Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance Energy 2009 Utrecht – Dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
TIGI a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 3. 2009 v 14:44 #119391
D4ve
ČlenNewman: my sme ho slyseli asi prvnich 15 minut a on zrovna going wrong hral ve 20te jak posloucham jeho set, to uz sme tam nebyli sm2
9. 3. 2009 v 14:39 #119390D4ve
Členna TE jsem byl poprve, ostatne moje prvni velka halova akce a jeste k tomu v HOLANDSKU! sm11 uz cesta byla celkem silena, ikdyz polamani sme vsichni urcite nehorazne moc sm15 to, jak nas to tam do te haly vcuclo kdyz se otevreli ty obrovske dvere, na to nikdy nezapomenu.. sm18 ceny tak jak pise iamek, nejdrazsi to tam nebylo ale oproti lonsku asi levnejsi o neco co jsem slysel :-))) zacatek re-ward, ten jak to rezal, snad nikdo necekal, poradne maso na zacatek, dobre to rozpumpoval tu atmosku tam :)) a pote jen HIGH CONTRAST stage, fakt nejluxusnejsi, od joopa press wippenberga az po rank 1! 3 hodiny narezu!! jen skoda toho ze jsme se nedostali na MAIN zrovna kdyz hral buuren a dyk.. prej by sme se uslapali.. no jo, HC stage vystacujici i tak.. ke konci scoot project to taky silene rezal a fausta na mainu taky 🙂
diky moc za zajezd! sm4
9. 3. 2009 v 14:17 #119389Newman
Členiamek: hlavně, že stříkáš z Fausta, který hrál Going Wrong, miluju objektivní lidi sm15
9. 3. 2009 v 14:08 #119387iamek
ČlenKezby. Zadne priteplene vocaly a nuda jako alici a spol. Btw hrali tam vubec? V casovem line upu jsem je nevidel. Asi IDT pochopilo ze plouzaky se tam nehodi 😛 …
9. 3. 2009 v 13:32 #119383Star_Guitar
Členiamek: Scot Project tam vystoupil dvakrát? sm2
9. 3. 2009 v 13:28 #119382iamek
ČlenNaprosto nejvic. Te od 21-00 to re=ward bude sakat jako hovado jsem necekal :o) … V tomhle stylu pokracovali snad vsichni az na wippenbergra, ale presto jeho set TOP3 za vecer. First state, Scot Project, Bas & Ram, Scot Project, Wilson, Fausto, Rank 1, Joop a nevim sakra kdo uz dalsi to rezali a rezali a zase jen rezali. Akce naprosto bez chybicky. Ceny na holand normalni dva panaky s nealkem plus voda za 20 euro ale tohle jsem totalne nerezil. Takova hudebni a vizualni extaze se jen tak nevidi. Zdravim marca+ganvu+davcu. Za tyden na polnerovi, pak snad na first state a na 100% na nature one. Šalalaka ( aim boom remix ) ! ! !
9. 3. 2009 v 11:55 #119373BoRo
Členta pise ve vedlejsim threadu,spokojila se nakonec s luxus.prostarami Roxysm2
9. 3. 2009 v 11:52 #119372Partygirl
Členja sem byla ten vecer na Mennovi a rozhodne nelituju sm5
9. 3. 2009 v 11:38 #119370seven
Účastníkparty-girl nejela?sm3
9. 3. 2009 v 11:13 #119368Flash2001
ÚčastníkNa TE jsem byl poprvé a rozhodně to byl velký zážitek. Už cesta busem byla velice zajímavá a rozhodně nebyla nuda! Většinu času jsme byli s kámošema na mainu a na Future stage, nejvíc se mi za večer líbili John O´Callaghan a Simon Patterson. Ať má Thump jakkoliv přeslazený breakdown, tak naživo je ten track prostě masakr! Celkově jsem tedy spokojenej a příští rok pravděpodobně pojedu znovu.
Tigi: kdyžtak mi pak pls pošli tu fotku s Dykem na mail Flash2001@seznam.cz, dík moc
9. 3. 2009 v 11:11 #119367seven
ÚčastníkHustokrutor nejvic mazec sm15 taky dobrá hláška
9. 3. 2009 v 10:38 #119365Anizzee
ČlenAkce bez chyby!!!! Cela stage High Contrast – masakr, nikdo nezklamal, naopak tohle jsem necekala…. Nejvetsi prekvapeni vecera asi First State, to co predvedli me srazelo doslova ke kolenum, tomu rikam poradne to rozbit! Myslim, ze velmi vysokou latku pro vschny nahodil uz na samotnem zacatku Re-Ward, pro me jeden z nejlepsich vykonu vecera ! Ovsem Classical Stage ke konci, ta dostavala taky hodne zabrat, Bas a Ram a Scot Project, myslim, ze neni treba sllov. Tato akce bylo opravdu hodne vydarena!!! tajze pristi rok urcite ZNOVUUUUU!!!
9. 3. 2009 v 8:50 #119362veronikaroytova
ČlenTak můžu říct,že je to moje první TE a je to super zážitek.Jet na výlet s takovou bandou lidí nemá chybu a takových dj´s pohromadě na jedné stage je naprostý luxus.Také jsem byla poprvé v Burger King v Holandsku,ale moc mi to teda nechutnásm18..také jsem si koupila mikinu,kterou teď dlouhou dobu asi ze sebe nesundám a máme taky s Flashem2001 parádní úlovek a to fotku s Arminemsm6Budu se těšit na další vyvedenou zahraniční akci,snad na ASOT400….
8. 3. 2009 v 21:39 #119318Anonymní uživatel
HostZdarec,
tak teď jsem dorazil domů.TE 09 masakr docela dost slušnej!!8. 3. 2009 v 21:34 #119315TIGI
ČlenCesta byla super jako vzdy. Pokecal jsem a popil s kamarady.
K organizaci nema cenu nic dodavat. Byl jsem na TE potreti a asi nejlepe organizovana akce na ktere jsem kdy byl.
DJs:[b]Re-Ward:[/b] Na zacatek super. 8/10
[b]JoC:[/b] Uprimne rikam ze na Flede to bylo o dost lepsi. 7/10
[b]Armin van Buuren:[/b] Ac jsem to necekal tak Armin zahral velice dobre ovsem headlinerem se stal ve skutecnosti nekdo jiny. Ovsem jeho zaverecna pulhodka byla naprosto luxusni. 8/10
[b]Paul van Dyk:[/b] Hustokrutor nejvic mazec. Asi nejlepsi set co jsem od nej slysel. Ukazal vsem kdo tu byl vlastne headliner 10/10
[b]Marcel Woods:[/b] Slysel jsem prvni pul hodku a vyborny. Nebudu hodnotit.
[b]Scot Project:[/b] Jelikoz to bylo na classic stage tak hral hlavne starsi klasiky. Potesil ROOS – Instant moment v nejakem bud mixu a Scot Project – O (overdrive), to jsem myslel ze ta hala exploduje co tam delal ten dav. 9/10
Jinak Dejvovi dekuju za skvelej zajezd a obdivuju ho ze mel nervy na Bajkala :o)
Bajkal: Bzzzzzzzzz :o)
[url=http://leteckaposta.cz/309603698]TIGI foto z TE 2009[/url]
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.