TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance Energy 2009

• Toto téma obsahuje celkem 198 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel seven a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 214)
  • Autor
    SHP
    Člen

Tejden před odjezdem bude zase 10 volnejch míst…

Ajinka05
    Člen

Díky bohu jsem tam 😀

DjDkD@ve
    Člen

Tak uz jen 6 mist sm15

DjDkD@ve
    Člen

Ted uz tu mam jen 7 mist………

DjDkD@ve
    Člen

Takže aktuální stav:

Zbejvá 10 volných míst, kdo chce jet, tak ať neváhá

sm0

sheva
    Člen

tak už mám ticket na mejlu a zbývá už jen čekat na lineup, nevíte kdy se prozradí první jména?

milan
    Člen

dave – mě nějakej zájezd na TE nezajímá..Já chci Trance explosion!!sm15..tak se hlaste..

DjDkD@ve
    Člen

to Paya:

Ti to uz musim rict, prohledavaj te dycky proto, ze jsi z cele vypravy ten nejpodezrelejsi sm15

to martil:

Uz moc mist neni, tak se radeji prihlas co nejdriv, a to plati ostatne pro vsechny, co tu uz 14 dni troubej jak jedou a jeste neposlali prihlasku sm15

ceero
    Účastník

kaufland : to zezer nez vojdes do haly a mas nie ? sm2

Paya
    Člen

Nevím, jestli jsem zrovna já nějak extra podezřelý, ale v Nýdrlendu mi kontrolovali už i ponožky ;oD několikrát se mi stalo, že kontrolovali minci od mince v peněžence, dvakrát mě taky nutili vyndat baterku z mobilu … mno a papírový kapesníky mi z balíčku už taky vyndavali ;oDDD

Co se děje po nalezení nečeho ilegálního, to nevím, ale v novinách se třeba po Blacku tuším objevovala vyjádření, kolik lidí bylo zadrženo … co tím bylo myšleno, těžko říci, ale řekl bych, že vstupu na party člověku asi zabrání, protože porušil pravidla akce, se kterými koupí lístku souhlasil …

martil
    Člen

Dejve kolik ti ještě zbývá místa v buse?

pokoko
    Člen

kaufland tak ja mam plan ferovesm15 ty pujdeš za tu ostrahu a ja ti za ne hodim touchdown a je to vyřešene coOoOo?:D

Anonymní uživatel
    Host

No už z principu mi nepřijde ok rvát si něco do zadku 😀 ale zase kdyz neco najdou tak to nejak zvlast nedramatizujou nebo jo? jestli jenom zabavi matro tak se to celkem da zkousnout a holt bych teda zaparil bez toho…

sompet
    Člen

Tak si navalte ty sačky do zadku a bude to okasm5

DjDkD@ve
    Člen

to SHP:

A to ses pritom jen na pul hodky stavil v tom kafeeeee kramku, co si budem povidat, holandsti pesani jsou proste dobry sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 214)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.