánět další hlasy,
co je tohle za nesmysl.. sm6 V kategorii djs, resp. producentů nejsou Shato & Rockseek, Boxi, Matamar, Revolt a další;
kdo je trochu soudnej, musí uznat, že se jedná o jména, která se nějakým způsobem zapsala do povědomí českých partypeople..
Ty místo toho, abys třeba ty nominace rozšířil dle toho, co Ti tady lidi napíšou za dobře míněný rady, tak si tvrdošíjně stojíš za svým jenom proto,
že bazíruješ na čísle 12 označujícím dobu trvání tohodle polomrtvýho fóra, přitom tohle číslo 12 ani není jednotný u všech kategorií,
- akcí v CZ bylo za rok víc a CZ labelů i CZ rádií je míň..
Kromě toho seš schopnej napsat : "A i když uznávám že první kategorie DJ roku není zrovna ideálně nominována,
tak hlasování již začalo a z principu se nic měnit nebude." nebo "Takhle to prostě v životě chodí, že i ti dobří zůstanou lidově řečeno za plotem." sm0
Já nežli napsat tohle, tak radši celej topic smažu a začnu anketu (která by měla být nejspíše pro lidi, aspoň to proklamuješ) tím,
že nejprve rozvířím diskuzi o tom, jak by měla vypadat, co nominace, způsob hlasování (jestli nezapojit třeba sociální a neudělat FB stránku týhle ankety,
aby hlasovalo víc lidí než jen těch 30-40 nadšenců, co sem chodí), výhody pro vítěze apod..
Já oceňuju když někdo vyvíjí nějakou snahu, ale podobný věci se musí nějakým způsobem připravit a ne se dělat formou "Hurá, uděláme si anketu"..
Btw kdyby mi chtěl někdo z ostatních napsat něco ve stylu, proč tu anketu neudělám sám, je to jednoduchý - považuji ji z vícero důvodů za naprosto zbytečnou.[/quote-1]
6. 12. 2012 v 2:06 #211942styk pohlavson
Člen[quote Dolvich]Takže je vlastně úplně jedno jestli je pastelových barev 12 nebo 50, protože všichni co mají šanci na prvenství nominováni jsou.[/quote]
Nedá mi to a ještě přispěju svojí trochou do mlýna:
Jak Ty můžeš vědět, kdo má šanci na vítězství, když toto ovlivní počet fans, resp. to jak budou „spamovat“ a shánět další hlasy,
co je tohle za nesmysl.. sm6 V kategorii djs, resp. producentů nejsou Shato & Rockseek, Boxi, Matamar, Revolt a další;
kdo je trochu soudnej, musí uznat, že se jedná o jména, která se nějakým způsobem zapsala do povědomí českých partypeople..
Ty místo toho, abys třeba ty nominace rozšířil dle toho, co Ti tady lidi napíšou za dobře míněný rady, tak si tvrdošíjně stojíš za svým jenom proto,
že bazíruješ na čísle 12 označujícím dobu trvání tohodle polomrtvýho fóra, přitom tohle číslo 12 ani není jednotný u všech kategorií,
– akcí v CZ bylo za rok víc a CZ labelů i CZ rádií je míň..Kromě toho seš schopnej napsat : „A i když uznávám že první kategorie DJ roku není zrovna ideálně nominována,
tak hlasování již začalo a z principu se nic měnit nebude.“ nebo „Takhle to prostě v životě chodí, že i ti dobří zůstanou lidově řečeno za plotem.“ sm0
Já nežli napsat tohle, tak radši celej topic smažu a začnu anketu (která by měla být nejspíše pro lidi, aspoň to proklamuješ) tím,
že nejprve rozvířím diskuzi o tom, jak by měla vypadat, co nominace, způsob hlasování (jestli nezapojit třeba sociální a neudělat FB stránku týhle ankety,
aby hlasovalo víc lidí než jen těch 30-40 nadšenců, co sem chodí), výhody pro vítěze apod..Já oceňuju když někdo vyvíjí nějakou snahu, ale podobný věci se musí nějakým způsobem připravit a ne se dělat formou „Hurá, uděláme si anketu“..
Btw kdyby mi chtěl někdo z ostatních napsat něco ve stylu, proč tu anketu neudělám sám, je to jednoduchý – považuji ji z vícero důvodů za naprosto zbytečnou.
5. 12. 2012 v 23:29 #211940Dolvich
SprávceObjevovat můžeš každý 2. a 4. pátek od 18:00 hodin na Sensation Factory – http://www.mixcloud.com/Dolvich/playlists/trancecz-in-the-mix/
5. 12. 2012 v 23:06 #211939Stoupa
Účastníkhectic: +1
Já českou scénu nesleduju, tak se tohohle účastnit nebudu. Ale to držkování už mě taky sere. Je problém se do toho zapojit a třeba upravit nominace? Nééé, radši tu snahu poblejem a budem se plácat po ramenou, jaký sme kingové. Já se pak na výsledky podívám a třeba díky tomu něco dobrýho na český scéně objevim. Takže za snahu palec nahoru.
