TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2010 – 3.4.2010

• Toto téma obsahuje celkem 308 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 310)
  • Autor

Sandeagle: Vadí Ti jeho styl produkce? Pač po zvukový stránce je výbornej, spolu s Ferrym a Emerym má nejčistší sound.

kreeki
    Člen

sandeagle +1 sm15

Sandeagle
    Člen

[quote styk pohlavson][quote Sandeagle][quote seven]tak po poslechu sanderova setu z TE chci říct že to je pan Djsm5[/quote]

Kéž by to byl taky pan producent sm15[/quote]

Neříkej, že by ses na producentským poli nechtěl dostat aspoň na jeho level? sm4[/quote]

Jeho level „slávy“ ? Tu jo…
    Jeho level produkce? ani heverem

[quote Sandeagle][quote seven]tak po poslechu sanderova setu z TE chci říct že to je pan Djsm5[/quote]

Kéž by to byl taky pan producent sm15[/quote]

Neříkej, že by ses na producentským poli nechtěl dostat aspoň na jeho level? sm4

iamek
    Člen

sm15

Sandeagle
    Člen

[quote seven]tak po poslechu sanderova setu z TE chci říct že to je pan Djsm5[/quote]

Kéž by to byl taky pan producent sm15

seven
    Účastník

¨jo toho jsem zapoměl, ale mám ho taky

ics
    Člen

jeste arnej

seven
    Účastník

Takže se mi povedlo postahovat toto: gareth emery, marco V, marcus schulz, nic chagal, sander van doorn, W a W, dash berlin, Ärmin van buuren, BT, ještě Daniel Wanrooy ale to je set z pre- party tedy asi z nějaké akce na rozjezd před trance energy nebo ne? jsou ještě nějaké jiné sety pokud ano tak pls řekněte 🙂

seven
    Účastník

tak po poslechu sanderova setu z TE chci říct že to je pan Djsm5

Moje první TE, takže jsem samozřejmě náležitě vyplesklej.. sm3

V životě jsem nezažil lepší akci po zvukový, světelný, „výzdobný“ a organizační stránce..
    Parádní blikající stěna na hardstyle stagei, famózní stovky disco koulí na High Contrast stagei,
    světla a lasery… nemám slov.
    Parádní zvuk na Main stagei a High Contrast stagei (nežli to Marco V. trošku vohulil.. sm0 ),
    skvělá atmosféra na všech staegích, lidi přátelský, když šel někdo s pitím v ruce, ostatní mu uhnuli,
    když někdo do někoho vrazil, ten druhej se usmál a byl v pohodě, žádný kokoti bez triček a igelitový bloncky.
    Lidi fakt neuvěřitelný, podobná přátelská atmosféra se asi mockrát nezažije..

Co se hudby týče, tak:

[b]CLIFF COENRAAD[/b] – docela příjemnej proggy set na rozjezd, o tutom týpkovi ještě určitě uslyšíme..
    Potěšil s remixem na The Phuture od Sneijdera a svojí Repimp verzí „Luvstruck“ pro rok 2010 7/10
    [b]SIED VAN RIEL[/b] – parádní našlapanej proggy-vrzací set, kterej nepostrádal vývoj a kterej si výborně užili
    podle atmosféry i všichni kolempařící.. Závěrečných 20 min trošku slabších, ale i tak 9/10
    [b]ARTENTO DIVINI & FAUSTO[/b] – nevydržel bych na to fyzicky dýl jak hodinu, každopádně výbornej nadupanej set,
    pánové se s tím opravdu nesrali.. To, co hráli oni, jsem slyšel naživo de facto poprvý, ale rozhodně to mělo koule.
    Hustý syntíky, neskutečná energie a žádná utahaný breakdowny.. 8/10
    [b]SANDER VAN DOORN[/b] – Sander nemůže zklamat… My GOD, Bastillon, Spaceman…
    Na pařbu jako dělaný…není co dodat.. 9/10
    [b]MARCO V[/b] – výbornej set na paření, byŤ trošku víc houseový, nežli jsem měl ten večer náladu. (a jakože mi house nevadí) 7/10
    [b]JOCHEN MILLER[/b] – další výbornej set podle mě.. Skvělá kombinace melodie a masivní energie…
    Great escape, Brace Yourself nebo svůj remix na klasiku „Twisted“… Už se na něj moc těšim na Ostrovu Rozkoše. sm0 9/10
    [b]RICHARD DURAND[/b] – slyšel jsem ho potřetí a tentokrát to bohužel bylo nejslabší.. sm7
    Čekal jsem drtivou smršť na závěr, ale nebylo to ono, silnější místa se střídaly se slabšíma..
    Potěšil se Sky & Sand, Chachou na přání sm3, ale chyběly mi tam věci typu Madagascar, Smack my bitch up apod nadupárny.
    Ríša ani nekomunikoval s lidma tajak normálně a neměl tam ani svý dva efektory… Nevím no.. 7/10

