TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.cz TOP20 2008 – VÝSLEDKY

• Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hectic a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 152)
  • Autor
    hectic
    Člen

Takze tracky a djs mi zatim poslalo 10 lidi – 4 z nich mi neposlalo zbytek tzn CZdjs/producenti, halovky a klubovky (freezer, dukelak, makauskas, Tomas Novotny (nevim nick, protoze to slo mailem).

Kazdopadne zebricek klubovek a halovek se zatim nevyviji moc podle predstav, nekdo bud byl na halovce a nebyl na klubovce a naopak atd atd. Takze je dost mozny, ze to zrusim, protoze ten zebricek nebude dost objektivni. Kazdopadne zatim to posilejte at se to nevymkne kontrole sm0

Mno a konecne uz by se mohlo zacit zapojovat vic lidi. Samozrejme bych jeste mel dodat, ze by si cesti djove nemeli davat hlasy sami sobe (pozn. majklhouska), ale tak snad je kazdej soudnej a ni ho to nenapadne :).

Zatim muzu prozradit, uz se objevili 2 tracky ktery se objevilli u 4 lidi.

Tak sup hlasujem hlasujem sm3

Dexx
    Člen

[quote hectic] Pokud se nejaky track objevi ve vice remixech, tak vsechno pravdepodobne sectu, ale uvedu ten remix, pro ktery se nejvice hlasovalo. [/quote]

Tohle je myslím si velice dobré řešení. V podstatě, když člověk dává hlas nějakýmu tracku, tak je to pořád počin určitého producenta a remix je jen úprava. Proto by se měly hlasy pro různý remixy sčítat a podle toho kterej jeho remix či originál dostal nejvíc hlasů by měl být právě ten uveden jako výsledná vítězná verze.

dukelak
    Člen

[quote Star_Guitar]po originálu Back To You skoro pes neštěkne, kdežto A&F vaří kdekdo[/quote]

doufám, že nejsem jedinej, kdo to má zcela úplně opačně sm2

ehm nic nic

hectic
    Člen

takze jsou nastolena nova pravidla:

Pridal jsem 3 zebricky, hlasovani ted bude probihat pres soukromou zpravu tady na foru, takze bude mene pravdepodobne, ze jeden clovek posle vic hlasu. Pokud se nejaky track objevi ve vice remixech, tak vsechno pravdepodobne sectu, ale uvedu ten remix, pro ktery se nejvice hlasovalo. Kazdopadne tohle bych zatim neresil. Nejdrive je potreba ziskat co nejvice hlasu aby se dala nejaka top20 vubec sestavit. Co se tyce poctu vami zaslanych halovek, klubovek a cz djs – tak bych to nechal, a vetsi pocet bych rozhodne nedaval.

Ti co mi hlasy uz poslali muzou poslat ten zbytek pres mail nebo i pres soukromou zpravu. Kazdopadne prisel mi jeden email a nevim od koho, protoze se nepodepsal – prjmeni je Novotny.

[color=#FF0000][size=x-large]Podrobnosti jsou v hlavnim postu[/size][/color]

no, original, vocal a dub verze bych asi počítala jako jeden, ale s těmi remixy je to těžké, bylo by možná lepší dávat je od sebe sm3

když vezmu v potaz remíchy např. tradičně od A&F, Tyase, Onovy, Kandiho atd., tak to jsou hodně velké rozdíly, např. Pandora zní úplně jinak v Kandiho a Indecent Noise remixech, které jsou ale oba parádní, po originálu Back To You skoro pes neštěkne, kdežto A&F vaří kdekdo, Rubenův remix na Lost Language se snad nedá brát ani vážně… atd.

milan.. njn. jenže jde o skaldby ne singly..;)

milan
    Člen

Taky nejsem pro aby se remixy počítaly zvlášť. Nejlepší by bylo, aby se remixy nepsaly vůbec. To pak uškodí tracku.

hectic
    Člen

dexx: original a dub je v podstate stejna zalezitost od stejnyho producenta…. remixy jsou od jinyho producenta, takze v podstate jinej song… kdyz bude rozdil original s vokalama a dub tak to asi sectu… kdyz to bude bude jinak, tak se este uvidi

Dexx
    Člen

Dle mě je dost nevhodný řešení v jakýmkoliv žebříčku (když vezmeme v potaz třeba ten Arminův TOP20) to, že když lidi hlasují pro jeden track v různých mixech, tak se to bere zvlášť. Loni na to mám pocit dojeli Dash Berlin. Originál i dub byly myslím v TOP 20. Přitom je to v posdtatě úplně stejnej track jen bez vokálů. A kdyby byla v nominaci třeba jen originální verze, tak by lidi co hlasovali pro dub, dali minimálně z poloviny hlas originálu a byl by to jednoznačně Tune of the year. Takže když má track dva tři zajímavý remixy, tak se hlasy rozmělní a je po dobrým umístění. Ale na druhou stranu, je pravda, že některý remixy se dost liší a když se mi třeba líbí remix, tak originál nemusím. Ale ten Till the sky falls down…. ten na to prostě dojel.

hectic
    Člen

majklhauske: +1

no dle mě

3 ) jo tak to má ten track smůlu 🙂 jako když se třeba uplně lisé od originálu ..;) tak to proste nemuže být sjednocený..

4) nesmysl.. jde vám o trance cz HIT 2008… takže b strany bych vůbec neřešil..

ale at si to udelá hectic jak chce;)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

další připomínky:

3) jak to bude z různýma verzema? co když se tam bude vyskytovat nějakej track hodněkrát ale pokaždé v jiné verzi

4) jak to bude z b-stranam? asi uvést vždy jen jeden track z releasu předpokládám?

5) nezapomeňte votovat pro Pushe sm0

hectic
    Člen

freezer:
    1. proste a jednodusse hlasuj jako kdyby si hlasoval do DJmag sm3 tam se snad hlasuje pro cokoli pokud se nemejlim …. muj nazor je, ze si kazdej musi rozhodnout jestli vybere dje podle produkce nebo djingu … pokud si nekdo mysli neco jinyho at se vyjadri… kazdopadne pravidla se este zmenej po pulnoci…

2. ten druhej topic s vasima zebrickama vubec neberu v potaz takze je mi to jedno… ten druhej topic je vas osobni tip… tohle je hlasovani do verejnyho zebricku sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mám pár připomínek a dotazů:

1) určitě teda djs a ne producenti roku? chci v tom mít jasno…protože třeba takovýho Armina chci dát vysoko jako DJje, ale jako producenta někam ke dnu…takže upřesnit

2) další otázka je jestli se smí taktizovat 🙂 zkrátka že bych se ta moje top 10 úplně lyšila od té v jiným topicu…vím že někkteré ty moje tracky nemají šanci, tak to chci udělat objektivnější…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 152)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.