TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance energy 2010 – 3.4.2010

• Toto téma obsahuje celkem 308 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 310)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

Live to vetsina zpevaku nikdy neda tak jako ve studiu, vsak jak pise iamek, dnesni studiova technika by udelala zpevaka snad i ze me sm15

iamek
    Člen

Tak klapca je spolu s gottakem buh. To se nepocita.

Sq4Raa
    Člen

Klapča ne.

iamek
    Člen

D4ve : Live zpiva vetsina zpevaku hnusne. Jeste, ze mame technologie 🙂 …

Hanny
    Člen

I kdyby to zazpívala sebefalešněji, tak mi to na tý euforii, radosti a neskutečnym pocitu neubere.

kuchtajz
    Člen

To video s Arminem neni předtočený,bylo to live z New Yorku,kde bylo tou dobou 7 večer

D4ve
    Člen

[quote Hanny] a Emma naživo mě málem položila 🙂 [/quote]

sice jsem nebyl u toho, ale kdyz jsem to slysel ted v tom setu od Dashe, tak to bylo neco strasnyho, rvalo mi to bubinky ten jeji hlas . tak falesne zpivat jsem jeste v zivote nikoho neslysel sm15

Hanny
    Člen

Přijde mi zbytečný cokoliv vypisovat, když to můj drahý Dolikus udělal za mě.
    Párty naprosto luxusní. Krásnější stage než High Contrast jsem snad nikdy neviděla a Emma naživo mě málem položila 🙂
    Armin byl taky výbornej, i když jen na plátně, rozsekal neskutečně.
    Vrátila bych se zpátky.
    Za rok znova 🙂

hphondra
    Člen

Tajdrdlikuje sice pred prazdnym pidiem, ale na TE na Main Stage se v tu chvili dostavilo nejvice lidí ze všech vystupujících..
    A to co předvedl a dokazal i s tímhle přednatočeným videem udelat s lidma.. Nemám slov!
    je videt, co dokáže vlastně jen obrázek Armina.. Jakou atmosféru udělal na TE! To se jen tak nezapomene!!!
    Jinak TE podle mých vlastních slov byla vydarena. Ja jsem si to uzil dokonale! Ja davam palec nahoru!!! 🙂 🙂 🙂

kuchtajz
    Člen

Je tam v těch videích jedno kde je vidět to Arminovo live vystoupení,docela úsměvný,před prázdným parketem jak tam tajdrdlíkuje
    http://www.astateoftrance.com/

Sandeagle
    Člen

[quote Dolikus1][quote Sandeagle]Nikde tu nevidim hodnocení Tyase & Pattersona... jak dopadli kluci? sm7[/quote]

možná až se tu zjeví Sickboy:) Každopádně je blbý, že hráli až takhle nakonci...já slyšel asi 3,4 tracky...ale už sem fakt byl jetej, že sem to zabalil..:( Co taky vim, tak hodně lidí z busu,co ještě aktivně pařili v tu dobu, tak dali přednost Durandovi no...[/quote]
    Já kdybych na TE vyrazil tak prakticky jen kvůli nim no… je to škoda převeliká ale snad se tyas objeví brzo zase blízko od nás 🙂

Dolikus1
    Člen

[quote Sandeagle]Nikde tu nevidim hodnocení Tyase & Pattersona... jak dopadli kluci? sm7[/quote]

možná až se tu zjeví Sickboy:) Každopádně je blbý, že hráli až takhle nakonci…já slyšel asi 3,4 tracky…ale už sem fakt byl jetej, že sem to zabalil..:( Co taky vim, tak hodně lidí z busu,co ještě aktivně pařili v tu dobu, tak dali přednost Durandovi no…

D4ve
    Člen

[quote seven]sety?[/quote]

uz jich par je sm3

http://www.tranceenergy.net/

Sandeagle
    Člen

Nikde tu nevidim hodnocení Tyase & Pattersona… jak dopadli kluci? sm7

seven
    Účastník

sety?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.