Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance.cz Awards 2012
- Toto téma obsahuje celkem 104 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dolvich a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4. 12. 2012 v 23:33 #211925
Nulda
ÚčastníkStar_Guitar +1
4. 12. 2012 v 21:41 #211924Dolvich
SprávceSkvělý nápad, pak porovnáme výsledky. Jenom s tím počkejte tak týden nebo dva. Díky za pochopení.
4. 12. 2012 v 21:11 #211923Star_Guitar
ČlenKategorie č. 7 – Nejlepší česká radioshow
Silně, ale velmi silně mi tam chybí ČESKÁ TRANCOVÁ radioshow Sandeagla s názvem Trance Memories, která má mimochodem slušnou posluchačskou základnu i v zahraničí.
Takže nehlasuju a neodpustím si komentář, že toto je takový trapný neobjektivní pokus.
My si vedle uděláme vlákno s názvem Trance.cz TOP 10 nebo kolik za rok 2012 a tam to všechno nasypem.
Bez seznamu.Tak se můžeš přijít podívat, milý zakladateli tohoto topicu.
4. 12. 2012 v 19:04 #211922styk pohlavson
Člen[quote Dolvich]to [b]styk pohlavson[/b]:Takhle to prostě v životě chodí, že i ti dobří zůstanou lidově řečeno za plotem. Nestavím se tu do role neomylného znalce, ale Českou scénu jsem sledoval celý rok a vím tedy, kdo byl nejvíce vidět (slyšet). .[/quote]
Tohle už nemám sílu komentovat.. sm0 Hodně štěstí a hojnou účast. sm4
4. 12. 2012 v 17:21 #211920Dolvich
Správceto [b]styk pohlavson[/b]: Kdyby měli lidé možnost hlasovat bez nominací, tak to dopadne jako minule: Michael Burian, Lucca, Orbith…to opravdu nejsou trance jména. A nebo budou hlasovat pro releasy, které vůbec nespadají do roku 2012 a nebo bude mezi nejlepšími Českými producenty Slovák a podobně. Navíc ty by jsi chtěl po lidech, aby hlasovali hned dvakrát. Tohle zase mě přijde amatérské. Je nemyslitelné, aby byla v druhém rozhodujícím kole valná účast a tudíž by konečné pořadí určilo jen pár zarputilých jedinců, kteří by nebrali výsledky prvního kola jako konečné.
Jinak číslo 12 je symbolické v přímé souvislostí s Trance.cz – server funguje již 12 let. Souhlasím, minimálně v první kategorii mělo být více nominací. Ale už je pozdě cokoliv měnit. A to si představ, že jsem původně zamýšlel kategorie pouze o deseti nominacích. Takhle to prostě v životě chodí, že i ti dobří zůstanou lidově řečeno za plotem. Nestavím se tu do role neomylného znalce, ale Českou scénu jsem sledoval celý rok a vím tedy, kdo byl nejvíce vidět (slyšet). Chtěl jsem zároveň, aby to nebylo příliš jednotvárné a jsem přesvědčen, že žádné jméno tam není navíc.to [b]Trance All-Stars Records[/b]: V případě labelů nebylo dodrženo striktní CZ Trance pravidlo. Kdyby byly nominovány pouze ryze České labely vydávající pouze trance tvorbu, tak by jste vítězství měli moc jednoduché. Silent Shore Records má oficiální sídlo v Praze, takže formálně by to šlo, ale hlavní důvod je, že těch Českých labelů je opravdu málo, tak jsem tam procpal, co se aspoň trochu dalo přijmout.
4. 12. 2012 v 14:37 #211918LukasLep
ČlenNo nevím, některé ty nominace také moc nechápu – proč tam jsou někteří a někteří ne…buď by měly být ty nominace daleko širší (u kategorie DJ roku rozhodně) a nebo možnos vyplnit svého favorita sám… A ty argumetny, co tu píšeš mi přijdou také dost mimo u některých nominovaných… Nebudu se v tom rýpat, ale souhlasím s Pohlavsonem – moc objektivní to tedy není….Chybí mi tam dost jmen.
