TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Trance.cz Poker turnaj- Kdy další ? 23.1 nebo až Velikonoce?

• Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 94)
  • Autor
    prochi
    Člen

jinak pro příště bych navrhoval start na 3000-4000 chipech,levely nechat tak jak byly,snizit treba buy in na 150 Kč ale dovolit jeden re-buy/top-up abysme se vyvarovali smolnym vyrazenim typu JJ vs QQ a taky aby nekteri nemuseli dlouho sedet a zkusit stesti znova….urcite by mozna i pomohlo booknout druhy stul na mensi cashku,klidne 0,50/1 Kč nebo max 1Kč/2kč kdyz uz bude par hracu vyrazenych…..a jinak kdyby slo otevrit vyjimecne bar pro nas uz odpoledne kdy bychom tam byli jen sami,netahlo tam a nesrdel tam cigaretovy kouř,tak by to bylo téměř dokonalé…

Mno to byla normální hra me spíše dožralo to že prostě ti to trefilo v době kdy já měl 2 pairs asi nejlepší hand v té cashce co jsme hráli za celou dobu…

prochi
    Člen

Majkl, měl jsi vyfotit i tu svou smolnou hru 63 proti K9 sm6

I když myslim,že tehdy jsi byl trochu vic naštvaný takže se ti do nějakyho focení asi moc nemohlo chtít 🙂

mno a jeden střípek z cash game best hand večera trefil inferno naštestí jsem mu toho moc nedal..ale vytáhl z tho asi nejvíc co mohl..

[IMG]http://i50.tinypic.com/wi281f.jpg[/IMG]

takže Summary:

[IMG]http://i48.tinypic.com/28rjpzs.jpg[/IMG]

color=#FF9900]První Turnaj : Freezout se start stackem 6000 a blindy 20 min[/color]

[IMG]http://i49.tinypic.com/11m6akg.jpg[/IMG]
    [IMG]http://i48.tinypic.com/51df2a.jpg[/IMG]

1. [b]Prochi[/b]
    2. [b]Johnvas[/b]
    3. [b]Inferno[/b]
    4. Pupi
    5. Hauske
    6. 2sexy
    7. Dk Dave
    8. Andrews

[color=#FF0000]Druhý Turnaj: Freezout se start stackem 5000 a blindy 20 min[/color]

[IMG]http://i47.tinypic.com/2uoqfi8.jpg[/IMG]
    [IMG]http://i46.tinypic.com/2yudf13.jpg[/IMG]
    1. [b]Prochi[/b]
    2. [b]Pupi [/b]
    3. [b]Andrews[/b]
    4. Jirka (místní štamgast co se přidal)
    5. Inferno
    6. Hauske
    7: Johnvas (šel smolně s infernem po několika minutách all in preflop s JJ a inferno měl QQ board nepomohl)

Od nového roku bych tedy rozjel i tabulku z níž se na konci roku vyčte kdo jak to hraje. bohužel nejaký bonusy nebo freErol pro nejlepší není možný protože není možné odebírat např5% z prize poolu (tedy možné to je ale silně pochybuji že nekomu dáte třeba 50 z turnajového prizpoolu s tím že to bude přídávat do banku a na konci roku se o to zahraje nebo rozdá formou premie nejlepším..

Bodovaní bude jednoduchý anžto silně pochybuje že nás někdy bude „vícestolák“ ale pokud jo tak s tím více méne počítám v bodovaní.. V případě že bude více lidí bude brat body prvních 5 .) Za jeden stůl berou body první tři a jeden bod má každej za přihlašení do turnaje

Takže po prvním našem sezení je tabulka takováto…

1.[size=medium]Prochi – 8.b[/size]

2-3. Pupi – 4
    2-3. Johnvas – 4

4-5. Andrews -3
    4-5. Inferno – 3

6. hauske – 2

7-8. Dk D@ve – 1
    7-8. 2 Sexy – 1

Jak už zmínil Inferno další sezení se planuje někdy kolem velikonoc. v té době totiž do ČR opět zavitá Prochi takže datum bude více měné na něm, akorát by asi bylo fajn aby ho napsal časově dopředu aby si lidi když tak rezervovali večer … .

inferno
    Člen

Oba turnaje myslím super, struktura akorát, takže jsme si (skoro) všichni dobře zahráli a pobavili se. Mluvili jsme o Velikonocích jako o dalším termínu, myslím, že by to bylo ideální.

Fotky má určitě Majkl, takže až bude mít čas, snad je sem hodí.

prochi
    Člen

Asi do 4 do rána 😀 Ale hrali jsme 2 turnaje a jednu cashku 🙂

Jinak rád bych poděkoval Majkovi za zorganizovani turnaje a taky vsem co se ucastnili. Srandy bylo kopec,hlavně s Absinth boys Pupi a Inferno :-D…

Jinak vůbec jsem nedoufal v to,že to nakonec oboje vyhraju,parkat jsem už měl na mále,ale karty my vždy přišly ve správnou chvíli 🙂

Rád bych vypichl dve hry ktery mi v paměti uvízly nejvíc 🙂

Já vs Pupi

Turnaj se ohromně protahoval,tak jsem nabídl,že pokud se někdo přidá,tak pujdu all in blind…..Pupi ukázal odvahu a šel do toho se mnou

nepamatuju si jak presne jaky byl flop ale nikomu nepomohl,ale turn prinesl dvojku a river jacka…..dohodli jsme se že karty ukážeme až budou všechny karty na stole,pupi ukázal A4 a já J2……Promin Pupi

A druhá byla smolná hra na Cashce,kdy jsem callnul gay raise na 4 koruny s 63 off proti Majklovymu K9 ,flop došel 7 4 9,já check,majkl raise 7 Kč,ja call na straight draw, turn došel 5 a ja mel straight,já check, majkl check,river došel K a Majkl měl dva páry….já check,on raise 12,já reraise all in…..majkl call cca 50 Kč a já mu to ukázal….sorry majkle

Jinak bych chtěl označit Majkla jako naprosto nejvetšího smolaře turnaje…..a když už mu náhodou něco došlo,tak to nikdo nezaplatil….

Nechtěl jsem vás obrat kluci,snad mě pozvete i příště……Ale zas jsem na tom tolik nevydělal,protože jsem za tenhle vikend utratil přes 4000 Kč ….sm6 priste musim trochu setrit 😀

Jinak Majkle doufam ze sem pak postneš fotky

DjDkD@ve
    Člen

Do kdy jste tam nakonec zkejsnuli?

kuchtajz
    Člen

Tak chlapci omlouvam se,ale nedorazim,nejsou finance sm7

prochi
    Člen

Houska prosim napsal bys mi svoje cislo na 724 398 255 ? v Praze se moc nevyznam a nerad bych bloudil…zastavky mam,ale prece jen,kdyby nahodou….

2Sexy
    Člen

moc bych si neveril 😀
    uvidime uvidime 🙂

mno tak jsem šel koupit tu cut cartu a rovnou jsem si musel vzít WPT poker karty (které tedy vezmu sebou takže budem hrát s uplně novými, nepoužitými kartami ) akorát mě výlet stál 180,- ale to si od vás vyhraju v turnaji sm2

Johnvas
    Člen

Taky připluju, tudíž potvrzuju ;o)

prochi
    Člen

to bude fajn,už se začínám těšit 🙂 bude nas tak akorat 🙂

kuchtajz
    Člen

já předběžně taky sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 94)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.