Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trance energy 2010 – 3.4.2010
- Toto téma obsahuje celkem 308 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5. 4. 2010 v 22:06 #164593
Dolikus1
ČlenŘešíte hrozný hovna s tím Arminem, fakt jo…mě teda rozhodně jako větší uchylárna přišlo,jak měl tenkrát Tijs to svoje malovaný 3D warmup vystoupení před svejma live setama…
Jinak akce povedená..rozhodně nelituju, že sem vyrazil..vše co má takováhle akce mít, to podle mě do pundíku měla. Musím vyzdvihnout High Contrast stage…stovky a stovky disco koulí udělali v kombinaci s laserama neuvěřitelný peklo:)
Jinak z toho,co sem stačil proběhnout a slyšet…
Dave 202 – bylo vtipny slyšet na hardu Dyka a Armina:D Ne, na rozjezd dobrý…ve Švýcarsku na nádraží ale byl jako rozjížděč lepšísm16
Ernesto vs Bastian – asi první 3 tracky, ale zdálo se, že to pomalu už rozkotlovali víc a víc…
Konec Chagalla a začátek BTho – podle tracklistu Chagalla mě trochu mrzí, že sem blbec na něj nešel od začátku..BT pro mě děs…neuvěřitelně posranej zvuk,nevim,co s tím dělal..dvě minuty paření,čtyři minuty ruce nad hlavousm12, vydrželi sme Every Other Way a mazali sme na Arneje..
Arnej – neuvěřitelně nacpana Future Stage a atmosféra výborná, po Doornovi pro mě nejlepší set co sem zaslechlsm5
Dash Berlin – připadalo mi, že se mu nějak rozjel zvuk..chvílema to ztlumoval, chvílema zase moc bušil..každopádně na jeho styl hraní byl ten přebáslej zvuk dost na škodu..Překvapila účast Emmy Hewitt a vystřižení Waiting Live:)
Armin – zvědavost nedala a po tom,co se rapidně začla vylidnovat Future Stage sme zamířili na Main omrknou co se děje:) Bylo to náhodou pěkný zpestření a mslím, že za celou noc na Mainu lidi takhle nepařili:D
Marco V – asi pul hodky a moc mě nezaujal…přesun vedle na Kamui a to už byl jinej mazec:))
Sander van Doorn – bezkonkurenčně nejlepší set,zážitek,pařba večera…uf to byl mazec, po jeho skvélém výstupu na lonské Transmission to byl opět Sander, kdo to u mě vyhrál! Pecka pecka a celá Main si to užívala ostošet…
Jochen Miller – přišli sme až na druhou část a bylo to slušně našlápnutý, zdatně držel krok se Sanderem:)
Duo Simon,Sean už sem poslouchal v polosedu,v polostoji:) Nepochybuju, že to tam rozsekali do kousíčku, už i ten začátek tomu dost napovídal…ale nohy u nemohli:)Takže v cuku letu paráda, užil sem si, dobrá banda kolem, organizačně neskutečná harmonie..žádný fronty,žádný problémy, prostě paráda..ceny…nevim jak se pohybujou takhle na akcích v Holandu..ale je fakt, že ten panák piva byl úlet:D
5. 4. 2010 v 21:36 #164585D4ve
Členbyl to nasup sm3
Dave 202 – zacal na hardu ve sviznem tempu, ale slysel jsem jen hodku, pak jsem sel na Main, 8/10
Chagall – narez, rozhoupal to na Mainu ze startu moc dobre, 9/10
Arnej – slysel jsem asi 5 tracku, z toho 2 z jeho produkce, a atmoska na te Future Stagi byla neskutecna, pak jsem utikal na Main na Schulze, 9/10
Markus – neni co dodat, prvnich 10 minut jsem si sice rikal, jestli je to fakt on, ale pak to potvrdil, Markus je Markus !! 10/10
