TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Trance.cz Poker turnaj- Kdy další ? 23.1 nebo až Velikonoce?

• Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 94)
  • Autor
    prochi
    Člen

aha…to ja nevim,ja se jen dival na posledni turnaj a tam byl Sickboy + 2 😀

sickboy přijel posledně sám 😉 a veřím že kdyby mu vyhovoval termit tak dojede…
    ostatní se musí vyjádřit sami..

prochi
    Člen

Kdo ma kontakt na Sickboye?zkuste mu dat vedet jestli muze…minule vzal s sebou nekolik lidi,ne? a co Dolikus ? Jinak ,Sandeagle a Kreeki taky psali ze by meli zajem ale nevim jestli jim datum bude sedet

EDIT:Zkuste aj Lukina,i kdyz nevim jeslti by dojel az do Prahy

mno jedine že by chlapík ten den dělalcož je ale mizivá šance ..;) nicméne zeptat se mužu..

prochi
    Člen

rikal jsi ze vam udelali výjimku…..nechceš se zeptat jestli by tu výjimku udelali znova?

prochi: odpoledne nevím kde by jsme to hralí… jako žetony mám doma ale museli by jsme jinam jak jsme psal minule to bylo výjmečne jinak má ten bar otevřeno až od 18ti hodin 😉

prochi
    Člen

Houska: Řekněte někdo Škampovi at dojde sm15sm15

prochi
    Člen

Jinak menim nazor a dal bych odpoledne tak,aby jsme skoncili nejak rozumne pred 7 vecer,ze bych mozna zasel do Card Casina na pravidelny patecni 200 Kč rebuys s garancí prizepoolu 80 tisic….ale kdyz bych nesel,tak by se nic nestalo….

kuchtajz, DjDkD@ve, pupi, 2Sexy, Andrews, prochi, majklhauske, Johnvas (infernovy napíšu jak bude online )

někdo další ?

pupi
    Člen

Jo, johnvas je tu napasný, že půjde a on půjde (někdo mi musí půjčit přece prachy do hry)… já jen že ho tam nemáš napsanýho ;o)
    no a snad inferno by se ještě mohl přidat.

kuchtajz, DjDkD@ve, pupi, 2Sexy, Andrews, prochi, majklhauske,

někdo další ?

pupi
    Člen

Bych taky přišel, kterýkoli víkendový den v lednu je ok. Ale toho 10. či tak nějak je asi úplně nejlepší.
    Buy-in bych dal zase spíš těch 200,- jako minule. Za prvé ne všici to hrajou dlouho, tak proč do toho dávat víc? Za druhé někteří jsme studenti a nemůžeme si dovolit moc prohrát :o) A prostě nechci aby se lidi na fishkách jako já obohatili o hodně :oP

2Sexy
    Člen

9. muzu, jsem pro.
    Bude to nejakej freeze a potom cashka?

prochi
    Člen

tak dáme toho devátého?zatím snad jen krom Danyjela to neni moc problem….ja bych byl spis pro vecerni spojeny s nejakou kalbou…stejne budu muset u nekoho nejspis prespat….

dk dave : bar má otevřeno od18ti do 4 řech (to že to minule bylo už pro nás od dvou byla vyjímka.;-) )

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 94)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.