Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance.cz TOP20 2008 – VÝSLEDKY
- Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
hectic a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11. 1. 2009 v 22:40 #113952
deivis
Člen[quote tracidek][/quote]
Víš třeba až bude mít BaM 5 akcí do roka formátu jaký měla ve Fabricu tak se to změní. Ono je asi rozdíl připravovat akci 5* do roka a 1*do roka. Tam je ten posun prostě vidět nejvíce.. Na BaM jsem nebyl. Dle ohlasů lidí to byla dobrá party a to že nesouhlasíš s E-motion jsi vyjádřil ve svém svobodném hlasování, nebo ne?
11. 1. 2009 v 22:32 #113950deivis
Člen[quote majklhauske]deivis: a není to ku škodě věci že už není třeba nic zlepšovat protože první místo ti nic nevezme ? Pure je (nebo by mohla ) poměrně silná konkurence i když top jména neznamená dycky top party.. a já doufám že vzájmená konkurence (dokonce i stejné datum) vás oba donutí ty akce vylepšovat i po jiných stránkách veci než jen o tom kolik toho kdo vyzdobí a co přiveze za djje uvidíme.. ale jak říkám emotion zatím nemá konkurenci (návštevnost i spokojenos lidí po akci je prostě at lidi chcete nebo ne tím nejlepším meřitkem..
[/quote]Nemůžu brát PURE jako konkurenci. Podívej se na ty peníze co se tam točí.. Ti sponzoři atd. Vše to je o UM a o tom že to postavila na Sensation, TM atd. Ti sponzori zustavaji. Cena listku, ty jmena atd.. Tam se nikdy nedostaneme.. A ani me to asi nemrzi..
Jinak co se týká posunu. Myslíš že nemám zájem posouvat? Vzdyt si vem. Minule zvuk od Laccoustic coz bude ted jiz pravidlem (Elektra ma tento zvuk jiz asi cca 3/4roku), ted jsme zmenili kompletne design, vcetne grafika i kdyz pro me delal vyborne plakaty. Chceme i zmenit kompletne design klubu (je rozdil Fabric kde jedou jen akce a Fleda kde je v tom samem sale jeden den kino, druhy den koncert, treti den divadlo a ctvrty den party).
Na Langem budou dalsi prvotní zmeny videt. Nejvetsi posun a vse do kupy chci mít v září ci rijnu na akci, kterou uz mam defakto lineupove pripravenou.edit: když vezmu kolik jsme dali za Pattersona a teď za Callaghana tak jsme se posunuli cenou za lineup cca 4.5* To samé platí u Langeho. Cena je srovnatelná s JoC.
11. 1. 2009 v 22:30 #113948majklhauske
Člennjn..a le jak říkám moc (spíše vůbec) se s tím nesetkávám..;)
11. 1. 2009 v 22:26 #113947majklhauske
Člennjn ale toje tvůj osobní nazor šak já taky tvrdím že podobné anketa ukazují hlavně to jak je co oblíbené..;) nej jak je ten dj dobrej či ne ale hlavně oblíben s tím ale samozřejmě ruku v ruce jde např i mix a vyběr skladeb protože pro djje co neumí míchat a hraje sr… nikdo nebude hlasovat ..
a to samé je u party.. vím co dalo práce revoltovy BAM a vím co davá prace davidovy Emotion a v tomhle má težko někdo lehčí ulohu.. snad jen david už zakořenil na fledě tak to má jednodušší …btw pokud vím na BAm nedošlo moclidí takže to sice mohla bejt super party (takový ty rodinný jsou bombastický znám to .. třeba předchudce emotion taky byli v 7dmém nebi super akce s par lidma tedka už to na té fleda je takové více formálnější takže te chápu.. v tomhle ale dycky bude rozhodovat to kolik lidí na tu akci přišlo .. a práve třeba z trance cz jezdí na e-motion celkem dost lidí .. což je mj. taky ten ten důvod proč je to tak jak to je 😉
11. 1. 2009 v 22:20 #113945tracidek
Členmajklhauske: já si zase myslím že ono to není vůbec od věci hlasovat na jednotlivé díly různých pravidelných párty…třeba když vemu MB Special ve Fabricu,nikdy bych ji nedal hlas….ale třeba její červnový díl s Wippenbergem by do mé top 10 letos patřil…anebo takový samý případ u Evolution….s Ozgur Canem-bída a s Matthew Dekayem naopak úplně parádní párty!!!!
11. 1. 2009 v 22:16 #113943tracidek
Členšpatně jsem to trochu ve svém příspěvku formuloval,nejsem překvapený tím,že Emotion tady vyhrála jako nejoblíbenější klubovka…jen jsem prostě tím chtěl naznačit,že absolutně nesouhlasím….ale zbytečně jsem to nechtěl kritizovat….pravda je prostě taková,že na tomhle fóru se Emotion prostě zbožňuje a bude to tak asi vždy….netvrdím tím že by se mi díly na kterých jsem byl nelíbily (4 Strings,John O’Callaghan)…ale BaM byla prostě letos tak o třídu víš!!!!!
