Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (93 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 706. až 720. (celkem z 736)
tak se mnou můžete stopro počítat 😉 😛 B-]
rád bych upozornil , že tam kde bude sedět Bajkal,Armin,Hellman,Madaros,M4RT1NEK,Tilburg a případně Hoky se jen tak někdo nevyspí :oD:oD:oD (informace beru z výjezdu na street parade) :oD ja osobně si myslím že by mohli i dva busy jet 😉 jo a dotaz na DjDkD@ve : bude u pánů řidičů rozlévaná vodka ??? :oD:oD:oD
Sem koukal, že pár let z5 se hrál na TE hardstyle….zajímavé. Každopádně bych si i trancová jména jako Yves DeRuyter, Bas & Ram, Scot Project, Talla 2XLC, Fausto a třeba Cosmic Gate remember rád poslechl….
hmmm to vypada moc zajimave noo…shodou nahod sem od ledna v HOL, takze by to pro mne nemuselo bejt nijak daleko noo….budu o tom urcite uvazovat, zalezi na lineupu…ale dalo by se 😀
DjDkD@ve (IP zapsáno) – Díky moc za informace. Prosím už o předběžnou rezervaci. Už konečně musím nasát tu atmosféru nejen TE ale i zájezdů, které pořádáš 🙂
Tak já si v současný situaci taky nic radši neplánuju. A určitě byc hse rozhodl, až podle toho, co bych viděl line-up hardstage. Loni byl luxusní. Zbytek mě osobně nezajímá….B-]
Lukin, deivis: TE 2007 me vysla komplet zhruba na 4000,-. Listek – 35e (1050), Doprava se Student Agency – 1550, jeden obed v restauracce Burger King (snad jedinej otevrenej obchod s jidlem v Utrechtu krome Mekace a KFC) – 150, utrata na miste – asi 500 + zbytek penez sel na jidlo koupeny sebou, satnu, suvenyry ve meste atd..;-)
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 706. až 720. (celkem z 736)