TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.CZ In The Mix @ Trance-Energy Radio – každé 2. pondělí od 17:00 hodin

• Toto téma obsahuje celkem 250 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 9 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 253)
  • Autor
    ics
    Člen

nebyl ten prvni track neco od Neelixe? podobnej masakralni sound o/

Nulda
    Účastník

Johnvas luxusní start sm5

Sq4Raa
    Člen

Fido: Dostal jsem se k tomu až teď, skvělej set.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tohle psát do topicu na organizaci, díky

Anonymní uživatel
    Host

No muj set bude BMPeckove 130, dneska jsem drtil gramce 3 hodiny a pocit “ The Best „, je to jako skakat padakem sm15, takze uz se tesim 10.9, jo a prezentuju se jako FODEVER, takze mne kluci prepiste v seznamu misto Dany = FODEVER, diky sm4

Sandeagle
    Člen

[quote Freezer]třetí track mě taky zajímá, že ta 1 a 3 budou nějaký Sandeagloviny hmm?[/quote]

no nechci píchat balonek ale všechny ty tracky tu visej nejakou dobu ve vlastní tvorbě, kterou jako jeden z mála často zásobuju sm15

Sq4Raa
    Člen

Fiďák: Jen to nech bejt, nikdo jinej takhle nehraje 🙂

f1d0
    Člen

[b]Sandeagle & F1D0 – TranceCZ in the Mix 001 30-04-2010[/b]
    [url=http://www.mirrorcreator.com/files/0BRDBMEC/Sandeagle___F1D0_-_TranceCZ_in_the_Mix_001_30-04-2010_.mp3_links]Sosejte zde (Mirrorcreator)[/url]

[u]Tracklist:[/u]

Sandeagle:
    [i]01. Sandeagle – ID (Intro Mix)
    02. Reconceal – Touch Her Heart (Michael Angelo & Jim Remix)
    03. ID-ID (Sandeagle Remix)
    04. Bobina – Lighthouse (Sean Tyas remix)
    05. Selu Vibra – Divine (Sean Tyas Rework)[/i]

F1D0:
    [i]01. Fat Boy Slim vs. Bryan Kearney – Punchline Here Punchline Now (F1D0 Intro Mashup)
    02. Storm – Storm (Mark Sherry and Dr Williss Flashback Mix)
    03. Thr3shold – The Beginning (Dirty Tech Rework) + Planet Perfecto – Bullet in the Gun (Acapella)
    04. John Askew – Battery Acid (Bryan Kearney’s for the Neighbours Remix) + Mark Broom – Things
    05. CJ Stone – Shine (Indecent Noise Rework – F1D0 Edit) + Ronald van Gelderen – Dirty Rocker
    06. Filo, Peri & M.O.R.P.H. vs. Mauro Picotto – Ashely the Lizard (F1D0 Mashup)
    07. Sandeagle – Summer Clue (Sandeagle vs. F1D0 1am Tech Mix)
    08. Malte & Marc de Clarq pres MMDC – No More Rain (Shane 54 Refill) + Gabriel & Dresden feat. Molly Bancroft – Tracking Treasure Down (Acapella)[/i]

Možná jsem nemusel až tak tvrdě, ale je fakt, že jsem se chtěl odlišit, aby oba ty sety byly opravdu rozdílné sm2 . Svůj celohodinový set udělám rozhodně rozmanitější (a s těma acapellama se teda taky budu krotit sm0 ).

Joe
    Účastník

Tak, a teď, kde se to dá stáhnout? 🙂
    Koukám že na fóru SF nemáme topic k naší show, to by chtělo zařídit…

Sandeagle
    Člen

Tak děcka můj tracklist

Sandeagle – ID (Intro Mix)
    Reconceal – Touch Her Heart (Michael Angelo & Jim Remix)
    ID-ID (Sandeagle Remix)
    Bobina – Lighthouse (Sean Tyas remix)
    Selu Vibra – Divine (Sean Tyas Rework)

Sq4Raa
    Člen

Nebuď tak háklivej 😉 Já jsem jen proti tomuhle vypíchávání tracků a vím, že ASOT posloucháš a že ačkoli je to mixovaný, není to o tom setu, ale o těch novinkách – jednotlivých skladbách. Žádný rýpnutí…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

škvarek: proč zase deformovanej? co tě na mém příspěvku jako zase zaujalo? prostě si msíš jen rýpnout viď 😉
    a i kdyby…nevidim na tom nic špatnýho být deformovanej největší tranceovou událostí 😛

známkovat jsem teda neměl v úmyslu, jenom ale napíšu, že mi daleko víc sedl Sandeaglův set…výborné. Věděl jsem, že Fido nehraje až tak moc tranceově a že jeho sety jsou plné Mashupů, ale nevěděl jsem že to bude až takhle tvrdej set, bohužel mi to moc nesedlo a nedoposlouchal jsem, ale i tak oceňuji nápaditost a odlišnost od jiných běžných setů.

K1aptcha
    Člen

ty v*le Malte & Marc de Clarq pres. MMDC – No More Rain (Shane 54 Refill) sm10
    jen teda zas a capella sm15

Sq4Raa
    Člen

[quote Freezer]třetí track mě taky zajímá, že ta 1 a 3 budou nějaký Sandeagloviny hmm?[/quote]

Ty seš tak deformovanej z toho ASOTu, doufám, že tu nebudeš známkovat sm15

Palda61
    Člen

Tak jsem už taky naladil! A hned můj oblíbenej track :P.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 253)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.