TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Decade 2001 – 2010

• Toto téma obsahuje celkem 124 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dexx a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 125)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

hellman +1 sm15 sem musel ještě některý tracky upravovat předem…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no vypiplaný 😀 vážně sem chtěl aspoň trochu, ale mixovat ty starý tracky a vinyl ripy je úkol spíš pro kouzelníka.. takže bych se dopředu rád omluvil za kvalitu.
    nicméně domícháno, běží upload 🙂

Tak teď už to je jedno… nicméně radu si uložím a ponechám pro sety dní příštích 🙂 Děkuju Jurášku!

Sandeagle
    Člen

No zvuk vám tam může blbnout když přepáloíte gain, nebo máte zvukovku která nepodporuje nastavení latence… a třetí možnost je „safe mode“ kterej některý zvukárny nezvládnou -> vypnout.. gain na max 0.0, a zvukovku na jinou latenci

Hectic: dlabej na to, mně to ve Virtualu dělá to samé 🙂
    aspoň jsme originální, všichni to mají vypiglované a my ne, my ne!!

Joe
    Účastník

sm5

Laucco
    Účastník

2Dexx: dej to tam uz zitra rano, sice budu do 16h v praci, ale pak budu sosat, Vánoce slavím s ženou dnes, tak at pak mam co poslouchat sm3

Dexx
    Člen

Na nepovedené mixy a podobné detaily kašlete. Tady jde o koncept. sm4 Nejsme žádní van Buurenové, ne?

[b]Zveřejnění plánuji asi zítra z rána.[/b] V prvním kole tedy budou jen sety s čísly, tak můžete poslouchat „naslepo“. A kdo pak bude nutně chtít tracklisty nebo si k setům přiřadit autory, tak si počká do Silvestra. 🙂

Samozřejmě kdo pošle link i po zveřejnění, tak ho do finálního výpisu přidám. Kdyby se rozhoupal ještě někdo nový, tak mi nejprv pošlete SZ ať se nějak dohodneme na pojmenování souboru aby v tom pak nebyl bordel.

Laucco
    Účastník

na faily kašlete, jde o zábavu sm4

Stoupa
    Účastník

Já tam mám ty faily asi 3, tak snad vám to neutrhne uši

Sandeagle
    Člen

Já tam teda mám jeden drobounký fail, ale přemíchávat gramce se mi nechtělo sm5

Laucco
    Účastník

Již se těším na poslech všech účinkujících a jejich setíků sm3 a snad se Vám bude můj seťák zamlouvat.

hectic
    Člen

jaá už to seru, už to dělám potřetí (nebo po čtvrtý nevim), protože jsem konečně jsem přišel na to proč některejm trackům v tom VirtualDJ blbne zvuk a teď chvíli nedávám pozor a poseru přechod…. pfff necham to tak už sm13 aspon se zasmejete sm0 ale procentualní fail tech predchozich verzi jsem srazil na minimum sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dneska to nedávám, sorry, jestli to počká do zítra, budu rád

Upload in progress 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 125)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.