Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance Energy 2009 Utrecht – Dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
TIGI a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 3. 2009 v 20:58 #119617
Petros99
ČlenJj Trance Energy 2009 se vydařila, také se mi ta akce hooodně mooc líbila, natož že jsem jel poprvý a určo nee naposled fakt parááda!!sm5
Pro mě nejlepší hvězda večera – John O´Callaghan, Rank 1 (ty mě naprosto rozsekali svým techem a proggy) a také Simon Patterson výbornej
řezník aneb kombinace upliftu a tech-tranceu fakt „vražedná“ , ale výbornásm3 Jsem také rád, že mám s ním i foto….super DJ, kterej si ten set
užívá jako partypeople, paří u toho atd.. Dííík sqělé bandě za super akci a také Dejvovi za zájezd, nebýt jeho tak bych se tam vůbel nedostal….
Příští rok naviděnou v Utrechtu……………..sm010. 3. 2009 v 17:56 #119578DjDkD@ve
ČlenByla to super akce, pro me osobne ta letosni TE prekonala tu lonskou, nejlepe pro me zahrali Yves de Ruyter, Fausto, Wippenberg (pro me obrovske prekvapeni), Aly & Fila (jeste jsem Filu neslysel do toho takhle triskat sm15 ), standard predvedli Armin, PvD, Simon Patterson.
Co me nejvic prekvapilo, ze ani jeden DJ, ktereho jsem letos slysel nezklamal!!!
Naprosto vyborna atmosfera na vsech stageich, mnohem mene kuraku jak u nas, efekty se mi letos zamlouvaly vic jak loni, ceny standardne Holandske (dokonce i par veci bylo levnejsi jak loni sm10 )Celkove hodnotim letosni TE 8,5/10 (pro me nadstandardni hodnoceni)
Jeste jednou dekuji i vsem ucastnikum zajezdu za jejich ucast a hlavne (vyjma Bajkala) za dobre chovani, ale verim, ze se do priste Bajkal polepsi sm15
10. 3. 2009 v 17:39 #119575nexxie
ČlenNuld@ ja lituju ze sem nejel do drazdan.. 🙂
10. 3. 2009 v 16:35 #119571Nulda
Účastník[b]Paul van Dyk – Live @ Trance Energy 07-03-2009[/b]
01. Simon Patterson – Thump (Original Mix) [PvD Mashup] + [Live Keyboardstrings]
02. Barry Jay – Infused + [Live Keyboardstrings]
03. Wippenberg – Chakalaka
04. ID Hard Fi – Suburban Knights (Angello & Ingrosso Rmx) + [Live Keyboardstrings]
05. David Forbes – Foldback
06. Oceania – Always (Stoneface & Terminal Remix) + [Live Keyboardstrings]
07. Orla Feeney – Comic Strip
08. Hensha pres Lost Sequence – Monday Delay (Arctic Moon Remix)
09. John Askew – Vandalism
10. Paul van Dyk feat. Johnny McDaid – ID (?My Home?) (*not official named yet)
11. Re-Verse – Distant Destiny + Elektrochemie LK – Schall [Vocal Sample]
12. Jo Micali – Euphoria (Cesar Lugo Remix) + Paul van Dyk feat. Wayne Jackson – The Other Side [Vocal Sample]
13. ID + Paul van Dyk feat. Wayne Jackson – The Other Side [Vocal Sample]
14. ID
15. ID + [Live Keyboardstrings]
16. Mainx – 88 To Piano [PvD Rework]
17. Jonesy – Independance (Stadium Mix)
18. Camisra – Let Me Show You
19. Carnival Junkie – After Dark (ID Remix) + ID – „Can you feel it?“ + ID [PvD Mashup]
20. Dave Darell – Children (Club mix)
21. DJ Joe K – Born Slippy (Extended Club Mix)
22. Eric Prydz – Pjanoo [PvD Mashup]
23. PvD & Alex M.O.R.P.H. ft. Ashley Tomberlin – Get Back (Re:Locate Rmx)
