Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance energy 2010 – 3.4.2010
- Toto téma obsahuje celkem 308 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11. 4. 2010 v 20:36 #165468
LukaSH
ČlenTak jsem si říkal, že to v sobě nechám aspoň tejden rozležet, abych se ujistil, že se mi to opravdu všechno líbilo. No, po týdnu můžu s čistým svědomím prohlásit – [b]OPRAVDU SE MI TO VŠECHNO LÍBILO[/b]! sm3
Byl jsem na TE už „kdysi dávno“ v letech 2005 a 2006 a letos jsem si říkal (spolu s P@lčim), jestli to opravdu bude stát za to, když jsme se oba hudebně posunuli trochu jinam, byť neustále v elektronické sféře. Nakonec vyhrála zvědavost a očekávání – a nelitujeme ani jeden. Luxusní pánská jízda na víkend do Holandska, kalba, vlastivěda, Amsterdam, Alkmaar, moře… Prostě všechno klaplo a jen to podtrhlo super zážitek, který jsme si odnesli z Jaarbeurs.
Samozřejmě, že jsem měl v hlavě časový plán, kdy kam půjdu a koho si poslechnu, ale ten jsem naplnil jen tak ze dvou třetin (asi jako všichni).
Začali jsme na [b]Nicu Chagallovi[/b] a posledních 20 minutách jeho setu, kterej mě dostal do nálady let minulých a pěkně nastartoval. Po něm jsem vydržel asi pět minut [b]BTho[/b] a honem jsem šupajdil na [b]Sieda van Riela[/b], kde jsem tak trochu decentně pokalil, abych se včas vrátil na mainstage na [b]Markuse Schulze[/b] – první půlka šlapala jako hodinky, pak to trochu sklouzlo do lehké trancové vaty, ale ke konci setu to byl zase starej Markus, kterej u mě [b]NESKUTEČNĚ[/b] zabodoval [b]Rank 1 – Breathing (Markus Schulz Coldharbour Remix)[/b]! A pak prubířský kámen – unesu ještě někdy [b]Armina[/b] po všech jeho kaskadérských kouscích z Prahy ze dvou Pure, kdy stál za zlámanou grešli? [b]I’m Not Going Home od Faithless[/b], kterým začíná svůj přes satelit (ne)přenášený set jé nářez jako blázen a těch dvacet minutek, co má Armin k dispozici je opravdu intenzivně naplněno pařícími hitovkami – Armina teda rozdýchávám v klidu a ještě jsem dokonce navrch i docela nadšen! sm0
Nadšení okamžitě tlumí nástup [b]Above & Beyond[/b], kteří začínají stylem uspávačů trancových hadů, a já si v duchu kladu otázku, jestli na nejlepší party v mém životě v Dopleru to byli tenkrát opravdu oni, nebo jestli jsem tam byl opravdu já… sm11 Ale nevadí, záložní plán připraven – letím na High Contrast stage na [b]Marca V[/b]! Ale tam je šíleně našlapáno, a tak si podupu do rytmu [b]Music Matters od Faithless v remixu Mark Knighta[/b] a přes hard stage plnou dětí, vykalenců a důchodců (nic mezitím tam není) jdu v klidu na Future stage…
[b]A TAM SE TO STALO![/b] sm10
Při vstupu na Future stage jsem musel paradoxně projít nějako časovou smyčkou, protože jsem se dostal do roku 2006-2007! Za pultem [b]Super8 & DJ Tab[/b] a z reproduktorů na plný pecky [b]Suru[/b]… Zastavuju a okamžitě se chytám – [b]Helsinki Watching v mashupu Above and Beyond, New York City od PvD, Amsterdam od Luminary[/b]… Samý neskutečný fláky z dob, kdy to podle mě ještě stálo za to. A reakce lidí? Neskutečná pařba, ruce u stropu, všichni úsměv od ucha k uchu… Jo, to sedlo!
