TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Energy 2009

• Toto téma obsahuje celkem 198 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel seven a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 214)
  • Autor
    SHP
    Člen

Mě na Sensation Black vyčuchal pes a šel jsem do naha. Jediný, co mi nechali, byly trenky. A důkladné prohledání.

Partygirl
    Člen

tak dealery oznaceny samolepkama sem na Ibize fakt nevidela sm15 to bude asi tim,ze sem je ani nehledala sm0 jinak na TE mi prolezli komplet celej batuzek,vsechny kapsicky,dokonce i sminky,i do pudru mi vlezli sm15

Anonymní uživatel
    Host

No tak to je nářez… no jestli pojedu tak budu tavit do folie, umejvat, aromatizovat a jeste to nekam cpat, chjo… Takovy obštrukce si rikam jestli to mam za potrebi 😀 Safra, že zrovna v Holandu s tim tolik nadělaj když třeba na Ibize jsou dealeri oznaceny samolepkama a koule stoji polovinu co voda 🙂

Sickboy
    Člen

Já bych asi doporučoval za okraj ponožky.

DjDkD@ve
    Člen

Tak co ja jsem mel tu cest videt, tak tam pesani byli, no a me kontrolovali dokonce i ksiltovku……… sm15

FUGAZ
    Člen

čeče nevim jak to tam chodi, nikdy jsem tam nebyl sm17

[b]Kaufland[/b] : ty [b]psy[/b] – uslyšíš už z dálky, tak snad budeš vědět jaxe zachovat… ale zkus to hodit do boty / ponozky – ty snad nekontrolujou sm15, [i]ne[/i][b]bo[/b] pokud nenosíš trenky (kam patřej koule?) tak do slipů sm15 …. (takovýdle triky jsou v každným druhým jů-es-ej fïlmu sm15)

[b]Paya[/b]: pro někoho drsný, pro jiný zase přijemny sm15 sm13 …..

Paya
    Člen

kontroly obvykle drsný sm3

dance-girl
    Člen

psy… no je to možný, ale ruku do ohně za to nedám. jinak byly kontroly docela důkladný – ukázat celej obsah kapes, peněženky… a klasicky ohmatávání.

Anonymní uživatel
    Host

A jak probíhaly kontroly? si sakra rikam ze 3 tabletky mi snad nemůžou najít, na druhou stranu jestli maj treba psy…

dance-girl
    Člen

koule nevim, ale jednomu člověku z naší výpravy tam minule zabavili trávu (těch 5 gramů nebo kolik má bejt normálně povolený)….

Anonymní uživatel
    Host

Čau, chtěl bych se zeptat těch co již navštívili, jak je to na TE s drogama? Četl jsem neco o nulovy toleranci a tak, na druhou stranu kam se drogy nosit muzou? Tak bych se chtěl zeptat : Daj se tam koule v nejakym rozumnym mnozstvi (napr 3kusy) pronyst, pripadne da se tam něco sehnat? Usetrete me prosim reci typu o uzivani si to bez drog, ano jde to, ale jde to i s nima a bavi me to tak vic.

Voky
    Člen

Tak první vlašťovičky TE jsou First State:) maj už to šoupnutý na Myspace:) Juch juch

pokoko
    Člen

aha no ja jen tak jsme hodil info. Ja reporty nečtu jenom občas spiše vyjimečne. Takže tak

Voky
    Člen

to poko: my víme, páč na tu hymnu měl už narážky Paya v tom svym reportu s Rank 1 k TM5sm3

pokoko
    Člen

No kdyby jel nekdo s kamošu tak jedu taky ale nikomu se nechce…Jedine Tibby cooooo?Juuuraaa pojedem?sm3
    Jinak this year trance energy anthem is produced by Rank1

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 214)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.