TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2010 – 3.4.2010

• Toto téma obsahuje celkem 308 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 310)
  • Autor
    Rendolf
    Člen

Cus lidi, mam pár otázek… Jak a čim jedete všichni na TE??? Kdo to zařizuje? Jaká je cena… Spí se tam někde, nebo se po párty jede domu? Kolik peněz si vzít atd… Lepší by bylo domluvit se na icq, kdyžtak ho sem někdo napište, kdo už tam byl…

sheva
    Člen

jelikož Sander umí lepší věci tak je to od něj takový průměr, nicméně to není zlý a rozhodně lepší než LED od Rank1 sm16

Revolt
    Člen

dyt jo. proto rikam ze je to sracka 🙂

dardic
    Člen

Revolt: Kazdy ma jiný vkussm4

Revolt
    Člen

L.E.D. je maximalni rozsek. Nechapu jak muze nekdo rict ze ta sracka od SVD je lepsi jak LED 🙂 LMAO

seven
    Účastník

lepší než LED There Be Light, ale nic extra to taky není, ono když se to vohulí tak to taky zní jinak, ale i tak, od hymny zkrátka očekávám něco extra, to už má tisíckrát lepší hymnu eoyc s ronyho morning lightssm5sm5

dardic
    Člen

Rozhodně lepší jak LED There Be Light, jinak průměrná Sanderova produkce…má mnohem lepší kousky, ale i tak se mi to líbí 🙂

D4ve
    Člen

Lukin: souhlas .. naprosta sracka…

Anonymní uživatel
    Host

Tak od Sandera bych cekal vic, tohle je celkem nuda…….sm12

iamek
    Člen

Klaptcha : Jo ve 140 jo … A kdyz uz ne zabijak tak ma slusnou melodii … Tohle nema nic … :-! …

K1aptcha
    Člen

a teď to zas budou hrát všichni sm15
    iamek: LED There Be Light byl jako zabiják jo? sm2 jinak tohle je teda o něco lepší

Dolikus1
    Člen

[quote dukelak]totální marnost...já pořád v koutku duše věřím, že hymna bude novej Joop[/quote]

Joop není ani na TE ne? Nepamatuju si, že by byla někdy hmyna od někoho, kdo ten rok tam nevystupoval…

iamek
    Člen

Lukin : +1 … Predchozi hymny neuveritelni party zabijaci a toto :-! …

Marr
    Člen

od 2:05 mi to pripomina Sexy bitch sm15

Hanny
    Člen

Tak v intru, když najedete na stránky, zazní Sander.
    Nicméně se mi líbí.)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.