4. 12. 2012 v 14:06 #211917Trance All-Stars Records
ÚčastníkSilent Shore Records také není čistě český label 😀
4. 12. 2012 v 13:47 #211916styk pohlavson
ČlenDolvich:
Ta anketa je naprosto o ničem, protože lidi nemají možnost možnost zařadit do hlasování djs, které by chtěli. Věta „Nominováni byli tedy objektivně DJové, kteří jsou žádaní, hrají často či na významných akcích nebo jsou to technicky zdatné výrazné osobnosti scény.“ na mě dělá dojem, jako by ses stavěl do role největšího znalce tranceu a tudíž jsi byl jedinej, kdo je schopnej veškerý kategorie relevantně posoudit a vypíchnout objektivně „Top 12“, což asi oba uznáme, že nejseš, takže těžko může být řeč o nějaké objektivitě.. sm4
Kdybys udělal dvě kola, měl bys mezi těma 12-ti nej třeba někoho, koho jsi ve své „objektivní“ nominaci opomněl, pominu-li teda i samotnej fakt, že se při nominacích většinou dělá počet 3,5,10,20 nebo jinej „kulatej“ či symbolickej.. 12 je zvláštní číslo, proč ne 17?
Shato s Rockseekem patří spolu s Coastlinem a Sparkem7 mezi českou producentskou Top 3, budeme-li brát v potaz jejich úspěchy i v zahraničí, George Crusher hrál tuším na 3 relativně dobrejch klubovkách během roku ato ve Fabru, Toasteru apod. I Matamaři mají za sebou tuším 2-3 účasti na slušných akcích.
Čili za mě osobně anketa naprosto neobjektivní a i bych řekl, že docela zbytečná.. Ale co, jsme v Čechách, tak směle do toho. sm4
Neber to jako nějaký hate nebo tak, ale když někdo něco dělá amatérsky, dycky mi to trhá žíly.. sm34. 12. 2012 v 13:27 #211914J!mmyP
ČlenNemyslim si, ze to, ze Shato s Rockseekem nejsou ciste cesky projekt (ale CZ/SK), je takovym problemem pro zacleneni do nominaci.. Ale budiz..
4. 12. 2012 v 12:47 #211913Anonymní uživatel
HostNejvetsi joke je kategorie č.9 😀
4. 12. 2012 v 12:45 #211912Dolvich
Správceto [b]Revolt[/b]: Byl jsi v širším výběru, ale jak jsem psal, zkrouhl jsem to na 12. Budiž to pro mě ponaučení pro příště, že je potřeba udělat širší nominace, aby byli všichni spokojeni. Jinak CZ je o národnosti, nikoliv o bydlišti.
4. 12. 2012 v 12:10 #211911Revolt
Člen.
4. 12. 2012 v 11:50 #211910Dolvich
Správceto [b]styk pohlavson[/b]: B je správně a pokud ti v nomimacích chybí něco jiného než trance, tak byla anketa nepochopena. Třeba DJové jako Marcello Totti či Revolt jsou až příliš vzdálení od trance music. Co se týče kategorie Nejlepší DJ, tam by si zasloužilo být více DJs, ale nominací je jenom 12, tak se nedostalo na všechny, kteří by si to zasloužili. Nominováni byli tedy objektivně DJové, kteří jsou žádaní, hrají často či na významných akcích nebo jsou to technicky zdatné výrazné osobnosti scény. Třeba takovému Boximu unikla nominace jen o vlásek. Kdyby se to rozdělilo na dvě kola, tak by z toho byl stejný guláš jako volba Českého prezidenta. Před lety jsem dělal anketu bez nominací a vím o čem mluvím. A i když uznávám že první kategorie DJ roku není zrovna ideálně nominována, tak hlasování již začalo a z principu se nic měnit nebude.
to [b]Boxi[/b]: Sorry že nejseš v nominacích, bylo to opravdu těsné. Vyřadil jsem tě jako posledního, aby seděl počet 12. Důvod radši říkat nebudu, to by jsi mě ukamenoval.
to [b]J!mmyP[/b]: Trance.cz Awards se letos týkají pouze českých DJů a producentů a SHato & Paul Rockseek není čistě Český projekt. Teoreticky by tedy mohl být nominován akorát samostatně Paul Rockseek, ale ten sám nic neudělal.
4. 12. 2012 v 11:45 #211909Stoupa
ÚčastníkA kde sem já?
4. 12. 2012 v 9:40 #211908J!mmyP
ČlenNazdarek,
Napad dobrej, proc ne? Ale v jednom si musim rypnout – kde je kudla Shato s Rockseekem?
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.