TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2008 – 23.2.08

• Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (93 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 736)
  • Autor
    hoky
    Člen

ajinka: ú tak to je dálka, to se nedivím já taky ždycky platím majlant za dopravu

tak to já su chudý študent, bez práce a prachy už mi pomalu dochází pač co sem do pártise vrazil tenhle rok to je nehorázná suma

Ajinka05
    Člen

To Hoky:

To já na to nikdy neměla peníze, ale teď už makám, tak na to konečně mám :oP

Ajinka05
    Člen

To Milan: Jenomže já jsem z Karlových Varů, takže se mi to drobátko prodraží víš :-/

hoky
    Člen

ajinka: jn to věřím, já už chtěl jet loni ale nevyšlo to takže teď sem neváhal a aspoň jednou se tam podívám

milan
    Člen

Ajinka – 160 za vstup na emotion už tě nezabije ne, když budeš dávat 2900 za trance energy..aspon to zaokouhlíš na 3000:´-))

hoky
    Člen

d@ve: bude jen 1 bus?

Ajinka05
    Člen

To Hoky:

Tak to jsme dva, s kámoškou nemůžeme uvěřit tomu, že to vyšlo 🙂

DjDkD@ve
    Člen

to katterina123:

celkem hodne rychle se to naplnuje, mam tu posledni 3 fleky, tak jestli chces jet, tak si pospes :oD

hoky
    Člen

Ajinka: jj až v busu já se taky těším už bych chtěl jet

Ajinka05
    Člen

To Hoky:

A tak…uvidíme se přeci v buse potom né? Už teď se těším na tu ekšn Ti povím a to mi stačí jenom ty vzkazy tady :oD

hoky
    Člen

Ajinka: škoda no, jinač s prachama na tom budu za chvilu jak to tak vypadá stejně :´-(

Ajinka05
    Člen

To Hoky:

Chtěla jsem, ale nebudou na to love víš…takže…si můžu nechat pouze zdát :´-(

hoky
    Člen

dyť už sem psal že na Emotion nebyl nikdo vůůbec ožralej:oD

Ajinka05: dojedeš v lednu do Brna??

Ajinka05
    Člen

To Milan:

nhu neznáme se, teda na Emotion jsem nebyla a malá ožralá taky nejsem :oD jen tak pro info. Malá teda jsem, ale ožralá na Emotion jsem opravdu nebyla :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

skvára: to de ruku v ruce.. (ne ponožky..)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 736)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.