TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Energy 2009

• Toto téma obsahuje celkem 198 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel seven a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 214)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

skvely rozhodnuti .. jo,a udelame zase skupinovy foto ala Cesi v NL sm0

Sickboy
    Člen

Tak jsem zvážil všechna pro a proti a rozhodl jsem se, že pojedu. Přece jenom na TE jsem ještě nikdy nebyl a chtěl bych jí zažít. Doufam, že vyrazí kvalitní banda jako na ASOT 300. sm3

Petros99
    Člen

bajkal: to věřím, becher ruleeezz….hlavně aby tam bylo pořádný „duc duc“, elektro mě posl. dobou mooc nebasm15

sadida
    Člen

jdem do toho všichni =) byla jsem na AO a byoa to bomba Te prostě musim zažit at tam bude hrat kdokoliv…jde o tu atmosferu a je to zažitek…davam přihlášku! dejve do kdy se to pak musi zaplatit když se přihlasim?

Anonymní uživatel
    Host

No pokud se nemylim tak sem jeste o prazdninach cetl ze predpokladane misto TE 2010 je Duisburg…skodda ze nemuzu jet „letos“ s Vama. Pristi rok na 100%!

Hanny
    Člen

Bajkal: V tom případě chudák Péta 😀

Partygirl
    Člen

to bych taky rada vedela naka akce? sm15

DjDkD@ve
    Člen

to rifador:

A co se bude dit pristi rok v Duisburgu?

ondrab
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Doufam ze mi to pristi rok vyjde a do Duisburgu pojedu s Vama[/quote]

sm13

Anonymní uživatel
    Host

no jo opet se nam blizi TE a opet budu doma jelikoz penizky padly na TM 2008. Doufam ze mi to pristi rok vyjde a do Duisburgu pojedu s Vama. Kazdopadne tam pozdravujte…

Partygirl
    Člen

loni sem si rekla,ze jedu znova tak jedu znova.. TE je proste nej halovka co sem kdy zazila sm5 na klasiky asi zajdu,zalezi co se bude odehravat na hlavni stagi.. celkem by me zajimala lajna,ale to si asi jeste pockam

sadida
    Člen

ja taky doufam že tam bude sander van doorn toho bych moc ráda viděla….TE bude moje premiera takže jeduuuuuuuu

milan
    Člen

V den Trance energy bude v rakousku (ve Vídni) jejich edice Mayday – Reflect yourself. Zatím co se ví, tak budou 4 stage.

bajkal
    Člen

Neboj Peto my te vezveme do nasi party v buse a pak uz ti bude jedno kdo hrajesm3

Petros99
    Člen

Tentokrát chci taky konečně vyrazit, už se na TE chystám asi 2 roky, čili tentokrát už to musí klapnout a 3000 Kč je dobrá cena….
    Jinak mě osobně by potěšilo, kdyby tam byl Sander van Doorn či Simon Patterson sm5 než Dj Tiesto-:DD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 214)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.