TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2008 – 23.2.08

• Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (93 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 736)
  • Autor
    M4RT1NEK
    Člen

Pro zájemce je Trance Energy Warmup u Bajkala od 04:00 na Jižním městě, chlast sebou, vstupné 50 kč, vybírá fa Holki s.r.o. sm15

Armin
    Člen

deivis: No hochu by ses divil…Asi do smrti nezapomenu jak na ceste ze Street parade zastavili nemecti policiste a kontrolovali…uplne vsechno…celkem mazec…
    …no a ted me napadlo, ze na te kontrole taky necekovali jestli mame 30eur nebo ne, ne?…

deivis
    Člen

No premyslim kdo vas bude kontrolovat kdyz uz jsme v šengenu..

Armin
    Člen

milan: A co je tech 900 na utratu? sm2
    Navic jsem slysel, ze uz to neni povinny…ale ruku do ohne bych za to nedal sm0

milan
    Člen

Armin – Ale jo. zapomněl jsi na povinných 30 euro, když jedeš za hranicesm15

Armin
    Člen

DanHi||: Tak to ti bohuzel nepovim, V holandsku sem na akci jeste nebyl, takze kolik tam co stoji netusim.
    A jidlo vetsinou nejaky bagety ssebou 🙂 a v hale jen pití sm15…

DanHi||
    Člen

Ok, dik za odpoved…

Jinak jsem z Prahy, takze mi odpada cestovani do Prahy, nekourim, takze na to nemam take zadne naklady, takze nejvetsi naklady budou na cestu…. Jinak piju tak akorat sm15.
    Kolik tam stoji cca alkohol ? Mas naklady na utratu v hale 900, co si priblizne za tech 9 stovek koupis ? Jinak jsem celkem casto hladovej sm19, takze asi nejvic jidla sebou nebo i to si tam kupujete ?

Armin
    Člen

DanHi|| : Zalezi na tom, jestli „pijes“ nebo abstinujes, jestli kouris nebo nekouris, jestli jsi z Prahy nebo ne…

Má kalkulace:
    2900,- (Listek, pojisteni, cesta praha nl a zpet)
    400,- (doprava do prahy a zpet)
    200,- (chlast)
    100,- (nelako)
    250,- (jidlo)
    900,- (utrata v hale)
    —————-
    celkove 4750, takze pocitam ze se v poho dostanu pod 5k.

Jinak Jak to pobiha?…
    1, Dostavime se na misto ktere dave urci, tam se naseda se do busu a odjezd 🙂
    2, V autobuse se kalí-spí-kecá-posloucha hudba-cte, ptoste jak je komu libo
    3, Po projezdu dave rekne kdy je sraz a kdy se odjizdi domu a od te doby zacina „volna zabava“.
    4, Uzijes si party, rano nalezes do busu a jede se domu.
    5, Cestou se kalí-vykladaji neskutecne historky, zazitky-spí, jak je komu libo 🙂
    6, No a Praglu podání rucek a jede se home. 🙂

Zapomel jsem na neco?..Kdyby jo, tak me pls. doplnte 🙂

Armin
    Člen

milan: Zadnej latino house, jde se na Tigiho discoteku!! sm2sm2…
    Boga mi, jen doufam, ze v nedeli uz budu trochu strizlivej a trefim z prahy domu sm15

DanHi||
    Člen

Ahoj, nikdy jsem na takove akci nebyl a casem bych se mozna nejake rad zucastnil.

Celkem by me zajimalo jake jsou celkove naklady, jak to priblizne probiha atd…
    Dik za odpovedi 🙂

JAG
    Člen

Tak dneska jsem byl u doktora a vypadá to už líp než v to po.sr úterý. Takže pojedu, i kdybych tam měl skákat se sádrou na noze a berlí v ruce.

dance-girl
    Člen

milan: Neee, fakt nelíbí sm17 a na hardstyle klidně nadávej sm0

milan
    Člen

dance-girl – Taky nenadávám na hardstylesm18sm0sm3
    Mi říkej, že se ti třeba toto:

Nebo toto:
    http://www.youtube.com/watch?v=mOKQi66YK5Q
    nelíbísm16

dance-girl
    Člen

latino house sm17sm17sm17 (nějak mi tu chybí blijící smajík….)

milan
    Člen

Pro ty, kteří budou 22.2. v Praze, čekat na odjezd na Trance energy a neví kam zajít, tak doporučuju finále soutěže Havana club tour de bar…Ale ne kvůli tomu konceptu jako kvůli djce, která tam live vystoupí….Salomé de bahia..Pro mě jedna z ikon taneční scény především díky hitu Outro lugar..Tento latino house fakt miluju a asi si udělám warm up před Trance energy, jelikož mi ráno stejně žádnej vlak nejede.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 736)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.