TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Trance.cz Poker turnaj- Kdy další ? 23.1 nebo až Velikonoce?

• Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 94)
  • Autor

mno 15týho je pátek..;) to jen tak na okraj..

prochi
    Člen

já bych byl taky pro 🙂 i když si říkám že toho 15 by taky nemuselo být špatný,páč by mohl i Danyjel a Lukin….ale otazka je,jestli by zas treba nemohl nekdo jiny…..mě to je jedno,ja se prizpusobim,mam volno cely leden 🙂

inferno
    Člen

Já bych si 9. přišel zahrát.

takže jak mladeži toho 9týho ? už by bylo pomalu na čase to tam zamluvit

dneska bych se tam mohl zajet podívat jestli nenarazím na provozáka nicméne stejne mám na nej tel číslo …

Lukin_
    Člen

Kdyby náhodou byl turnaj 15.1. tak bych se přidal v tu dobu bych měl být v Pze 🙂

DjDkD@ve
    Člen

V patek by to mohl byt problem, nejsem z Praglu, takze si musim pricist 2 – 3 hodiny na dopravu……..

jo mistní tam jsou v pátek skoro každej takže je to dost nerealný.;)

prochi
    Člen

Nevim no,spousta lidi pracuje a houska rikal ze v patek tam jsou stamgasti ci co…..

2Sexy
    Člen

Nechcete to dát 8.1 v pátek?

prochi
    Člen

tak zahrát bych si s nim chtel,ale uz bych nepocital s tim,ze asi neco vyhraju 😀

DjDkD@ve
    Člen

to houska:

No proc ne, ale rekl bych, ze by pak nebyla zas takova sranda, ale zase by nam mohl poradit nejake finty sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já ho znám dobře, ale spíš by se mu asi nechtělo chodit někam, kde by byl u všech za hvězdu a moc by si nezahrál. Ale za dotaz nic nedám, samotnýho by mě zajímalo, jak by se k něčemu takovýmu postavil. Zahrát bych si s ním rozhodně chtěl.

tak on by ho andrews musel asi znát hodne dobře aby mu šel na takovejhle „turnaj“ .. já bych to bral taky je jenom člověk

DjDkD@ve
    Člen

Skampa uz ma nahrabano, nebusi preci obirat zrovna nas sm15

Bude to muj prvni turnaj, tak nechci dostat hned na prdel od profika sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote prochi]Houska: Řekněte někdo Škampovi at dojde sm15sm15[/quote]

No, to bych teoreticky moh, ale nevim, jestli je to dobrej nápad. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 94)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.