TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.cz TOP20 2008 – VÝSLEDKY

• Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hectic a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 152)
  • Autor
    wenca
    Účastník

nu tak aspoň Push – Back To The Essence se tam z mýho žebříčku propracoval:-)

výsledky jsou takové jaké jsou a každej prudil nech si sáhne do svedomí mohl tam taky tlačit to co se mu libí..

přístí rok bych to udelal trochu jinak než jenom takhle nekde ve foru ale to se domluvím s hecticem a s karlem nehct to má trochu jinaáčí punc a více hlasujících..

ohledne setu zkouknu ty skladby a narozdíl do fida pokud to bude jen trochu možné bych to tedy spíše umíchal poporadě 🙂 ale uvidíme..

makauskas
    Člen

Podstatne trancovejšie výsledky ako v iných TOPs

7th place potešilo!!! 🙂

K1aptcha
    Člen

Dexx: My tam máme někde v žebříčku Ewu Farnou nebo Kryštofa? sm2 Doufám, že svůj příspěvěk nemyslíš vážně… Dost trapné prudění…

Dexx
    Člen

sm15 sm15 Já se po****. sm15 to je větší komedie než Dance music awards. A to jsem si myslel, že DMA nic netumfne. No jo. Celý trance.cz – já na bráchu a brácha na mě.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hellman na 8. místě, pěkné 😀 taky děkuju za hlasy 🙂

btw u těch tracků, kde sou připočítaný i jiný remixy, by asi bylo fajn uvádět to do žebříčku bez mixu/remixu

Flash2001
    Účastník

Pěkný žebříček, z mý top 10 jsou tam 2 trackysm4 Na setík se těšímsm4

dukelak
    Člen

150x lepší výběr, než v ASoTu 🙂 setík si sosnu a archivuju sm2 …pro vnoučata

Palda61
    Člen

Je tam 1 track, pro kterej jsem hlasoval sm15

A nevím, co tam dělám já :D. Nicméně díky za hlasy :).

f1d0
    Člen

Výsledky pěkné, sice je moje osobní top20 trošku jiná, ale pár mých oblíbených věcí se tam mihlo a je to i zajímavé z toho hlediska, že si člověk udělá obrázek, co lidé zde na fóru poslouchají sm3 (já se teda nezůčastnil, za což si sypu popel na hlavu)

Setík rád namíchám, nebude to tedy přesně popořadě, ale trošku ty tracky pospřehážu, aby to mělo nějakou návaznost. Nejpozději zítra ho tu máte sm4

ChunKi
    Člen

nechci rejpat sm3 .. jeste tam mohl byt zobrazen pocet bodu … jen tak pro poradek sm4

eldee
    Člen

teeeeda ze nebudu mit ve dvacitce ani jeden song to sem teda necekal….ale jinak je to peknej vyber…ASOT z toho nema ani tkanicky

K1aptcha
    Člen

no dá se na to koukat, téměř bez romantických mužských vokálů a vrzání, pořád nás berou melodie, a to je myslím dobře, bez těch není trance trancem sm5
    pro mě překvapením docela ti Vibrasphere, aniž bych osobně pro ně hlasoval, tak jejich přítomnost mě tam těší…sm2 co mě netěší, že se „nám“ neumístily hard trancové Creatures sm7
    jinak hezky jsme si ale „prohlasovali“ Paldu s Hellmanem sm0 zajímavé je teda to umístění Buriana sm15

a poděkovaní hecticovi za uspořádání a spočítání tohoto všeho sm16

nexxie
    Člen

top 20 nic moc pro me 😀 moc kandiho a filaku..

ale best dj Callaghan sm12 .. sem rad ze si ho cesi konecne zalibili.. v djmagu totalne nezaslouzeny 60 misto 🙁

producenti taky dobry ale myslim ze lidi zapomneli na Poliaka.. tenhle tejpek je daleko lepsi producent nez nejakej burak

první místo se mi moooooc líbí, spokojenost sm5 a gratulace nejlepší klubovce a jejímu rezidentovi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 152)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.