TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.cz TOP20 2008 – VÝSLEDKY

• Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hectic a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 152)
  • Autor
    milan
    Člen

mikeh – na někoho zajímavého se zapomenout nedá. Třeba na atmosféru při Dykovi na Mayday, Westbamův set na polské Mayday, Halliwell na Vanditu, Patterson na emotion atd atd..Tyhle party v tobě zůstanou. Spíš zapomeneš na akci, která se ti nelíbila.

no jak kdo..;)

mike_h
    Člen

majklhauske: to je prece blbost.. pokud clovek za rok absolvuje 15 akci a vic, snadno se na nekoho zajimaveho zapomene sm4

binary tak hlavně pokud si na někoho nevzpomeneš tak te asi tak moc nezaujal a jen si to namlouváš..;-)

hectic
    Člen

binary: no na zbytek se pro me za me vyprdni, ale ty dje bys moh dat dohromady sm0

Binary
    Člen

Já pošlu jen svoji top 10 tracků, na to ostatní peču (doufám, že neni povinný hlasovat pro vše)… Neumim posoudit která akce byla lepší a horší, každá zaujala něčim jinym a ne všude jsem byl střízlivý, že? sm0 a dje taky neumim seřadit a určo bych na nějakého zapomněl…

ty vole to bych umřel … 5 akcí za rok..:D 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

majkl: náhodou…byl jsem letos na 5 akcích to jde ne? 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

album fakt ne

hectic
    Člen

njn jak chces… cim vic hlasu tim lip pro ten zebricek sm4

hectic.. no to sice ne.. trance i hraju ale osobně po nových věcech moc nekoukám to už musí být..;) navíc jako pokud jsme neslyšlel tvorbu vetšiny současných producentů tak mi nepřijde sestavovat top 10 jako neco dobrého.. protože já jedu svoje m.i.k.e. airbase občas zkouknu buurenovu produkci atp.. ty stežejní ale (kr)aliky a jiné vůbec nevedu.. 😉

freezer album co to je ? 😀 to zase není pro mě já sotva poslouchám singly natož alba .. i když u tebe chápu ty nikam nechodíš takže ti proste připadne zbytečný hodnotit akce.. .. sm14

hectic
    Člen

majkl: nerikej mi ze chodis na trance.cz jen adminovat forum sm0 snad mas aspon 10 tracku a 5+3 dju ktery te tenhle rok zaujaly… ty halovky a klubovky je stejne naprd zebricek podle toho jak se to vyviji sm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

na nějaký klubovky a halovky bych se vyprdnul…radši bych místo toho dal album roku nebo tak něco, ale už bych to nekomplikoval…hlavní bude ta naše top 20, ostatní je jen takovej bonus…

hehe si to napsal tak jako bych sí já dával sám sobě 😀 (já se teda ale nicméne nezůčastním hlasovaní bo nevím co bylo letos novýho a jaká halovka měla uroven co se týká partyes v klubu a cz djjů tam mám sice jasno ale jinak nevím která v trancu bije 🙂 ) btw to že jsem ti to psal privátně mělo důvod ..;) takhle už o tom ti co tak chteli učinit vědí a daj si bud pozor nebo jinej nick.. (i když to snad ne.. tady nejde o zadný hraní a zadnou cenu proste jenom bude první tak snad se nestane nejaká levota)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 152)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.