TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Decade 2001 – 2010

• Toto téma obsahuje celkem 124 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dexx a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 125)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

taky se přidám, tracky už mám vybrané, jediný problém mi dělá rok 2008 tam se rozhoduju mezi dvěma a 2010 , tam ještě nevím

zruda
    Člen

Takže předběžný tracklist mám sestaven. Poněkud zvláštní, ale každá skladba mě pak určitým způsobem charakterizuje a daný rok mi nějak připomíná. Začnu dělat pokusy 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Takže… ty tracklisty…. mohlo by to třeba být tak, že bez autorů a bez tracklistů by to bylo na Vánoce (pokud vám nevadí, že už je to za méně než měsíc) a na Silvestra bychom to odpálili s autorama i tracklistama.
    A tu časovou posloupnost rozhodně tak jak čas opravdu běží… takže 2001 – 2010.
    Dejte mi jeden až dva dny a já to nějak sepíšu aby bylo jasný co, kdy, jak, a proč.

Sandeagle
    Člen

Tak někde někam napište kam s tim a jak to bude organizováno, namíchám uploadnu fertik

hectic
    Člen

ja nevim, ja byl treba dycky hrozne nadrzenej na Zlaťáky, protoze jsem byl dycky hrozne zvedavej co je prvni, co druhy co kleslo atd. Proste to prekvapeni, to napeti … sm15 Kdyz mi tu nekdo predhodi set s tracklistem věcí, ktery jsou profklákly, tak to nebude ono sm16

Sandeagle
    Člen

Hectic: já to nemyslel ironicky sm15 takovej set je pak plný překvapení a rozhodně se nemůže stát že by někdo namíchal něco jinčího jen proto, že by ten jeho vysněný track už někdo použil… ke konci by se to sečetlo a podtrhlo a kdo ví, třeba Louder bude v 10 setech sm15

hectic
    Člen

dexx: tak co třeba nechat ty mixy 2-3 tejdny anonymní a pak to teda zveřejnit se vsim vsudy sm2 vim, že to zbytečně komplikuju, ale mě je jasný, že když něco splácám, postnu tracklist a bude to pod mym jmenem, tak tady x lidí bude stejně radši preferovat mix od nejakyho mistniho borce sm0 a Skvara ma good point, taky si myslim, ze casova posloupnost naopak by byla asi lepsi, ale zas ti do toho nechci moc kecat, je to muj nazor.

majkl: jeste uvidim, zaklad je najit CD s officema sm2

hectic .. tu trance top udelej (byt tedy dolvich tuhle anketku delal onehdá jako první a viditelně má ted dost času na trance.cz takže to třeba mužete udelat spolu 😉 .. já na to opravdu nemám čas něco s tím vymyslet ale vyroční uzaverku za rok by trance cz mít mělo..;)

Anonymní uživatel
    Host

Bez tracklistu když to bude člověk poslouchat, tak se bude pořád mlátit do hlavy „co je to za super track z toho roku (např) 2002?!?!“. sm15

No vcelku je to jedno, ale myslím, že nejde o to aby si pak všichni poslechli všechno, ale prostě buď si stáhneš všechno jen tak aby sis to poslechl i s trackama který neznáš, nebo si stáhneš jen ty sety u kterých se ti bude líbit tracklist. Mě by třeba nevadilo kdyby si mě nikdo nestáhl. To už je každýho blbost. 😀

hectic
    Člen

sandeagle: nevim jestli to myslis ironicky sm0 ale tak treba kdyby nekdo chtel vedet treba je urcitej track, tak proc ne, ale kdyz tu postnes tracklisty a k tomu i jmena od koho to mix je, tak bude kazdej vybirat jen podle toho sm2

hoky
    Člen

hm zajímavý nápad, budu muset projet archiv ale asi bych do toho šel

Joe
    Účastník

Do obojího bych šel, jak do stroje času, tak do TOP20 🙂

Sandeagle
    Člen

hectic: to je fakt, bez tracklistu to bude šupa sm15

hectic
    Člen

určitě se přidám, dobrej nápad sm3

mimochodem, tenhle rok, bych opět zkusil po dvou letech zorganizovat Trance.cz TOP20, ale obávám se malý účasti

edit: btw pak bych to tu postoval bez tracklistu, protože by to každej stahoval jen podle tracklistu a ztratilo by to smysl

Dolvich
    Správce

beyond infinity: nenech se rozptylovat, teď máš na starosti něco jiného

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 125)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.