TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Decade 2001 – 2010

• Toto téma obsahuje celkem 124 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dexx a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 125)
  • Autor
    ceero
    Účastník

Zaujimavy napad, aj nacinie mam, este sa naucit mixovat trance sm15 asi skoncim ako posluchac sm15

Laucco
    Účastník

já ještě nemám vybrané všechny tracky, až dodělám set na End Of Year Countdown 2010, tak se na to snad vrhnu sm4

Joe
    Účastník

Tak já mám smícháno, kde to vázne? sm4

hectic
    Člen

Můj návrh: Trance.cz Decade Anniversary

Dexx
    Člen

Tak že by se to jmenovalo Trance Decade 2001 – 2010?

Dexx
    Člen

[color=#FF0000][size=large][b]Vy kteří se do toho chcete zapojit… pošlete mi soukromou zprávu ať dám předběžně dohromady seznam lidí. Do zprávy napište pod jakým nickem chcete set uveřejnit a zároveň vám pošlu číslo pod kterým uploadujete kopii svýho setu pro první zveřejnění bezejmén a tracklistů.[/b][/size][/color]

Joe
    Účastník

totéž rok 2006, tam byla úroda… ale i v 2003/4 se hrál nádherný trance…
    já nad tím včera tak usilovně přemýšlel, že jsem vůbec nemohl usnout a zabral jsem až v půl dvanáctý sm0

Dexx
    Člen

pro mě za mě… 🙂

ics
    Člen

Me prijde rok 2005 strasne silnej, to nejde vybrat jenom jeden kousek sm19 Kdyz najdu u jednoho tracku release date 2005, 2006 a 2008, muzu si rok vybrat nebo musim pouzit ten prvotni release? sm13

Anonymní uživatel
    Host

jsem určo pro zippyshare 🙂

Sandeagle
    Člen

Já bych se přimluvil za sendspace sm15

hectic
    Člen

klaptcha +dexx: me taky napadlo neco s dekadou… co třeba: Dekatrance sm15sm15

dexx: pokud vic linku, multiload (myslim ze tak toje) mi prijde nejlepsi a jinak urcite zippyshare… hlavne ne uloz.to nebo czshare nebo jiny free servery, ktery stojej za prd

a k tem nazvum, tak at se kazdej regne tobe pres SZ nebo na mail a posle ti i tracklist… kazdymu pridelis cislo od 1 dal a pak svuj set pojmenuje dekatrance_set1 (sm15), dalsi clovek dekatrance_set2 (aspon se predejde tomu, ze by nekdo omylem stahnul vlastni set, protoze bude znat svy cislo) atd a pak po tejdnu dvouch tady muzes zverejnit vsechno v jedny zprave s jmenama, tracklistama a odkazama co pod jakym cislem bylo

K1aptcha
    Člen

ale já bych ten název i nechal, když už ho máš ve „flyeru“, vypadá to tam fajně sm2… jinak mě zatim napadlo jen The Decade Of Trance třeba sm3 co se týče toho, kam to upnout, jsem pro zippy nebo nějakej spreadovací server no… a asi uploadovat nadvakrát, pokud někdo nepřijde na lepší řešení sm0

Dexx
    Člen

Tak jsem dal dohromady info…
    Mám na vás dva dotazy. V prvé řadě jak by se celá série setů měla jmenovat? Trance 2001 – 2010 mi nepřipadá zrovna půvabné. Lepší návrhy? A v druhé řadě… na jaký server ty sety uploadovat? Zippy? Uploaded.to? Rapidspread?
    Jo a ještě… pokud to teda uděláme tak, že na Vánoce to bude bezejména a bez tracklistů, tak by měl být každej set uploadovanej dvakrát, ne? Jednou jen s číslem a jednou se jménem v názvu.

Stoupa
    Účastník

To já se v každym roce rozhoduju asi mezi dvaceti. Trošku problém.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 125)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.