TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Trance.cz Poker turnaj- Kdy další ? 23.1 nebo až Velikonoce?

• Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 94)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Já potvrzuji 🙂

sickboy nedojede..;)

prochi
    Člen

Houska: nevis jestli Sickboy dojede? Co treba Dolikus ?

jinak bychom mohli udelal list at vime predbezne jak budou lidi 🙂

kuchtajz- potvrzeno
    DjDkD@ve – potvrzeno
    pupi – [b]potvrzen[/b] psal jsem si s ním ve dvě ráno (hauske)
    2Sexy-potvrzeno
    Andrews – potvrzeno
    prochi – potvrzeno
    majklhauske -potvrzeno
    Johnvas-Potvrzeno
    Inferno -potvrzeno

Muzete nekdo potvrdit zbytek?

uz se tesim,bude to fajn vecer 🙂

takže pokud se nestane nic mimorádného (praskne voda snehová kalamita že napadnou 2 metry nebo tak něco ) tak turnaj bude !!

jak jsme psal pod starkou 4 je tam takovej bar nic extra ale za poker stůl chtej minimum buy in do turnaje bude na nás ale počítejte s 5kč feečkem

jinak hrát asi bude provozní ( má ten den službu za barem 😀 a asi+2-3 lidi který nemají nic z trance cz ale hrají slušne jako jedni z mála takže nebudou kazit hru ale jen pod podmínkou že nás nebude přesně deset

jinak už vidím že nás provozní bude přemlouvat na to svoje turbo12 min blindy (což vzhledem k tomu že to není online není kdovíjaký čas) tak bude zaležet na vás jestli se nehcáte ukecat… halt si každej musí rozmyslet vypadnout z turnaje brzo aby tam pak nekoukal jak hrajou ostatní..;)

teším se ná vaá a doufám že v hojném počtu se dostavíte..

tak dá se přímo před tou budovou sokola mcihle.;)

2Sexy
    Člen

Tak diky majkl, pokusim se dorazit : ). Da se tam parkovat?

bar otvíra pokud se nepletu od 18ti takže bych to viděl třeba na 18:30 – 19 (já bych tam stejne šel asi o chvilku připravit žetony atp.)

mno pokud se to bude konat jakože si myslím že problém nebude ale než to budu mít potvrzené přimo od provozního nic nepovažuji za hotovou věc.. tak to bude v nuslích 🙂 nebo resp na rozhraní nuslí a michle jezdí tam tramvaj č 11 a kousek dál na kloboučnický stavej busy č 106, 124, 139, 150, 182, 188 přesná lokace ve pod starkou 4 je to v baru který je v budově sokola michle

lidi jsem sepisoval výše nedovedu to moc odhadnou ale počítám tak mezi 7-14 lidmi

2Sexy
    Člen

Mel bych nejaky otazky : )

Od kolika hodin to je?
    Kde to je?
    Kolik bude lidi?

Díky za rychlou odpoved : )

sms stále nedošla ale zítra tam asi nejspíše půjdu takže v pátek nák do rány by to tu mělo vyset co a jak

pokud v pátek nebudete mít možnost se sem kouknout mužete mi poslat do Privátní zpráva vaše tel. číslo (projistotu nypište i operátora já vam info pošlu..

čekám na sms ale myslím že by neměl bejt problém..;)
    počítejte se sobotou bud mužem hned jak se otevře tuším 18:00 nebo třeba o 30 minut později.;-) (znáte jak to je stím otevíráním )

jinak máte někdo notas s nějakým poker softem ke je čas blindy a samo to vydělí přize… at to nemeříme telefonem ? 🙂

dk dave ? do kolika..? no to zaleží spíše na lidechco s tebou budou hrát bar je otevřen do 4:00 😉 a do té doby se dá hrát i poker.;)

DjDkD@ve
    Člen

Tak jak to vypada? Na kolikatou je to domluvene? Do kolika to cca bude? atd……..

Anonymní uživatel
    Host

tak imo je pátek lepší než jiný dny, hrát třeba od pěti do desíti jedenácti, pak se přesunout utratit zbytek peněz do nějakýho klubu, proč ne

ok.. více méne s tím počítejte kdyby byla naký problém napíšu..;)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Majkle, zamluv to tam prosím na toho 9., pokud to teda ještě není oficiální.

prochi
    Člen

aha,tak to je jedno 🙂 jak rikam ja se prizpusobim 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 94)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.