TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Trance.cz Poker turnaj- Kdy další ? 23.1 nebo až Velikonoce?

• Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 94)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já bych taky přišel, snad si na to čas udělám. Byl bych spíš pro odpoledne – večer.

DjDkD@ve
    Člen

Tak me je to relativne celkem fuk, leden je z pohledu hudebniho celkem nezajimavej, takze klidne kterykoli weekend…….

Ale mam jednu poznamku, bud to udelat jako odpoledni turnaj (aby to koncilo nejpozdeji ve 22:30), nebo pres celou noc.

Posledni spoj mi z praglu odjizdi ve 23:20 a nerad bych nekolik hodin bloudil po Praglu do toho ranniho spoje po ctvrte rano sm15

Gizmo
    Člen

[quote majklhauske]gizmo ty si moc nečetl ten první přízpevek co ? 🙂

prochi jasne píše že na konci ledna jede back in the uk 🙂

ono je logické že to nebude vyhovovat uplně všem..;)

já mám leden volný ..;)[/quote]

Ale čet jen jsem si neuvědomil, že to že jedu na týden pryč = 2 víkendy v řiti 🙁

Tak jinak – Z 5ti lednových víkendů mám teoreticky 2 volné – první a poslední … První budou předpokládám všichni střízlivět a poslední bude Prochi odlétnut … takže o5 maximálně tak na netu 🙁

kuchtajz
    Člen

já bych mohl taky sm4

gizmo ty si moc nečetl ten první přízpevek co ? 🙂

prochi jasne píše že na konci ledna jede back in the uk 🙂

ono je logické že to nebude vyhovovat uplně všem..;)

já mám leden volný ..;)

Gizmo
    Člen

Okolo 10. jsem na Ještědu a další 2 v alpách (jeden odjezd druhej příjezd)= pokud leden tak na 99% beze mě 🙁

prochi
    Člen

Okej,udelejme anketu…ktery vikend v Lednu by vam vyhovoval nejvíc

DjDkD@ve
    Člen

Ja jsem pro, jiz delsi dobu si to chci zkusit i s nekym jinym, nez s kamosema, co spolu hrajeme uz par let a jsme uz vsichni precteny az to nekdy boli sm15

DanYjel
    Člen

zahrál bych si rád, nemůžu ale do 10. ledna, kdy jsem v daleký veliký zemi

kapacita je 20 lidi. tj dva stoly..

kromě čtvrtků kdy je tam pravidelný čtvrteční bounty a pátků kdy se to tam na večer hodně často sejde, by nemel bejt problém pokud se dohodnem nák dopředu si rezervnout oba.. pujčení všeho je je více mene free (5kč fee za osobu na celý večer) žije to hlavně z toho co vypijem (je to hlavně bar) momentálně tam náký idoti ukradli všechny 4 cutovačky co tam byli ale v tom nevidím problém, když se domluvíme a bude to jisté sjel bych pro ně na opatov stojí 30 (si to na vás potom vyhraju sm2

jinak je pravda co posledne řikal ten provozní že dlouhé turnaje jsou nevyhodné pro ty co vypadnou (nicméne pokud by nál ale bylo vic tak až se sesedne na final mužou si dát nákej další vedle na kterej by se v případě nezaplnení stolu mohl přidat i nekdo z místních (vesmes fishe) takže možná by se nakej deep udelat mohl dlouho jsme nehral deepstack vetšinou tedka jenom samý loterie..

prochi
    Člen

doufejme ze se tu brzy ozve Houska,ten uz jeden turnaj naplanoval……

ja osobne bych navrhoval freezeout s buy-in 300 Kč a a s podobnym systemem ktery se hraje u nas v kasinu: jedním povoleným re-buy(add on),pokud mozno super deepstack (5000 chips) pri startovnich blindech 25/50,levely po 20-30 minutach ….bylo by potreba zjistit v jak je to s kapacitou v tech Nuslích,kde se hralo minule…..kdo má kontakt na Housku,tak mu zkuste dat vedet….

a datum idealne vikend 8-9 ledna

co vy na to?

2Sexy
    Člen

Zucastnim se.

Gizmo
    Člen

Vzhledem k tomu, že livéž jsem ještě pořádně nehrál, tak bych si radši udělal ostudu před známými … tož dejte vědět …

kreeki
    Člen

tak já to umim, ale vůbec si nevěřim, tady samý profíci pomalu sm2

Johnvas
    Člen

Nejspíš bych zašel :o) ale podrobnosti bych asi nechal na ostatních a pak se přizpůsobil…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 94)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.