24. Lisa Miskovsky – Still Alive (PvD Rmx) + [Live Keyboardstrings]
25. Paul Webster – Nailed + Elektrochemie LK – Schall [Vocal Sample]
26. Funkagenda – What The Fuck + Emmanuel Top – Mars (Kai Tracid Rmx) [PvD Mashup]
27. The Killers – Human (Ferry Corsten Dub Remix) + Stoneface & Terminal – Volcano (2am Mix) [PvD Mashup] + [Live Keyboardstrings]
28. Paul van Dyk – For An Angel + [Live Keyboardstrings]
29. Yoav – Beautiful Lie (Giuseppe Ottaviani Remix)
30. ID
31. PvD ft. Vega4 – Time Of Our Lives (UK Club Mix) + [Live Keyboardstrings]
32. Paul van Dyk feat. Johnny McDaid – ID (?My Home?) (*not official named yet)[url=http://rapidshare.com/files/206679803/Trance_Energy_2009_Paul_van_Dyk_07-03-09-NET-4C.mp3]>>LINK<<[/url]
tak po tom co jsem tohle slyšel neskutečně lituju že jsem u toho nebyl sm10sm19
10. 3. 2009 v 10:56 #119526nexxie
Člen[quote Sq4Raa][quote Newman]iamek: hlavně, že stříkáš z Fausta, který hrál Going Wrong, miluju objektivní lidi sm15[/quote]
Jj, to byl jednoznačně omyl letošního roku. Ale tak co, teprve začal.[/quote]
hlavne ze na strankach ma napsano ze to je king hardcore sceny 😀 ten jeho set mi moc hc neprisel no..
btw koukam na fotky a tak ohromnou lasershow sem snad v zivote nevidel.. to musel bejt silnej zazitek
10. 3. 2009 v 9:55 #119521Charlii
ČlenAhooj…
tak konecne zase v CR. My jsme se vratili vcera v noooci hooodne pozde, ne-li dnes…a jeste spim (bohuzel ale v praci)….takze az budu vzhuru, poslu take neco…sm17
10. 3. 2009 v 9:12 #119519bajkal
ČlenAhoj prosim Vas jaka byla cesta busem uplne normalni ne sm15
Jinak ja uz reaguju jen 3 davku bzzzzzzzzzsm2
A vsichni zahrali skvele perfektne jsem se bavil.Nikdo vubec nezklamal.
A moc dekuju tigimu za mobil mas to u me .
A tobe dejve za zajezd p.s. jsem zvedavy jestli vydrzis sedet na asot vedle jedne osoby,jestli jo tak budu vazne hodnejsm1110. 3. 2009 v 8:59 #119518Buchtak
ČlenTak i já přihodím své dojmy z mé první TE.Jízda tam byla naprosto parádní,jak napsal Honzin a Hoky kdo tam byl ví o čem je řeč.První co se mi na akci líbilo byla skvělá organizace,tenhle dojem jsem měl až do konce konání akce.Hned po důkladné kontrole u vstupu mě zaujal obrovský poutač s line-upama jednotlivých stagí.Na prvního jsme se vydali na Tidyho.Hrál celkem dobře.Na main stagi jsme zůstali i na JOC pro mě osobně zahrál velmi luxusně,jeden z nej setů večera.Armin,no zahrál dobře ale jak tu padlo mám takovej pocit,že PVD jednoznačně Armina ten večer převálcoval a to je u mě co říct.Další nej set večera a zároveň vražednej set-Simon Petterson,nemám co dodat.Aly&Fila standart mezi tím jsme si odskočili na Fausta.Celkově jsem si odvezl neuvěřitelné zážitky k tomu přidejte bandu skvělých lidí a dobrou náladu a vyjdou z toho skvělé vzpomínky.Příští rok se budu znovu těšit.Díky Dave za skvělý zájezd.Všechny kteří tam byli zdravím.
10. 3. 2009 v 0:17 #119500Sq4Raa
Člen[quote Newman]iamek: hlavně, že stříkáš z Fausta, který hrál Going Wrong, miluju objektivní lidi sm15[/quote]
Jj, to byl jednoznačně omyl letošního roku. Ale tak co, teprve začal.
