TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2010 – 3.4.2010

• Toto téma obsahuje celkem 308 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 301. až 310. (celkem z 310)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

Tak zase, kdyby tam Tijs hral trancik, tak by mi az tak nevadil, ale kdyby tam chtel spustit ten svuj house, tak bych po nem asi neco hodil sm15

To D4ve:

Tyhle zarucene informace me fascinuji, dokonce jeste ani v ID&T nevedi kolik bude stat lupeni (jsem s nima v kontaktu), ale nekdo tady uz zarucene vi, ze bude 2x drazsi sm15

D4ve
    Člen

no, taky Tijse nejak nemusim…

milan
    Člen

Hlavně ne trance vrz Tiesto..ikdyž pochybuju že na trance energy bude hrát house :-(…

D4ve
    Člen

tak kdyz jeste neni lajna, tak koho tipujete, ze bude? 🙂 pokud ma cena listku byt takova, jakou jsem slysel, coz je jednou tolik drazsi nez minuly rok, tak me to celkem zarazilo… zase se pry DJs neopakuji.. ale i tak bych si tipl rict ze bude zas Buuren, Dyk… Tiesto, jelikoz nebyl ted… Pak tipuju Marca V, Rank 1, Woodse… ne? 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

Taky taky pojedu jako loni

lachty
    Člen

Tak já pojedu,stejně jako lonism13

DjDkD@ve
    Člen

Tak to vim uz 3 tydny, ale davat to sem jen kvuli datumu……… sm15

D4ve
    Člen

[quote hellman]neplatí tě blesk?[/quote]

sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

neplatí tě blesk?

milan
    Člen

Víc než datum se zatím neví, ale vzhledem k tomu že příští Trance energy se koná na moje narozeniny, tak já jedu určitě..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 301. až 310. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.