TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2010 – 3.4.2010

• Toto téma obsahuje celkem 308 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 310)
  • Autor
    dardic
    Člen

[quote Ruuda] takže například chybí neskutečnej Kamui závěr/[/quote]

+1

To byla nesutečná morda ten konec. Jak rád bych si to zopakoval 🙁

Ruuda
    Člen

pokud byste to ještě nevěděli, jsou venku sety z High Contrast a Hard stage – všechny(nejspíš) mají hodinu, takže například chybí neskutečnej Kamui závěr, Durand chybí celej

http://www.dancetunesradio.com/2010/podcasts/wednesday/trance-energy-2010-hard-stage-podcasts-now-available/
    http://www.dancetunesradio.com/2010/podcasts/thursday/trance-energy-2010-high-contrast-stage-podcasts-now-available/

iamek
    Člen

Jacob : +1
    D4ve : +1

D4ve
    Člen

Jacob : taky jsem toho nazoru sm3

Anonymní uživatel
    Host

loňská TE byla lepší….

Emilly
    Člen

Díky moc, lepší než nic :o)

seven
    Účastník

Emilly: třeba tady http://www.urtrancezone.com/live-sets/download-trance-energy-jaarbeurs-utrecht-nl-2010-04-03-t29286.html ale v hodně setech to šumí nebo chybí basy, ale některý jsou ok , nešumící jsem nenašelsm19

Emilly
    Člen

Kde se dají prosím stáhnout nějaký sety? Pokud to tady už někdo psal, tak se omlouvám, nechce se mi to procházet…díky

seven
    Účastník

čím víckrát poslouchám sánderovo set tím více se propadám… ten set je geniální, tracky nesmrtelný, celý set má neopakovatelný sound, sander je pro mě number one součaasný doby. Sander +10 WOW!!!

Sq4Raa
    Člen

Neblbněte. Smažky na halový párty v Holandsku přece nepotkáte sm15

Rendolf
    Člen

LukaSH: spojil jsem si to s těma vykalencema…

LukaSH
    Člen

Rendolf: O smažácích nikdo nic nepsal… sm18

Rendolf
    Člen

dardic – souhlas
    Já byl na Hardu taky hodně často a byli tam uplně normální lidi, né žádný důchodci a smažáci…sm17 Ernesto vs. Bastian, Artento Divini & Fausto zahráli skvěle, akorát jsem nepochopil proč dali Proteuse na konec, to tempo ve kterym hrál, to už bylo moc, na to jak jsem byl utahanej…sm13

LukaSH
    Člen

Vidíš, výjimky potvrzující pravidlo v praxi… sm4

dardic
    Člen

[quote LukaSH] a přes hard stage plnou dětí, vykalenců a důchodců (nic mezitím tam není) jdu v klidu na Future stage...[/quote]

Tak to ses trochu seknul…….byl sem na Hard Stagi většinu času a zahledl sem tam mnoho normálních lidí jako jsem já, moje přítelkyně, mí kamrádi atd. Asi špatně vidiš sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.