5. 12. 2012 v 22:05 #211937hectic
Členno offence, ale někdo se pozastavuje nad tím, že tam chybí jedna česká radioshow… já se zas pozastavuju nad tím, že je vůbec někdo schopný dát ty nominace dohromady, protože se podivuju jestli u nás někdo českou scénu, kromě pár lidí tady, poslouchá
proti těmto awards nic nemám, naopak obdivuju autora, že se mu chce dělat takový underground žebříček pro pár osob
ale pokud je fan základna českých DJů tak velká, tak mě vyveďte z omylu a předem se omlouvám
5. 12. 2012 v 22:05 #211938hectic
Členno offence, ale někdo se pozastavuje nad tím, že tam chybí jedna česká radioshow… já se zas pozastavuju nad tím, že je vůbec někdo schopný dát ty nominace dohromady, protože se podivuju jestli u nás někdo českou scénu, kromě pár lidí tady, poslouchá
proti těmto awards nic nemám, naopak obdivuju autora, že se mu chce dělat takový underground žebříček pro pár osob
ale pokud je fan základna českých DJů tak velká, tak mě vyveďte z omylu a předem se omlouvám
5. 12. 2012 v 18:01 #211934Dolvich
SprávceMyslím že ne všichni jste pochopili smysl ankety. O vítězi nerozhoduji já ani žádný jiný odborník z trance.cz ale právě vy, posluchači. Smysl ankety je určit nejpopulárnějšího mainstreamového domácího trancového DJe, producenta… ne tvořit seznamy. Takže je vlastně úplně jedno jestli je pastelových barev 12 nebo 50, protože všichni co mají šanci na prvenství nominováni jsou.
5. 12. 2012 v 16:41 #211932Chelseaplayer
ÚčastníkNemělo by se to jmenovat spíše Dolvich ….. 2012 award?sm4Jinak já si teda také počkám na klasickou trance.cz top 100
5. 12. 2012 v 12:11 #211931kreeki
Členjá bych to tak černě neviděl, aspoň se tu něco děje sm2
5. 12. 2012 v 10:09 #211930majklhauske
Členmno.. libí se mi jak tu každej pyskuje ale nikdo nic neudelá holt zas… českej národ jenom blbě kecat u piva v hospodě ale sám se toho nikdo nechopil ..
jinak tedy mě je anketa šumák z českých producentů stejně poslouchám jen orla pisčitého jinak jsem dost omezen co se současné hudby týká v celosvětovém meřítku bo je to prakticky stejně furt to samé dokola jenom s upravami .. ale vadí mi že x let tu nic nebylo jednou po dolvichovy co se na nákej čas odmlčel to zkusil hectic a bylo to pro něj dost hektické že už to další rok nedělal.. já jsem se o to ani nepokoušel protože by pak dost party končilo v zárodku když bych tam nejakého chytrolína přitiskl na zeď …
tak vemte děcka rozum do hrsti kdo nechce at nechá bejt pokud má nekdo námět jak to delat muže využit PM kde mužou s dolvichem probrat upravy, zlepšení, vylepšení, co ubrat …
5. 12. 2012 v 9:58 #211929Boxi
ČlenMila Helmičko, ja z hrusky padat nemusim, ani jsme tam nebyl,..a jestli jsme tu nekdy prohlasil, s kym jsem jiz hral, tak jsme to jen konstatoval.
No a co se tyhle souteze tyce se tomu opravdu usmivam, ..cekam ze tu nekdo napise TAK, TO JSME VAS POBAVILI VID. Ankety jsou pro lidi, lidi by meli vybirat. Ne jeden. To je jako kdbyy jsi delal anketu ve meste jakou barvu mas rada z „pastelových barev“ = trance. Cele spektrum = vsechny styly. (aby to bylo nejak omezeno, jako tady na trance) , a pak ti nekdo rekl….ne, pockejte, muzete si vybirat jen modrou, zlutou a cervenou, protoze jsme si zvolili jen 3 barvy. … Je to jen ukazka diletanske prace. Nic jineho, proto se tomu jen usmivam.
Ja mam svoji dosti silnou zakladnu lidi, co maji muj styl radi a jim moc moc moc dekuji za podporu a ohlasy.J.
5. 12. 2012 v 9:18 #211928Anonymní uživatel
HostTaky se divím, že tam není Boxi, když už hrál s tolika DJs sm13 Boxi spadni z hrušky, očividně tě hooodně urazilo, ža tem nejseš co? sm11
5. 12. 2012 v 8:54 #211927Boxi
Člen…to Dolvich: opravdu , NO coment… sm13sm11
4. 12. 2012 v 23:57 #211926Anonymní uživatel
HostDekuji za nominaci v kategorii radioshow. Kazdopadne Sandeagle mi tam taky chybi.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.