Ale to už honem zpátky na mainstage, kde to za chvíli odpálí [b]Sander van Doorn[/b]. A odpálil! Nebyla to taková kudla jako loni v Amstru na Sensation, ale i tak velmi slušnej nářez, kterej rozhodně potěšil. sm4
Po Sanderovi už jsme byli poněkud kaput, [b]Gareth[/b] nás nijak nezaujal, protože to po Sanderovi začal zase uspávat, a tak jsme po 10 minutách jeho setu šli na poslední okruh po stagích. Na High Contrast mi ale [b]Jochen Miller[/b] ukázal, že jsem ještě svěží a zase jsem začal jančit a tančit, a to až do konce jeho setu. [b]Richardu Durandovi[/b] jsme zamávali a pak se definitivně vypravili na hotel…
Suma sumárum – [b]WOW[/b]! Ještě nejsem asi zas tak starej (hurá!) a trance ještě asi neni úplně v řiti (hurá!) sm15 Ne že bych odteď zase začal hltat ASOTy a jiný show, ale zjistil jsem, že kalit na to ještě můžu… sm0 [b][color=#FF0000]Navíc teď chystám setík toho nejlepšího, co jsem během propařený noci v Utrechtu slyšel – STAY TUNED…[/color][/b] sm4
[b][size=x-large][url=http://www.techno.cz/foto/v/techno/palci/20100403_Trance_Energy_2010_Jaarbeurs_Utrecht]FOTOGRAFIE OD P@LČIHO NA TECHNO.CZ[/url][/size][/b]
[b]A nějaká moje videjka… :-)[/b]
[b]Markus Schulz Intro[/b]
[b]Rank 1 – Breathing (Markus Schulz Coldharbour Remix)[/b]
[b]Armin van Buuren Intro[/b]
[b]Armin van Buuren – On Off Love (včetně výpadku)[/b]
[b]Super8 & DJ Tab[/b]
[b]Above & Beyond: Oceanlab – Satellite (Original Above & Beyond Mix)[/b]
[b]Sander van Doorn – Intro[/b]
[b]Sander van Doorn (The Killers – Spaceman)[/b]
[b]Sander van Doorn (Timbaland – Apologize)[/b]
[b]Gareth Emery: OceanLab vs Gareth Emery – On A Metropolis Day (Myon & Shane 54 Mashup)[/b]
[b]Jochen Miller[/b]
10. 4. 2010 v 13:48 #165276Sickboy
ČlenJeště mě napadlo, že bych propříště uvítal nějakou celou UK School/Discover Stage. sm7
10. 4. 2010 v 13:12 #165272Sickboy
ČlenNikdo tyhle sety nemá.
10. 4. 2010 v 12:41 #165270seven
Účastníkarnej náááádheeráááá!! jinak jsem postahoval asi třikrát Schulze, BT, Dash Berlin a Nica Chagala ale vždy to v tom hrozně šumí anedá se to poslouchat tak kdyby jste někdo měl tyhle sety bez šumění a hodil link byl bych moc rádsm7
10. 4. 2010 v 11:44 #165260iamek
ČlenJa byl nasrany zase, ze jsme meli hodne zastavek. Prtz wc bylo na palube ( Ke konci , ale uz ucpane, ale porad tam bylo umyvadlo 😀 ) … Cestu zpet jsem celou prospal, ale jak jsem se probudil ( uz v CR ) tak jsem musel poslouchat o melounech v kunde a motyce v kunde 😀 …
10. 4. 2010 v 11:30 #165259Sickboy
ČlenNo aspoň jsme měli pohodičku a spoustu zastávek a nemuseli jsme poslouchat, jak narvat meloun do kundy. sm2
10. 4. 2010 v 11:21 #165256iamek
ČlenJe pan byl osadnik dodavky. Kde jste meli lopaty, krumpace a monterky ? sm15
10. 4. 2010 v 10:36 #165251Sickboy
ČlenTak snad abych taky něco napsal. Celý to bylo takový velkolepý, takže zážitek neuvěřitelnej. Teda až na to, že mě srali ti MCs. Když ale bude dobrá lajna, budu uvažovat i o příštím ročníku.
[b]Cliff Coenraad[/b] – Dali jsme si ho na začátek. Hrál pomalu a na rozjezd to šlo.
[b]Dave 202[/b] – Žádná sláva, míchal uplift a tech dohromady a postrádalo to logiku.
[b]Nic Chagall[/b] – Jelikož jsem si chtěl omrknout Mainstage a merchandising, slyšel jsem asi polovinu setu a mile mě překvapil.
[b]Ernesto vs. Bastian[/b] – Fajn sada, u který jsem si řekl, že Hard Stage bude ten večer tou pravou.
[b]Arnej[/b] – Slyšel jsem jenom konec, ale moc mě to nevzalo.