11. 1. 2009 v 22:05 #113941majklhauske
Člendeivis: a není to ku škodě věci že už není třeba nic zlepšovat protože první místo ti nic nevezme ? Pure je (nebo by mohla ) poměrně silná konkurence i když top jména neznamená dycky top party.. a já doufám že vzájmená konkurence (dokonce i stejné datum) vás oba donutí ty akce vylepšovat i po jiných stránkách veci než jen o tom kolik toho kdo vyzdobí a co přiveze za djje uvidíme.. ale jak říkám emotion zatím nemá konkurenci (návštevnost i spokojenos lidí po akci je prostě at lidi chcete nebo ne tím nejlepším meřitkem..
hectic: mno jako to vidím prvne že se rozdelují jednotlivé akce i DMA prostě mela akce napsané jako Apoklaypsa a neřešilo se číslo .. jako pokud o to bude zájem lze to příšte zavést.. ale jak říkám neviděl jsem to u domacích a ani zahraničíních hlasovaní..;)
11. 1. 2009 v 21:58 #113939hectic
Členadd: v tech zebriccich temer vsechny prvni mista predcily zbytek krome zahranicnich DJů, tam to bylo o bod a rozhodl az posledni hlasujici sm3
a jak psal majkl, emotion mi bud nekdo napsal jakej nebo nenapsal, takze sem to proste sjednotil… ale mam dojem ze prevazoval emotion se simonem pattersonem..
11. 1. 2009 v 21:53 #113936deivis
Člen[quote majklhauske]tracidek : mno 3 místo mezi temi klubovkami si je myslím dobré.. ono pokud vím na BAM bylo celkem i dost málo lidí z trance.cz když to porovnám třeba s mindy (emotion je bohužel v tomhle už uplně jiná kategorie a popravdě sám sem zvedav na příští rok jak si bude stát proti PURE (to je totiž dle mě jedinej konkurent..[/quote]
Můžu jednu věc..? Proč bohužel..
11. 1. 2009 v 21:48 #113935majklhauske
Člentracidek : mno 3 místo mezi temi klubovkami si je myslím dobré.. ono pokud vím na BAM bylo celkem i dost málo lidí z trance.cz když to porovnám třeba s mindy (emotion je bohužel v tomhle už uplně jiná kategorie a popravdě sám sem zvedav na příští rok jak si bude stát proti PURE (to je totiž dle mě jedinej konkurent.. i když uvidíme co si přichystá revolt dle mě tema plzenskými miniakce má našlápnuto .. 😉
ale jak říkám sleduj pořádně toto forum a podobně žebřícky odhadneš..;) viz práve případ paldy .. kterého pokud by si delal zevrubnější anketu na akcích by si v tom top asi težko viděl..;) ale na trance cz si už vydobil pozici oblibeného djje..;)
11. 1. 2009 v 21:41 #113933deivis
Člen[quote tracidek]z mé top 10 se umístila jen radio crash[img]http://img.libimseti.cz/s/!66!.gif[/img]...no ale trochu jsem očekával že to tak nějak dopadne...ale tak poslouchatelné jsou ty tracky všechny,co mě šokuje víc je první místo Štěpána!!![img]http://img.libimseti.cz/s/!663!.gif[/img]....a klubovka Emotion??[img]http://img.libimseti.cz/s/!780!.gif[/img]....ale proč kritizovat,každý máme prostě své oblíbené a já jsem na tom prostě jinak....jen by mě zajímala jedna maličkost...Emotionů a Mindů bylo více,tak jsou tam sešteny jistě všehny díly dohromady...co tak ukázat která klubovka byla tou nejlepší??[/quote]
V DMA minulej rok 5té místo a 1co se týče tranceu.. Co tě překvapuje…? 🙂
Jinak díky moc za hlasy.. Je fajn vidět že akce se líbí.
Štěpána sem osobně čekal. Jen doufám, že bude pookračovat nadále tak jak pokračuje 🙂btw ja nehlasoval a předpokládám že Štěpán také ne 🙂
11. 1. 2009 v 21:39 #113932tracidek
Členmajklhauske: no pravda zbytečně se v tom budu vrtat,moje favorizovaná BaM se prostě výše nedostane a hotovo[img]http://img.libimseti.cz/s/!1350!.gif[/img]…a taky souhlasím s tím,že na to jak je tady každým kritizován Michael Burian(já proti němu nic nemám) a pak ho vidět na sedmém místě je překvapení[img]http://img.libimseti.cz/s/!1303!.gif[/img]…no a kdo je pro mě nejlepší cz trance dj??….někdo z trojice Michael C,Revolt,Martin Gredner (už ani nevím v jakém pořadí jsem je v anketě dal,protože je mám prostě všechny na prvním místě)
11. 1. 2009 v 21:23 #113929majklhauske
Člena když te šokuje první místo štepána tak mi prosím odpovez na otázku kdo je podle tebe nejlepší trance dj ? protože jsme na trance cz tak se dalo čekat že tu trance bude mít převahu a to i djjích
11. 1. 2009 v 21:22 #113928majklhauske
Člentracidek předpokladám že nikdo nepsal jednotlivé díly.. 😉 každej napsal proste mind nebo emotion.. osobně ani nepovažuji za štestné to nejak rozdelovat .. proste klubovka a je jedno jestli byla jenom jeden díl nebo 10
jako mezi námi já nejsem ničím překvapen snad jen toho pajdu sem čekal trochu víše.. jinak to přesne vystihuje to co tu každej den čtu –;) jo a při tý vší nenavisti k burianovy jsem dost překvapen že se umístil.;)
11. 1. 2009 v 21:10 #113924tracidek
Členz mé top 10 se umístila jen radio crash[img]http://img.libimseti.cz/s/!66!.gif[/img]…no ale trochu jsem očekával že to tak nějak dopadne…ale tak poslouchatelné jsou ty tracky všechny,co mě šokuje víc je první místo Štěpána!!![img]http://img.libimseti.cz/s/!663!.gif[/img]….a klubovka Emotion??[img]http://img.libimseti.cz/s/!780!.gif[/img]….ale proč kritizovat,každý máme prostě své oblíbené a já jsem na tom prostě jinak….jen by mě zajímala jedna maličkost…Emotionů a Mindů bylo více,tak jsou tam sešteny jistě všehny díly dohromady…co tak ukázat která klubovka byla tou nejlepší??
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.