TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2008 – 23.2.08

• Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (93 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 736)
  • Autor
    seven
    Účastník

People tak jsem si navrhl tričko spešl na trance energy:-), co vy na něj?? (klik na obrázek a pak taky) [URL=http://www.ukazto.com/?img=1389355,triko.jpg][IMG]http://www.ukazto.com/img_small/1389355,triko.jpg[/IMG][/URL]

bajkal
    Člen

no to bude pekelnej bus armin hoky banicek a bajkal a spousta dalsich chudak dejv :-)Doufam ze bude v tomto buse abych se ho mohl na neco ptat:oP

martil
    Člen

Armin: Ok, ozvi se tedy, bodlo by mi to 🙂

seven
    Účastník

hard stage to jistí :-P:-P

iamek
    Člen

:-O

hoky
    Člen

jooo tak armin nakonec na TE bude:oD:oP teď se těším eště vííííííc doufám, že pojedeš s náma busem

Armin
    Člen

martil: Zitra navecer budu vedet, jestli pojedem autem, jestli ne, tak bych to za tebe vzal..

PS. vyresil jsem hory – prijedu o den driv, takze huraaaaa do hollandu 😀
    Ps. uz se tesim na vsechny spolukaliče 🙂

martil
    Člen

katerina: ještě jsem mu to nezaplatil, ale ze slušnosti to chci vynahradit někym kdo chce jet.

leosh: nechce jet manželka, pro kterou to měl bejt dárek…přišla na to řeč a vypadlo z ní, že nechce jet, ale už jsem to měl reglí 🙁

Leosh
    Člen

martil: tě mamka nechce pustit na výlet do země neomezené konzumace drog a nezřízených sexuálních orgií, jo?:-O:oP:oD

každopádně to máš blbý a je mi tě líto…:-/

2martil:

a ty uz si mu to zaplatil?

martil
    Člen

Lidi, mam u Dejva registrovaný dvě místa na TE2008 v busu č.1, ale nemůžu jet…..(rodinný neshody :). I když mě to sere, nic s tim nezmůžu. Musim za sebe sehnat náhradu, nechce někdo jet? Vidim, že by tu ohlas byl….

Dejte vědět kdo chce jet.

DjDkD@ve
    Člen

Tak se hlašte, místa stále ještě jsou 😉

Plán:
    Odjezd z Prahy (hl. vlakové nádraží) 23.2.2008 v 08:00
    Příjezd do Utrechtu odhaduji kolem 20. hodiny.
    Odjezd zpět po ukončení akce (cca kolem 7. – 8. hodiny ráno) Od 5ti hodin ráno bude možno jít do autobusu.
    Předpokládaný návrat do Prahy 24.2.2008 cca kolem 19 hodiny.

Celková cena zájezdu 2.900,- Kč (zpáteční jízdenka pohodlným autobusem + lístek na Trance Energy + pojištění)

Závazná registrace probíhá přes email: djdkdave@poslouchej.net

Do emailu uveďte následující povinné údaje za všechny přihlášené (pokud to nebude sólo 😉 ):
    jméno, příjmení, adresa, tel. kontakt, platný email, rodné číslo, číslo cestovního dokladu (pas, nebo OP se strojově čitelným kódem).

Upozorňuji, že akce je od 18 let, dělají namátkové kontroly dokladů u vstupu, takže všichni pod 18 let pouze na vlastní nebezpečí 😉

Creams
    Člen

Já tu akci fakt -(( sakriš 🙁

martil
    Člen

Tak už mi na technu zjistili tu písničku z traileru na TE07!!!!! Stáhněte si jí, docela peckovka…

Algarve – Seashore (original mix)

Bye.

seven
    Účastník

pitcho, takvý plány ,njn, nejede někdo z plzně?:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 736)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.