- Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
21. 1. 2010 v 0:32 #155643
majklhauske
Člendle dohody.
20. 1. 2010 v 23:55 #155634milan
ČlenTady se konají pokr turnaje? Jednou člověk po půlroce navštíví off topic a jenom hledí 😀 23.1 je na mě brzo, ale příště se klidně zúčastním. Kolik máte vklad?
12. 1. 2010 v 0:36 #153786prochi
Členno jedine pokud prestanu michat morgany s colou…to mě málem stálo druhej turnaj, vystrizlivel me az propad z 5000 na nejakych 1300 chipu….ale alespon jsem bavil stul 😀
11. 1. 2010 v 23:23 #153772DjDkD@ve
Člento prochi:
Jasne, chapu te, chces nas jeste pred odjezdem do UK oskubat sm15
11. 1. 2010 v 22:35 #153760prochi
Členjasny,ja jen,tak brzy to je proto,že to je naprosto jistě poslední víkend který v čr strávím
11. 1. 2010 v 22:05 #153755DjDkD@ve
Člen23. se mi zda az moc brzy…..
O tom jestli dorazim, bych se rozhodoval nejspis az ten den, podle nalady……. sm15
11. 1. 2010 v 20:33 #1537322Sexy
ČlenJojo byl to friendly turnaj, priste to chce trochu zrychlit blindy… a prestante hrat tolik tight 😀
Ten bar sice takovej, jak bych to rekl, zanedbanej, ale aspon tam byl projektor a stul na poker =)
Tak zase nekdy ; )11. 1. 2010 v 19:48 #153721majklhauske
ČlenJJ ti viditelně nesvědčí zahazuj to sm2
11. 1. 2010 v 19:41 #153719Johnvas
ČlenMně nezbývá než souhlasit s tím, že se turnaj povedl :o) Byl jsem takhle živě hrát poprvé a vrátil jsem se velice spokojený.
V heads-upu prvního trunaje jsem měl sice o něco víc žetonů než prochi, ale moc jsem si nevěřil…no postupně jsem se odházel, až jsem to tam už pomalu musel poslat s T9 a prochi to se slovy, že bude asi horší dorovnal s KT :oD
No a v druhém turnaji to JJ…ani bych to nenazval jako smolné vypadnutí. Já raise 300 (3BB), pak tam byl tuším nějaký call, Inferno reraise 1000, já all in a Inferno po chvilce přemýšlení call. V tu pomoc na boardu jsem ani nedoufal, to bych nejspíš musel Infernovi koupit pár absinthů :oD
Potom jsme tu hru pak ještě cestou domů rozebírali…kdybych Inferna třeba jen callnul, tak bych to pak následně stejně asi poslal, páč na flopu byly samé nížší karty než moji kluci…jinak fold mě v tu chvíli moc nenapadl, nějak jsem tu hru po předchozím druhém místě pojal agresivně :oDKaždopádně bych v tu chvíli, kdy jsem vypadl tak rychle, využil rebuy. Takže jsem příště pro nějaký ten rebuy, add on a ták…Stejně se asi zase bude hrát víc her, tak může být něco freez a něco rebuy. Ono by v tom rebuy mohlo být i víc akce :o)
K tomu datu 23.1…je to sice celkem dost brzo, ale tak proč ne :o) Zatím však nemůžu potvrdit s jistotou, že bych dorazil.
A na závěr ještě určitě patří dík Majklhauskemu a především za to, že celou dobu suprově dealoval.
EDIT: Tak jsem právě vylítil s JJ ve freezoutu :oD
11. 1. 2010 v 18:56 #153710prochi
Členaha Gizmo,tak to je mi líto 🙁
11. 1. 2010 v 14:41 #153666Gizmo
Člen[quote prochi].... možná i Gizmo,který jsem pochopil,by snad v ten víkend měl přijet z Alp,tak nevím jak to má časově[/quote]
Jedním slovem blbě … i kdyby jsme vyjeli ráno hodně brzo (cestu tam testujem kolem 3. ráno) tak stejně nedojedem nijak extra brzo – jedu v autě s dvouletými dvojčaty – jak se proberou tak budou pauzy a to tak že asi i časté a dlouhé …
Pokud by se jelo jak o závod tak to stejně nevidim na to, že bych po týdnu na prkně hupnul z auta do auta a pádil do Prahy a do rána mastil karty … ne tenhle termín je taky mimo mě 🙁
11. 1. 2010 v 4:58 #153636prochi
ČlenJinak co jsem si v tu chvili neuvědomil(I když možná jo,jen si to nepamatuju), že jsem vyhrál první turnaj se svou nejoblíbenější hand K10 🙂
Jako fakt skvělá atmoška…s klidným svědomím můžu říct že jsem v životě nezažil turnaj,ktery bych si tak užil 🙂
souboje s Pupim mi ten turnaj hodně okořenily a zpříjemnily 🙂 Vzpomínám si na hand kdy jsem tě chtěl okrast re-raisem z 2000 na 6000 chipu 😀 tehdy jsem ztratil pulku stacku 😀 Už se nemůžu dočkat příštího turnaje….
Kdyby bylo na mě,tak bych se ještě za dva týdny sešel,páč jsem v Praze nestihl úplně vše,co jsem chtěl,ale to chápu, že by to byl docela nával na vaše finance….Ale kdyby jste přece jen chtěli,tak dejte vědět jestli by vám vyhovovala sobota 23.1 ….to by už mohl snad i danyel, možná i Gizmo,který jsem pochopil,by snad v ten víkend měl přijet z Alp,tak nevím jak to má časově
11. 1. 2010 v 3:35 #153635pupi
ČlenJo, kdo by nalíval absinthy :o))
BTW ta tabulka, tzn. že minulý rok když byl jen jeden turnaj a já 2x první, tak jsem jako nejlepší hráč trance.cz za rok 2009? sm0 ba ne, dělám si srandu ;o)
Každopádně celkem dobrý turnaj s dobrou atmosférou. To že se to trošku protáhlo snad svědčí aspoň o nějaké kvalitě…
A nejvíc mě asi bavili hry s prochim, který se většinou nechal ukecat k tomu, co jsem chtěl za což jsem byl odměněn ukecáním od něj do all-inu naslepo. Ale aspoň se tím první turnaj někam pohnul.
Snad příště budou prachy a čas.
Jako pozitivum beru, že jsem i v druhém turnaji skončil v plusu, i když teď jen pár korun (ale aspoň mě nikdo neobral), což ja na takovou fishku jako já celkem výkon :o)
11. 1. 2010 v 2:57 #153634prochi
Členchtěl jsem říct že provozní by mohl hrát taky,ale kdo by asi nalíval že? 😀
11. 1. 2010 v 1:56 #153633majklhauske
Členkvůli sedmi lidem tam nikdo dřív a jenom pro ně nepůjde..;)
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.