TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.cz TOP20 2008 – VÝSLEDKY

• Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hectic a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 151. až 152. (celkem z 152)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Já osobně bych to ještě nějak vymezil (minimálně na trance), aby při té vkusové roztříštěnosti nezvítezil track s 30 body. Jinak chválím.

hectic
    Člen

Mno nikdo v komentech z topicu o Best of 2008 neprotestoval, ale i tak je mi jasny, ze se tu najdou odpurci. Je to na kazdym jestli se do toho zapoji. Videl jsem, ze nekteri z vas do vyse zmnineho topicu postuji svuj osobni zebricek a tak jsem pro, aby se to sjednotilo a udelal se zebricek v ramci portalu trance.cz.

Pry uz tady nekdy neco takovyho bylo, tak proc si to nezopakovat. Myslim, ze by to mohlo by zajimavy uz jen proto, ze 90% lidi kritizuje top20 ASOT jemu podobne zebricky a navic se alespon dovime jakej track je vlastne v mistnich vodach nejoblibenejsi za rok 2008.

Do komentaru, se muzete vyjadrit pokud byste meli nejakej napady. Proto necham celou sobotu na rozmejsleni a vyjadreni vasich nazoru a hlasovani bych odstartoval v nedeli.

[b][color=#0033CC]Pravidla[/color][/b]

[color=#FF0000]Hlasovat muzete pro jakykoliv trance ci house track z roku 2008[/color]. Zebricky a bodovy system vypadaji nasledovne:

[b][color=#FF9933]Tracky:[/color][/b]
    1. misto – 10 bodu
    2. misto – 9 bodu
    3. misto – 8 bodu
    4. misto – 7 bodu
    5. misto – 6 bodu
    6. misto – 5 bodu
    7. misto – 4 body
    8. misto – 3 body
    9. misto – 2 body
    10. misto – 1 bod

[b][color=#FF9933]Zahranicni DJs/producenti:[/color][/b]
    [color=#0033CC]1. misto – 5 bodu
    2. misto – 4 body
    3. misto – 3 body
    4. misto – 2 body
    5. misto – 1 bod[/color]

[b][color=#FF9933]CZ DJs/producenti:[/color][/b]
    [color=#0033CC]1. misto – 3 body
    2. misto – 2 body
    3. misto – 1 bod[/color]

[b][color=#FF9933]Halova akce:[/color][/b]
    [color=#0033CC][b]ČR[/b]
    1. misto – 1 bod
    [b]Zahranicni[/b]
    1. misto – 1bod[/color]

[b][color=#FF9933]Klubovka:[/color][/b]
    [color=#0033CC]1. misto – 2 body
    2. misto – 1bod[/color]

[b][color=#FF0000]Hlasovani posilejte me pres soukromou zpravu primo na tomto foru – vedle meho nicku je odkaz s nazvem [url=http://forum.trance.cz/pm.php?1,page=send,message_id=104754][sz][/url][/color][/b]

Doufam, ze se zapoji dost lidi at to ma nejaky smysl. Takze od nedele muzete zacit posilat hlasy, do zitra muzete psat nazory a dal bych tomu tak maximalne dva tydny. Tzn za dva tydny v nedeli bych hlasovani ukoncil a zverejnil vysledky.

[b][color=#0033CC]Modre vzdy zvyraznim co jsem do tohoto postu pridal a cervene co jsem zmenil[/color][/b]

PS: klidne pak muze nejakej mistni DJ namixovat set ty vysledny top20, aby to bylo este zajimavejsi sm0

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 151. až 152. (celkem z 152)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.