TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2008 – 23.2.08

• Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (93 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 736)
  • Autor
    homy
    Člen

heeej lidi, kde kupujete lístky? kde jsou nejnižší poplatky???

Loni jsem tam potkal čtyři Čechy, doufám že letos jich bude víc:-)

DjDkD@ve
    Člen

to ALL:

Intenzivně se teď snažím sehnat dostatek lístků, brzdí to Holandská strana, doprava je již objednaná……..

Nejpozději v pátek chci mít jasno, přinejhorším byste si lupeny museli koupit přes ten jejich e-shop…….

V pátek očekávejte finální info, jak a co se bude dít 😉

Steve
    Člen

ahoj trance lidicky
    jsem v tomhle zacatecnik a sam se na TE bez Vasi pomoci nedostanu -((
    vypravi se tedy nejaky autobus na TE ? (chtel bych fleka pro sebe 😛 )
    jak je mozne zakoupit listek na TE?

komar
    Člen

Tak jeste par dni, mrkneme se na lajnup a huraaaa vstric novym dobrodruzstvim:-P

SHP
    Člen

2 Martil: Určitě tě tady parta vezme mezi sebe. Me taky vzala, i když na mě byl inferno z počátku zlej 😀

inferno
    Člen

martil

Já myslím, že většina lidí vás bez problému vezme mezi sebe. Apoň co znám své přátele, u mě to nebylo jinak.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Hehe , tak kdyby ste mel nekdo moznost mit tak levne ty letenky jak HOMY a to ubytovani tal reknete 😀

martil
    Člen

Hoši chtěl bych zájezd na TE08 dát manželce jako vánoční dárek. Nikdy sem mimo ČR na akci nebyl a rád bych se teda přidal k nějaký skupince, abych se tam někde neztratil.

Bude možnost se takto k někomu přidat?

dance-girl
    Člen

homy napsal(a):
    ——————————————————-
    > v pondělí jsem koupil 2 letenky u Skyeurope včetně
    > všeho za 2900,- kus. Přílet v pátek 8:45 – Ubytko
    > máme v Amstru gratis na dvě noci.

Tak to by byla krása, ale co jsem koukala naposled já, tak se ty letenky pohybujou v pondělí před akcí v poněkud jinejch cenovejch relacích…
    a ubytování zadara bych taky brala :´-)) jen mě nenapadá, jak to zaonačit……

homy
    Člen

Tak po roce opět na TE, loni to byla docela solidní akce, co Alexi:_)

v pondělí jsem koupil 2 letenky u Skyeurope včetně všeho za 2900,- kus. Přílet v pátek 8:45 – Ubytko máme v Amstru gratis na dvě noci. Přílet v neděli 22:50

Teďka už jen ošéfovat lístky.. kde online kupovat?

Starf
    Člen

tak moje chyba, hledal sem letenky do 24 let, ty za 0kc sou 24 a vejs, sry

Housik
    Člen

Tak to se omlouvám, vypadá to, že už ty letenky SkyEurope vyprodali nebo jsou v rezervaci. Ale zkuste jim napsat e-mail s přesným požadavkem, možná něco operátor najde (ze stornovaných/propadlých rezervací). Jinak na tudle párty se nejlépe naklonovat, bude to masakr!

Starf
    Člen

housik: a kde tam mas tu letenku za 2000? pac ja ji nemuzu najit, kamoska by nejspis potrebovala v nedeli bejt co nejdriv v republice zase a tak uvazujem taky o letadle

Housik
    Člen

Do 28.11. se dá výhodně koupit letenka do Amsterdamu z Práglu (např. http://www.kralovna.cz), stojí tam i zpět celkem 2000 Kč (jen za letištní poplatky, letenka je ‚zdarma‘), doprava z letiště do Utrechtu přímým vláčkem za pár Kč a nádraží je v Urtrechtu přímo u výstaviště. Kolem je hafo hotelů, sám takdle s kamarádem frčíme, lístky a letenky už máme. Teď řeším ubytování.

dance-girl
    Člen

Mno, já doufám, že tam bude dost špatnejch DJs, případně těch, který jsem už slyšela a nemusim je slyšet podruhý, abych si mohla užít ty ostatní, který jsem neslyšela a zajímaj mě…:oD:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 736)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.