Kamui – je to proste na me moc rychle tempo, asi si budu muset jeste dlouho zvykat, ale nebylo to zas tak strasne, dalo se to prezit sm3 7/10
Marco V – slysel jsem asi 25 minut, a za dobu co jsem ho slysel, jsem nechapal, genius sm5 moc se mi to pacilo sm14 9/10
SvD – poslouchat se to dalo, ale moc me to nebralo, asi tou unavou uz ve 3 rano sm7 kazdopadne hral dobre, lidi silely, ja v urcitych momentech taky. 8/10
Jochen – to co predvedl Jochen, jsem dlouho neslysel .. set plny energie a emoci, proste to byl pro me spolecne s Markusem set vecera !! 10/10
Durand – zacal dobre, ale ja uz jsem to v tuto dobu fakt nedaval, kazdopadne me moc potesil trackem od Kalkbrennera, Sky and Sand v jeho remixu .. neco sileneho sm5 8/10
W&W – prisel jsem nakonec, bylo to tam strasne prebasovene sm7 tak jsem si sel sednout na lavicky za stage a poslouchal .. reznicina dobra, ale nohy uz nemohly sm15 8/10 za tech asi 20 minut ..tot vse, akce jako minulej rok silena, jen jsem se divil tomu, ze pri Markusovi a Sanderovi byla Main celkem prazdna, nebylo to jako minuly rok, kdy jsem se pri hrani na Armina ani nedostal … druha vec je to, ze se dalo aspon poradne hybat a nemackali jsme se sm15
organizacne dobre, ceny na barech se mi zdaly v skutku stejne jako minuly rok, jen to pivo za token, 2dcl ? to se asi posrali ne ? ale porad lepsi nez vodu za 2, to jsem pil radsi to pivo celej vecer sm15
jinak diky Dejvovi za zajezd, jen me nasralo to, ze byl ten hajzl v buse ucpany a musel jsem potrebu vykonavat do pet lahve sm15
pokud budu uvazovat jet pristi rok, tak uz busem ale ne, ta cesta je fakt znicujici sm13
5. 4. 2010 v 21:24 #164580eldee
Člennewman:
to bylo receno s nadsazkou!ja vim, ze hral v tu dobu uplne nekde jinde…proste sem nemel chut parit na nekoho, koho mi poustej z projekce (at uz live nebo ze zaznamu)5. 4. 2010 v 18:52 #164544iamek
ČlenStejne nejvetsi frajer byl ten co to prehnal s Becherem 😀 … byl v Utrechtu na nadru a vola dkdave, ze je v Plzni na nadrazi a chce bundu z busu 😀 …
5. 4. 2010 v 18:16 #164539Newman
Člen[quote eldee]K tomu Arminovi..nebyli sme tam takze nevim...ale abych na nekoho koukal jak hraje z platna na to jim hazim bobana!jak rekl kamarad..aby neprisla doba kdy djs budou hrat doma z obyvaku..co by se obtezovali jezdit na akci zesm17?[/quote]
Vážně myslíš, že se mu nechtělo, když zrovna v tu chvíli hrál na opačném konci světa? 😀
5. 4. 2010 v 18:10 #164538eldee
ČlenNa TE sem byl poprvy..a sem nadsenej. Cestu sem cekal horsi, dalo se to docela zvladnout. Btw diky Dave za zajezdsm4.
K akci: organizace naprosto dokonala, nikde zadna velka fronta…proste pohoda. Zajimavy, ze pokazdy kdyz sme kupovali redbull s vodkou..dostali sme jiny mnozstvi za jinou cenu..v tom by si kluci za barem meli udelat poradek.
Ohromila me celkova mohutnost vseho okolo..a ten lustr na high contrast stage byl fakt bombovejsm3.Djs: vubec sem to necekal ale drtivou vetsinu casu sem stravil na hard stage. K tomu Arminovi..nebyli sme tam takze nevim…ale abych na nekoho koukal jak hraje z platna na to jim hazim bobana!jak rekl kamarad..aby neprisla doba kdy djs budou hrat doma z obyvaku..co by se obtezovali jezdit na akci zesm17?