9. 3. 2009 v 23:35 #119491Starf
Členu me spokojenost
Zacal sem na [b]Spider Willemovi[/b], vyber tracku peknej, ale pri prechodech vzdycky ztratil jeho set tak nejak energii, skoda… 5/10
pak sem vyrazil smerem [b]Re-Ward[/b], druhou pulku docela rezal… 8/10
[b]JOC[/b] usel, ale slysel sem ho uz hrat lip 7/10
armina sem po 15min vzdal, srazil po JOC bpm tak o 5 a samej vokal… zmizel sem na classic stage, kde tou dobou uradoval [b]Talla 2XLC[/b], pri prichodu me privitalo Dark side of the moon, ktery osobne moc nemusim, ale pak nastoupil generic old school trance, kterej mi (at je jakej je) sedi nejvic 7/10
[b]Gielen[/b] navazal vytecne, kombinace Luvstruck, Twisted a nejakyho ID remixu Greece 2000 (bubny ala Safri Duo) byla vytecna 9/10
ke konci Gielena jsem se rozhodl prejit zpet na main stage, mrknout na [b]Paula[/b] a spravil si u me reputaci po Prague Session (na ktery me hlavne jeho liveko docela nudilo), nejvic me prekvapilo, ze tu komunikoval s publikem a dokonce paril… nezvyk, za 2 roky, co ho vidam, sem na tohle u nej nenarazil 🙂 8/10
pote sem presel zase na Classic stage, kde dohravali [b]Bas & Ram[/b], Blackout byl vytecnej, hlavne dokonale doplnenej svetly – naprosta tma a pri slovech „i can see the light“ se pomalu zacalo rozsvicet a postranni hvezdy pekne blikali 🙂 8/10
pote pro me nasledovala posledni pul hodka [b]Marcela Woodse[/b] a svete div se, taky me potesil, Advanced a Lemon Tree sou proste nezapomenutelny klasiky 🙂 9/10
no a konec pro me mel na svedomi [b]Scot Project[/b], na Orionce nudil, tady rezal, co se dalo, jako posledni DJ na stage se nebal napalit poradne BPM a opet zaznelo Advanced okoreneny Overdrive a dalsimi… dokonalost, nejlepsi set vecera 🙂 10/10celkove letosni TE hodnotim velmi kladne, ale minuly rok neprekonala, mozna to je tim, ze jsem se od trancu uz trochu vzdalil a posledni 3 mesice ho posloucham minimalne, kazdopadne na klasiky nedam dopustit 🙂
9. 3. 2009 v 17:35 #119423iamek
Člendolikus: Bouzel ne … Nekdy bych to ale potreboval 🙁 …
9. 3. 2009 v 17:02 #119417Dolikus1
Člen[quote iamek]Kezby. Zadne priteplene vocaly a nuda jako alici a spol. Btw hrali tam vubec? V casovem line upu jsem je nevidel. Asi IDT pochopilo ze plouzaky se tam nehodi 😛 ...[/quote]
probohasm13 Tebe v dětství hodně mlátili,co?sm17
9. 3. 2009 v 16:33 #119412hoky
Členjo bajkal bzzz bzzzz nemá chybusm15sm15
9. 3. 2009 v 15:45 #119401Honzin
ČlenAkce good. Nikdo výrazně nezklamal ano i ty Armine, i když jsi byl před zraky všech nehorázně Paulem ponížen.
Dík skvělým lidem za další škvělou akci, obzvlášť cesta tam byla luxusní kdo byl tak ví o čem mluví (ano vím kopíruji Hokyho ale jinak to snad ani nejde napsat)
Na závěr díky Dejvovi za parádní zájezd
A abych něco nezapomněl bajkal: bzzzzzzzzzzzzz bzzzzzzzzzzzzz9. 3. 2009 v 14:51 #119393hoky
Členno tak napíšu taky pár slov moji druhou TE jsem si opět díky skvělým lidem užil opravdu královsky, obzvlášť cesta tam byla luxusní kdo byl tak ví o čem mluvímsm15 k djs jen málo stihl jsem jich s ostatníma docela dost ale nejlepší setík byl ten od Rank 1 to byl fakt nehoráznej kotel, hned v závěsu je setík JOC kterej mi už jede doma pěkně ze záznamu
na závěr díky Dejvovi za další parádní zájezd a všem učastníkum, uvidíme se na nějaké další akci
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.