Celkově celá akce fantastická, omlouvám se za svojí patologickou erekci z týhle akce, ale nikdy jsem zatím nezažil nic
    podobnýho a bojím se, že tady v ČR asi ani nezažiju.. sm3 (vyjma pár klubovek)
    Díky moc všem lidem z bandy v busu a všem, který jsem poznal nově, a kteří měli rovněž zásluhu na tom,
    že na tuten večer jentak nezapomenu..

Pár songů, co jsem pochytil, jsem hodil do Tracklistu.

hoky
    Člen

nechce se mi nic moc rozepisovat tak jen stručně, první návštěvu TE před 3 roky asi už žádná další nepřekoná ale i tak jsem se opět bavil vrchol večera klasicky Marco V ten nikdy nezklame a hned po něm Sander van Doorn

jinak celýý víkend v holandu byl luxusní ale to už by bylo OT, za rok snad zase, jinak zdravím všechny co jsem potkal:-)

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak tady jsou kompletně všechny moje videa z TE snad se budou líbit:

http://www.youtube.com/user/jimmySMG?feature=mhw5#g/u

dardic
    Člen

Tak napíšu i něco málo já….

Cliff Coenraad -> Byli jsme tam chvíli….hrál sračky tak jsme šli na Hard Stage….
    Dave 202 -> Začátek super…..pak to ale sklouzlo do upliftu a už mě to nebavilo…..hlavně Going Wrong…to sem myslel že budu zvracet.
    Ernesto vs. Bastian (nevím který z nich hrál) -> Jejich/jeho set se mi dost libil. Měl to šťávu. A Thrill na koci byl slušný kotel 🙂
    Mark Sherry -> Jeden z DJ’s kvuli kterých sem tam jel a nezklamal mě. Začátek byl sice slabší ale pak se rozjel a byla to pařba jak blázen. Na konci jak všichni zpívaly Coldplay, tak mi stali chlupy i tam kde nejsou 😀
    Artento Divini & Fausto -> K tomu se nedá nic jineho říct než : ŘEŽBA……tohle byl masakr od začátku dokonce. Překvapili mě moc kluci. Fausto Artenta dokonale zkazil 😀 Nejlepší set co sem kdy v životě slyšel!! Derb – Derb bylo na konci fantasticke…..málem sem si cvrknul do trenek!!
    Kamui -> Začátek byl sice pomalejší než sem čekal, ale jak se rozjeli tak to bylo dělo jako prase. Kvuli nim sem tam prakticky jel a vyplatilo se. Protože než je někdo doveze k nám tak budu mít fusate děcka 😀
    Sander van Doorn -> Celkem se to dalo….při tracku 2099 sem byl těžce mimo. Na te hlavní stagi to znělo neuvěřitelně. Po pulhodině sem odešel na Scota.
    Scot Project -> Konec byl super….ale kluk nám měkne.
    Jochen Miller -> Parádní energický set, který mě nenechal jen tak stát. Super opáčko z Fabricu!! 😛
    Richard Durand -> Čekal sem od něj více. Bohužel už ho asi nikdy neuslyším hrát tak jako na SoL 2008 🙁

Příští rok klidně znova, ale jedině letadlem. Tím busem to je hrůza 🙁

D4ve
    Člen

iamek: no vzdyt sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.