TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace trance.cz top 5 chart

• Toto téma obsahuje celkem 83 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dukelak a poslední změna proběhla před 9 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 84)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

tak jóó sm4

1. JOHN O’CALLAGHAN – stresstest / JOHN ASKEW remix /
    2. ELLIE LAWSON – a hundred ways / MATT BUKOWSKI remix /
    3. JOHN O’CALLAGHAN – smokescreen / SENIJDER remix /
    4. JOHN O’CALLAGHAN feat. Kathryn Gallagher – mess of machine / SEAN TYAS remix /
    5. DARK MATTERS feat. Jess Morgan – the real you / JORN VAN DEYNHOVEN remix /

R4YNE8
    Člen

Omlouvám se předem za to, že to nebudou žádné extra novoty 2012, pouze věci z poslední doby, které bych vřele doporučil a které si rád poslechnu ve volném čase…. Mě totiž ten sound trancu z posledních dnů a měsiců nebaví a spíše i někdy leze pěkně na nervy (až na vyjímky samozřejmě), hlavně to neustálé zpomalování, bzučení, opičení se a ani uplift věci už nejsou to, co bývaly. Já vím, hudba se přece vyvíjí sm3
    Snažil jsem se vybrat opravdu ty méně profláklé věci, aby byl výběr o to zajímavější a pro některé i zcela „novinkový“. Takže tady přikládám můj top 5 chart playlist:

[url=http://www.youtube.com/watch?v=XNhzRzcV5Xs]Dogzilla – Without You (John O’Callaghan Remix)[/url] … Nění to ta klasická verze O’Callaghanova Remixu, kterou bude většina z vás znát, ale tato verze se objevila pouze v setech. Takže ani nikdy oficiálně nevyšla, bohužel. Pro mě doposud nejlepší Johnův Remix vůbec. Když jsem to slyšel poprvé, tak jsem měl husinu. A to je Without You už hodně ohraný track sm4

[url=http://www.youtube.com/watch?v=tgvIxSkDlrg]Nitrous Oxide pres. Redmoon – Cumulus[/url] … Krzysztof Prętkiewicz alias Nitrous Oxide byl svého času, vlastně to není zase tak dávno, jeden z mých nej producentů. Na co šáhnul, to byla pecka. K němu se prostě to pomalé BPM nehodí sm19 .. Comulus je jeden z jeho prvních tracků (2006), najít ho lze mj. na kompilaci Trancemaster 5005. Hodně povedený track, výborná melodie, breakdown. Určitě bych doporučil i jeho další track, nevydaný pod žádným labelem, Accelerate.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=i6tthXLc-rM]Den Rize & Mark Andrez – Naiad[/url] … Nejlepší track roku 2011. Nářez od začátku do konce. Tady platí jednoznačně „sex in my ears“ sm5

[url=http://www.youtube.com/watch?v=Zo1s9mG6ivY&feature=related]Blank & Jones – City Lights[/url] … Předělávka starší klasiky od Williama Pitta, ale i tak to má své kouzlo. Možná mě tam trošku ruší to vybrkávání ke konci, jinak to ale nemá chybu. Super oddechová záležitost.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=KwzVlTsWT8Y]Simon Patterson – Within[/url] … Tak teda alespoň jedna novinka na závěr. Už se těším na oficiální vydání u Night Vision.

Anonymní uživatel
    Host

1. [url=http://www.youtube.com/watch?v=EgsQSAw_2vQ]Paper Aeroplanes – Winter Never Comes (Mark Eteson Club Mix) [/url]

2. [url=http://www.youtube.com/watch?v=Tmj_AI4Ebio]Dennis Sheperd & Talla 2XLC – Two Worlds[/url]

3. [url=http://www.youtube.com/watch?v=lBIN8Aivo8s]JES – Its Too Late (First State Remix)[/url]

4. [url=http://www.youtube.com/watch?v=z3hltA4a9BA]Matt Darey feat. Leah – Hold Your Breath (KhoMha Remix)[/url]

5. [url=http://www.youtube.com/watch?v=JP6Tz5tP8EE]Brennan Heart & Wildstylez – Lose My Mind[/url] (Něco z trochu jiného soudku) sm13

