TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.CZ In The Mix @ Trance-Energy Radio – každé 2. pondělí od 17:00 hodin

• Toto téma obsahuje celkem 250 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 9 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 253)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

neni lepší si to zesílit na bednách než kur_vit zvuk kompresí?

Joe
    Účastník

Palda: sm0 To jsem nemyslel na podobu setu, ale přišlo mi, že tak po tý půlhodince by pár trackům neškodilo přidat trošku komprese, konec byl zase silnější…

Palda61
    Člen

Klapča: jasný, díky 🙂

Joe: jak to myslíš dost nevyrovnaný zvuk? No jo, ty budeš upliftář :D.

Joe
    Účastník

Ze svého pohledu bych to rozdělil do částí před Sparkem (nic pro mě), pak do cca 33. min energetický vrchol, pak to zase začalo lehce usínat – dost nevyrovnaný zvuk, přišlo mi. Závěr parádní 🙂

K1aptcha
    Člen

Paldíku dobrý sm2 sice mě osobně trochu nesedl ten méně trancový začátek, ale pak to začalo melodicky gradovat… a pokud nepočítám posledního Juraje s Kačerem, tak i z hlediska vývoje fajnový – nice job!

Sandeagle
    Člen

o/ asi stačit nebude 😀

já napíšu jak poslechnu, včera jsem byl v praze tak sem nestíhal

Palda61
    Člen
    Palda61
    Člen

Díky za poslech :). Bohužel jsem sám nestíhal, snad se líbilo. Tady je tracklist a link na stažení bude po víkendu.

01) Jochen Miller – Humanoid (Original Mix) [Armada]
    02) David Murtagh – Forward (Original Mix) [Vaccine]
    03) Jordan Suckley – Chariot Of The Gods (Original Mix) [Liquid]
    04) D-Mad – She Gave Happiness (Arty Remix) [Enhanced]
    05) Spark7 – Vanquish (Original Mix) [Harmonic Breeze Recordings]
    06) Aeden – Rendez-Vous In Paris (Oen Bearen In Love Remix) [Trance All-Stars Records]
    07) Sandeagle – Polar Bear [Trance All-Stars Records]
    08) Dave And Oliver – F1 (Thr3shold Remix) [Dub Tech Recordings]
    09) Fred Baker vs Laydee Jane – Renaissance (Mallorca Lee Remix) [Fraction]
    10) Jective – Titty F*ck (Original Mix) [CDR]
    11) John Askew – Nailed Gun (Greg Downey Remix) [Discover Dark]
    12) Suncatcher vs. Pizz@dox – Remember The Youthful Years (Original Mix) [FSOE]

RTYY!! sm5 (Pardon za tento nepochopitelný výkřik, byl způsoben čistou a nefalšovanou radostí, že to taky někdo hraje :)) )

Nulda
    Účastník

tak z Paldy stíhám jen posledních 20 min ale zatim jasná jedna mezi doposud odehranými sety sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

zítra paldův nášup o/

Gizmo
    Člen

[quote Sq4Raa]To nevypadá jako nic pro mě, ale kdyžtak to zkusím, abych mohl hodit feedback.[/quote]

Dvojitý zápor ?? ty se nezdáš :-))) nic pososám poslechnu … jsem ve skluzu …

Joe
    Účastník

Laucco: Sice se ty přechody místy dost mlátěj, ale je to moooooc pěkně poslouchatelný výběr, přesně moje krevní skupina, až mi místy jde mráz po zádech sm5 Jenom bych k tomu dodal, že to chtělo trošku vyšponovat gain u muziky, jingly v tom působěj jak bomba sm4

Laucco
    Účastník
    Sq4Raa
    Člen

To nevypadá jako nic pro mě, ale kdyžtak to zkusím, abych mohl hodit feedback.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 253)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.