TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Energy 2008 After Film for ID&T

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 40)
  • Autor
    DjPeroxid
    Člen

sm10hoooodně dobrý video ostatně jako vždy ne?sm2sm3

bajkal
    Člen

fakt chvalimsm3.To bude tim,ze bylo dobra priprava v busesm3sm3.Jinak kdo Umi umi a kdo neumi jen cumism5

milan
    Člen

Jj, vydejko fakt pěkný. Mi to na videu přijde lepší než když je člověk na místěsm15

Děkuju sm3 jsem opravdu rad, ze se video libi 🙂

Jinak na: http://www.techno.cz/clanek/25006/velka-videoreportaz-z-trance-energy-2008

jsou uz i LIVE + otitulkovane rozhovory a pridane pozdravy sm4

Ajinka05
    Člen

Mě to videjko nhormálně rozbulelo jak malýho Jardu sm19 DANE FAKT SUPEEER, dokonalý jsem v lese z toho sm17

Moc pěkná práce! Ta nálada tam musela bejt úžasná, už jen když dav zpívá u Ferryho tu známou parádní melodii … sm3 Paráda!

Palda61
    Člen

Levell: na konci videa je seznam tracků, co tam hrály sm4

Levell
    Člen

Teda moooc hezky…to se vam povedlo!!
    Jenda otazka- co je to za skladbu v čase 22:30?
    Díky moc za název Tomáš

Horvi
    Člen

Hezký tyjo, to ve mě vzbuzuje smíšený pocity, že to musela bejt super akce, ale že jsem tam boužel nebyl…
    K těm otázkám, ptát se každého co si myslí o Trance Energy a jestli se mu líbí ,… je jasný, že neřekne že je to na nic a že tu hrát vůbec nechce.Jinak chápu že to bylo nepřipravený, a z vlastní zkušenosti vím, že se dá na na akci špatně rozumět každý druhý slovo a ještě k tomu Anglicky.
    Mě se to líbí a jsem rád, že jsem se na Trance Energy mohl kouknout alespon přez obrazovku.

2 Daniel: THX & gratuluju , fakt zuppa práce sm4

jj byli, byl tam i Wippenberg a mnoho dalsich…dokonce se rika ze tam byl i Markus Schulz, ale toho jsem osobne nevidel

vivaivo
    Člen

jak to že tam byl sean tyas s arminem a já ho neviděl:((((

to Housik: tohle se musi smerovat na moderatora, ale musim ho branit, protoze to co vidite tak domluvene byli pouze 4 rozhovory, ten zbytek je lajznuty z oleje ve vterine a to same kdysi bylo i s Martinem. Kdyz jsem tam potkal Armina nevahal jsem ani vterinu a zeptal se ho jestli s nim muzem udelat rozhovor on rekl jasne a na Honzovi bylo aby behem tech nekolika malo vterin nez jsem zapojil mikrofon a nastavil vymyslel otazky. A verte nebo ne zpovidat 5 DJs viz High Stage Contrast kort takova jmena jako Woods, Joop, Rank 1 atd kdyz to spadlo z me hlavy a vsechny DJs jsem nahanel na jedno misto neni zrovna snadne.

Domluvene byli pouze s Marcem V, Rank1, Gelderenem a Sanderem…a jelikoz Rank a Gelderena jsme vzali spolecne se vsema najednou bylo to strohe. A uprimne kdo z vas by to zvladl lepe mit je vsechny vedle sebe na rychlo vymyslet otazky nejakou formou je rict a reagovat.

Nastesti vsichni se kteryma jsme delali rozhovor nas vitali velice dobre a byli radi, ze se o ne takhle zajimame. sm3

Housik
    Člen

Díky za video a rozhovory trošku trénovat – kreativitu a výraz (výraz jako, že tě to zajímá, co tázaný odpoví), jinak supr!

Neni to ziskani znamky, tohle video se bude posilat na DVD do sidla firmy ID&T v Holandsku. sm3

Jinak dekuji vsem a nezapomente uz brzy na techno.cz bude pridavek v podobe live vstupu v celkove delce 47minut 🙂

Jinak bude i neco malo doplneno do tohohle videa pro ceskou verzi krome titulku sm4

Sickboy
    Člen

Úžasný video. sm10 Mimochodem gratuluju k získání známky „for ID&T“. sm3

Akorát na těch rozhovorech by se dalo přidat…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 40)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.