Newman
    Člen

dukelak: ten Ferry je božský sm5 Tomu Bolierovi jsem zatím na chuť nepřišel, ale ve Fabru budu stejně stříkat z každého tracku, co zahraje, takže to snad bude taky ok sm15

dukelak
    Člen

1) Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Not coming down
    – božskej vokál + geniální vygradování, jak to umí jenom Ferenc

2) Leon Bolier – You
    – na foru se to nelíbí snad nikomu, pro mě po dlouhý době tech trance, co má hlavu, patu a hlavně pořádný big room grády…těším se v dubnu do Fabricu 🙂

3) John O’Callaghan – Psychic sensor (Mark Young & Damo Kay remix)
    – to nejlepší z první várky Unfold remixed

4) Rene Dale – Reset (James Poulton remix)
    – na Poultonovi něco je a v Monster Tunes to vědí

5) WesStraub – Sunrise over XamanHa (vocal mix, intro dub)
    – relax z JOOFu, u kterýho si budete podupávat do rytmu

dukelak
    Člen

Levente dle očekávání, sice mě to nechytlo tak moc jako Big fat kiss, ale po více naposloucháních třeba změním názor 🙂

nexxie
    Člen

Wow, z A*S*Y*S – Acid glitch jsem si málem ukápnul do trenek, what a monster! Thx Duke
    ————————————————————————————————————————–
    [i]Poslední týden toho na poli trancu mnoho zajímavého nepřihodilo a tak v hlavní
    roli byl opět svět progressivu a především nadcházející kompilace Anjunadeep 4.
    [/i]
    TOTW: Na tenhle track jsem se po poslechu ukázky 4 měsíce těsil a úplně mi uniklo, že už je 2 týdny
    hrán v TATW. Levente je prostě talent! Co Dukelak na to? 🙂
    [b]Levente Márton – There’s Always A Way Out
    [/b]

Následují dvě věci od samotného mistra, první z nich je pro mne novinka a velice povedená
    [b]Jaytech – Synergy (Original Mix)
    [/b]

Druhá je již přes půl roku známá, konečně však na tube minulý týden někdo hodil TATW400 rip.
    [b]Jaytech – Atlantic
    [/b]

Další příjemná progressivní věc z kompilace
    [b]Soundprank – Boundless Energy
    [/b]

a nakonec návrat k LA’12, tune jak hovado
    [b]Elevation vs. Grube & Hovsepian – City of Angels
    [/b]

dukelak
    Člen

1) Jorn van Deynhoven – Spotlight (Tomas Heredia remix)

– výbornej remix strhujícího upliftu do poklidnějšího bpm a nějaký kudrlinky v melodii navíc, oujé!

2) Cosmic Gate & Arnej – Sometimes they come back for more (8 Wonders mix)

– tady mám jen jedinou výtku – ‚turbolence‘ chrchel, místo poctivý basovky…že to producenty ještě nepřestalo bavit…

3) Orjan Nilsen – Legions

– melodicky opět dokonalý, s pár bpm navíc = floorkiller

4) A*S*Y*S – Acid glitch

– ACID! (imo lepší, než Organ donors mix, co vyšel včera)

5) Breakfast pres. Keyworth – Median (Keyworth remix)

– originál je slabotka, s remixem si to Casey trošičku napravil

nexxie
    Člen

Tuhle vec hral Armin v ASOTu pred par tydny. Pogooglil jsem a v tracklistech jej ma treba i Solarstone a Akesson, takze se na nej
    snad nezapomnelo, i kdyz by si asi zaslouzil vetsi publicitu sm3
    Kazdopadne jsem moc rad, ze tenhle thread plodi ovoce..

Anonymní uživatel
    Host

[quote nexxie][i]Konečně mám po zkouškách, tak se opět můžu plně věnovat paní hudbě a dohnat deficit. Hodím sem aspoň mé Tunes of first weeks of 2012.
    Jak ten rok začal pěkně v rytmu upliftu, tak se v posledních dnech vrací, především díky Markusově LA12, do světa progressivu.[/i]

[b]TOTW 2. : Up & Forward - Prestige (Den Rize pres. Blur8 Remix)[/b]

hochu, tímhle jsi mě rozsekal na kostky. masakr nejvíc... kam na takový pecky chodíš? a kdo tohle v klubu smaží? na koho mam jet? 🙂 doporuč!! sm4

nexxie
    Člen

[i]Konečně mám po zkouškách, tak se opět můžu plně věnovat paní hudbě a dohnat deficit. Hodím sem aspoň mé Tunes of first weeks of 2012.
    Jak ten rok začal pěkně v rytmu upliftu, tak se v posledních dnech vrací, především díky Markusově LA12, do světa progressivu.[/i]