[b]Artento Divini & Fausto[/b] – Showtime!!! Řezali to a byla legrace. Všechny palce nahoru.
[b]Kamui[/b] – Pro mě to byl jednoznačně set večera. Prokalil jsem ho skoro celej a moc se mi líbilo. Super byl takovej „funky tech-trancovej“ začátek a klasický Kamui psychárny. No a největší chuťovky jednoznačně: Luca Antolini – Control Your Body (Controlled Mix), Stranger To Stability a Fucking Society v Ummetově remixu. sm11
[b]Scot Project[/b] – Měkne. A prostě nic moc.
[b]Jochen Miller[/b] – Seděl jsem u stolku. Navíc mi to po předchozích hodinách strávenejch na Hardu přišlo neskutečně utahaný.
[b]W&W[/b] – Docela fajn setík, kde jsem vydal poslední zbytky sil. Setík, kterej byl ale bohužel notně zmrvenej přeřvaným zvukem. Špunty to trochu zachránili.
[b]Simon Patterson & Sean Tyas[/b] – Na svoje oblíbence jsem čas od času odbíhal ze sousední Future Stage a dojem mi jednoznačně kazil ten kolosální prostor. Vždycky jsem zakotvil někde uprostřed, protože drát se dopředu podle mě nemělo cenu. Nevim, jestli to bylo tim „big room“ feelingem, ale přišlo mi to nějaký pomalý a ospalý. Nicméně jsem rád, že jsem vychytal Verano v Seanově Remixu. sm5Ná závěr děkuju celýmu osazenstvu našeho minibusu (včetně pana šoféra) a vůbec všem rádům a kamarádkám. Bylo to fajn! sm4
9. 4. 2010 v 21:56 #165219Petros99
ČlenHééééj, ty joo…..SANDER VAN DOORN je NEJlepšííííííííííííí !!!! neznal bych jeho track či remix, který by se mi nelíbilsm4
jinak TE luxusníííí, kdo byl, určo mi dá za pravdu……………zdravím celou bandu, s kterou jsem tam byl a doufám,že zas za rok znovusm5-eště dodám, že dvojka ARTENTO DIVINI vs. FAUSTO – to tam pěkně kotlili, dal bych se je zas znovusm5……viz. mé video:
9. 4. 2010 v 17:58 #165200Binary
ČlenSandeagle: Slyšels někdy tracky jako Dark Roast, Bling Bling, Punk’d, Twister, Deep / In-Deep, Theme Song, Chemistry EP, Adrenaline, Eden / Rush a další? Naprosto dokonalý věci. Tak mi tu nevykládej o tom, že je to mizernej producent. Pravda, od roku 2006 stagnoval, ale loni dokázal Bastillonem a Bliksem, že je pořád ve formě.
9. 4. 2010 v 9:44 #165132styk pohlavson
Člen[quote Hanny]supr, od topicu o Trance Energy se to tu zvrtlo k malujícímu elektrikáři.
Nechte toho, chlapci. Je to prostě o vkusu, někomu se líbí, někomu ne. A navzájem si to těžko vyvrátíte. Já Sandera mám ráda a i když mi hodíte sebelepší argument, nikdo mi nevezme to, že na TE pro mě zahrál nejlíp :)[/quote]Já se ptal Sandeagla jenom proto, že vím, že taky skládá, ne abych mu něco vyvracel, neboj. sm4
Sandeagle: Díky za názor.
8. 4. 2010 v 22:49 #165067dukelak
Členšándór fans +1 sm2
8. 4. 2010 v 21:34 #165038Sandeagle
ČlenNo dobře tak já už toho nechám no sm6 promin Hanko
8. 4. 2010 v 21:31 #165037Hanny
Člensupr, od topicu o Trance Energy se to tu zvrtlo k malujícímu elektrikáři.
Nechte toho, chlapci. Je to prostě o vkusu, někomu se líbí, někomu ne. A navzájem si to těžko vyvrátíte. Já Sandera mám ráda a i když mi hodíte sebelepší argument, nikdo mi nevezme to, že na TE pro mě zahrál nejlíp 🙂8. 4. 2010 v 20:38 #165031Sandeagle
ČlenČistota nečistota… všichni vědí že svd je technik. Bohužel lecjakej elektrikář ti taky není schopnej namalovat umělecké dílo sm4
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.