TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2008 – 23.2.08

• Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (93 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 736)
  • Autor
    Paya
    Člen

SHP: jistě, no problemo sm4

1) oficiální zdroj – rozhovor pro poslouchej.net

Honzin: Jaké jsou tvé vzpomínky na loňskou Trance Energy?
    Johan: Zúčastnit se Trance Energy bylo pro mě skutečnou ctí, stejně jako to, jak na mě lidé reagovali. Po dlouhé noci se mi podařilo udržet lidi na party až do ranních hodin. Trance Energy je tenhle rok na moje narozeniny a já je budu slavit v Turecku. Tento rok byla pro mě sestavená speciální „birthday tour“, na které budu celý víkend, takže bohužel nebudu v Holandsku.

2) oficiální zdroj – rozhovor pro rave.cz

Paya: Pardon za tu choulostivou otázku, ale jsi titulován Mr. Trance Energy díky své rezidentuře, takže proč na té akci letos nebudeš?
    Johan: Zeptejte se ID&T. Zavolejte jim a zeptejte se, proč tam Johan Gielen nebude.

Paya: Místo toho tedy budeš v Turecku?
    Johan: Ano. Bude to moje narozeninová party, sám jsem si to vybral a je to teď pro mě důležitější než hraní na Trance Energy. Tam mi nabídli 15 minut na Main Stage, s čímž jsem nesouhlasil. Nevím proč. Musíte se sami zeptat, já opravdu nevím proč. (rezignovaný výraz vnitřně zklamané tranceové ikony, se kterou celá místnost soucítí) Je to jejich rozhodnutí. Rád bych tam byl, ale letos jsem nedostal příležitost, a s tím musím žít. (smutné ticho v celé místnosti) Nebudeme z toho dělat tragédii. Byl jsem tam čtrnáctkrát, možná je čas se posunout. Uvidíme za týden, lidé se vyjádří na fóra.

3) neoficiální zdroje – n/a ;o)

vzpomeňte si třeba, co se dělo s line-upem Tiëstova vystoupení na podzim 2005 (jistý belgický borec tehdy na výslovné přání jistého holandského mistra světa nesměl na této akci vystoupit) – zbytek ponechám vlastní úvaze … btw ještě jedna indicie: všimněte si vícedenních festivalů, na kterých vystupuje Tiësto – v den, kdy Tijs hraje, a v den, kdy nehraje – často jsou ty line-upy zajímavě nevyvážené sm4

Paya
    Člen

Leosh: sm15sm15sm15sm15sm15

Monique
    Člen

Huráá už zejtra sm15 Taky mi došel mejl až na druhý pokus. Tož my pofrčíme ve 4:15 Turismem z Brna a pokud v těch 7 dojede do Prahy vezmem to na hlavas asi pěšky sm4 . Koukám, že ve 2jce bude nářez sm13 .

Partygirl
    Člen

funguje ja uz to zkousela,ale bez aplikace rovnou na to cislo co je na zastavkach tramvaje sm0

inferno
    Člen

pokud SMS jízdenka přijde, tak je to fajn věc sm0

Leosh
    Člen

milan napsal(a):
    ——————————————————-
    > …není ale jednoduší mít aplikaci, která to vyřídí
    > za vás?

není… jednodušší je mít tramvajenkusm16 samozřejmě pokud je člověk z Prahysm3

milan
    Člen

Boro – Oki, vysvětlím 3 Kč stojí aplikace, pomocí ní si můžeš objednat tzv sms jízdenku. Nemusíš do mobilu vypisovat kód a pamatovat si číslo na které se ten kód posílá. (je to napsaný na každé stanici metra). Článek o této aplikaci najdeš v únorovým Yopu. Sms jízdenka stojí normálně 26kč, bude ti odečtena z kreditu a přijde max do 2minut..Revizorovi pak místo jízdenky ukazuješ mobil s sms jízdenkou. A sms jízdenka je oproti klasické výhodnější časově. Platí mám pocit o 15 minut dýl než papírová jízdenka (nebo o 30minut dýl, teď přesně nevím)…víc o sms jízdence zde: http://www.dpp.cz/index.php?q=cs/sms-jizdenka btw není ale jednoduší mít aplikaci, která to vyřídí za vás?

seven
    Účastník

zvlášť obdařenésm15sm15

BoRo
    Člen

co? ted nic nechapu s tou jizdenkousm17 za 3kc? pro zvlast obdarene zopakujte prosim

seven
    Účastník

křovinořezsm15

milan
    Člen

Steve – Není nic jednoduššího, než se v Praze dopravit z Florencu na Hlavák. Mapu metra najdeš tady: http://www.metroweb.cz/metro/mapy/metro-sit-m.gif
    Spoje metra si můžeš najít tady: http://www.dpp.cz (link vyhledávání spojení) no a jestli nebudeš mít jízdenku, tak doporučuju sms jízdenku. btw i pro pražáky co tohle nevědí, nemusíte si sms jízdenku objednávat pomocí sms. Pokud si stáhnete aplikaci sms jízdenka (autorem je http://www.yoctosoft.cz). Aplikace stojí 3Kč a odešlete sms ve tvaru YOP FEKHM na číslo 9002203 (btw koncoví dvojčíslí vždy uvádí cenu za stažení her, aplikací atd).

btw už ať sedím v buse číslo 1sm0

Partygirl
    Člen

steve: na Florenci sednes na metro C a jedes myslim 1 stanici na Hlavni nadrazi tam vylezes z metra a pudes ven a tam uz urcite nekodo najdes sm4

Leosh
    Člen

djtomino: se moc nesměj…sm13 váš bus 2 je už (pár let) zaparkovanej v Sheerwoodu před hlavákem… akorát vám Dejv v instrukcích zapomněl napsat, ať si každej veme křovinořez, jinak neodjedete…sm16sm15

první bus bude vypadat jinak! třeba takhle…sm0

a uvnitř?

Steve
    Člen

ja cekal na nejaky upresnujici mejla a furt nic sm13
    ted koukam ze odjezd je z Hlavniho nadrazi a ja pocital ze z Florence.Jlavni nadrazi neznam a secky busy z brna jezdi na florenc, jezis to je v haji ja se tam nekde ztratim sm19

vivaivo
    Člen

ještě že děčín jede ve 2 vod DJ tomino:))))))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 736)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.