[b]TOTW 1. : Nery – Nineteen Ninety (Original Mix)[/b]

[b]TOTW 2. : Up & Forward – Prestige (Den Rize pres. Blur8 Remix)[/b]

[b]TOTW 3. : Lost World – Stargazer (Mark Leanings Remix)[/b]

[b]TOTW 4. : Norin & Rad – Bloom (Transmission memories)[/b]

[b]TOTW 5. : Nifra – Dark Harbour[/b]

[b]Tune of the last two days : Khomha – Artemis[/b]

rado
    Člen

[b]1.Tucandeo – Nibiru[/b]
    Klasicky hlboká basa, ostrejšie synty a temná atmosféra len srší.

[b]2.Matt Lange – Avalon[/b]
    Génius!! Vždy keď si myslím že už nemože vydať nič lepšie, príde s niečim z čoho mi padne sánka!

[b]3.Johan Vilborg – Altara (Original Mix)[/b]
    Happy prog a la Arty.

[b]4.Markus Schulz presents Dakota – Suggestion No.5 (Erick Strong Remix)[/b]
    Super vrzavá basa

[b]5.Arjona & Liquid Vision – The Battle For Love[/b]
    Toto je už istý čas vonku, ale objavil som to len pred nedávnom, meláncholia a agresia v jednom.

dukelak
    Člen

1) Indecent Noise pres. Mental Asylum – Gambit / Trauma (Night Vision)

…energie a kulervoucí drive! Gambit je u mě nejhranější track současnosti a Trauma rozhodně neslozží v releasu jen jako výplň

2) Naden – Then the forest sang (Soundpiercing)

…nejchytlavější věc z výbornýho EP…i když tam občas zaslechnu Breakfastovo Horizon

3) Alexander Xendzov feat. Claire Willis – Follow the Sun (Sergey Shabanov dub mix) (Silent Shore Deep)
    (na ytb dub bohužel není)
    …výborná melodická věc, pro mě zatím největší překvapení roku, protože jinak se Silent Shore prohrabuju s vidlema v rukou…

4) Boom Jinx & Daniel Kandi – Azzura (Enhanced)

…zhudebnělá dobrá nálada 🙂

5) In Petto – No more serious faces (Cr2 Records)

…Duderstadtí bratři a jejich houseová pumelice, která má potenciál trhat kluby

rado
    Člen

[b]Shogun – Lotus[/b]
    Naozaj podarená trancovka od Shoguna, v poslednej dobe mu opäť začínam prichádzať na chuť, remix ktorý nedávno zbúchal pre W&W bol tiež dobrý.

[b]Radion 6 – B U tiful[/b]
    škoda úvodnej, trousovej časti tracku, pretože v druhej polovici sa to prehupne do super progliftu

[b]Matt Lange – Here and Back Again[/b]
    Matt Lange je jeden z tých (z mála) producentov, ktorý hudbou čo produkuje naozaj aj žije. každý jeho počin je neskutočne premakaný a hlboký. Vo výsledku mám vždy pocit že si z tracku niečo odnášam.
    Here and Back Again by mattlange

[b]Knife Party – Tourniquet[/b]
    Slušný electrohouse pripomínajuci tvorbu Mord Fustang. Track je súčaťou free E.P spolu s ďalšími 3skladbami, stačí iba likenuť ich FB page a ťahať.

[b]DJ Fresh – Hot Right Now (Ft. Rita Ora) (Zomboy Remix)[/b]
    ten drop je proste masívnysm13

rado
    Člen

Housovo dubstepový týždeň

[b]1.Armin van Buuren presents Gaia – Stellar (EDX Remix)[/b]

[b]2.Michael Woods Feat. Duvall – Last Day On Earth (Instrumental)[/b]

[b]3.Avicii – Levels (Skrillex Remix)[/b]

[b]4.Moguai – Oxygen feat. Fiora (Club Mix)[/b]

[b]5.Zomboy – Organ Donor[/b]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 84)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.