Dave 202: me dobre nakupnul, takovej dobrej sviznej zacatek..7/10
Ernesto a Bastian: hrali paradne!!myslel sem ze v tudle hodinu kouknu spis na Sieda van Riela…ale oni me proste nepustili pryc..a Thrill na konec byl nejvetsi rozseksm11…..9/10
Artento Divini a Fausto: tak todle byl nejvetsi naaarez..ty dva dablove to rezali a rezali..super jizda 10/10
Kamui: slysel sem jen konec setu a byl to taky nasup Advanced v tom kulervoucim mixu nema chybu
Scoťak: tesil sem se na nej docela dost..tentokrat me ale dostaly jiny jmena…7/10…tim sem na Hard stage koncil ty dva posledni blazni tam..to je uz na moc
Gareth Emery: uz sem byl docela vystavenej ale tenhle chlapik me vratil zpatky do tempa a ja chytnul druhej dech..parada 9/10
Na zaver sem sel na Duranda a jeho zacatek to byla bida s nouzi, tak sem prelez na WaW a to bylo jiny kafco 8/10Za rok klidne znovu…sm5
5. 4. 2010 v 16:49 #164525garrlousANGEL
Člento jamek: to ještě jde 2,5euro za 2dcl cisty vody…v Amnesii 8 euro za 2dcl sm15 ae je pravda, ze je to dost..a neda se to srovnavat…
5. 4. 2010 v 16:34 #164521dardic
Členzooropa: Já nevím myslím že to Live nebylo když to bylo v Americe kde je o 6 hodin méně než u nás 🙂
5. 4. 2010 v 16:11 #164518DjDkD@ve
Člento zooropa:
Jestli to bylo online, nebo predtocene vi asi jen organizatori a Armin…….
Bohuzel se to neda poznat bez te zpetne reakce……Rozhodne to nebylo takove, jako by tam Armin hral fyzicky, takze si nemyslim, ze by se to v dohledne dobe nejak rozmohlo a lidi chodili na party na „projekci“…… sm15
5. 4. 2010 v 16:11 #164517iamek
ČlenKonecne doma 🙂 … Potreti na TE a asi naposled … Bylo luxusne, ale dame priste uz neco jineho. Na cele TE bylo nejkrasnejsi to, ze jsem temer neslysel trance 🙂 …
Chagall – Bouzel jsem slysel jen poslednich 25 minut 🙁 … Ale musim dat 10/10
Dave 202 – Going wrong ? Nejaka dalsi tepla vocalovka u ktere TIGI skakal jak blazen ? Nene to jsem nepobral 6/10
BT – Obrovske zklamani a musel jsem po pulce setu odejit 3/10
Divini vs Fausto – Masakr, masakr, masakr 10/10
Kamui – 8/10 zacatek nuda jak pííííca, ale pak se to rozjelo a vyvrcholilo nejlepsim trackem jaky jsem asi kdy slysel … Kdo me znaji tak Viiiii 😀
Scot Project – Jako v Brne nezahraje uz asi nikdy. 7/10
Alex Kidd – Hnuuuuus 1/10+
Organizace
Nikde zadne fronty
Docela ciste WC
Kamaradi
Neuveritelne stage … Jedna stage mela snad tisic disco kouli a nad Kotlem udelany obrovsky lustr … Dalsi stage taky fantazie …–
Ceny … kdybych nemel penez co jsem mel tak bych asi umrel 😀 … 2 dcl ciste vody 2,5 euro, hot dog ( rohlik, parek, kecup ), 5 euro atd …
Poslouchat v buse diskuzi o melounu v kunde a dalsi predmety
Silena unava a nekonecna cesta
Burger king5. 4. 2010 v 15:45 #164510zooropa
ČlenJak rekl muj kamarad:
Organizatori uz dotahli formu DJingu k dokonalosti.
Lidi jsou schopny tancit na DJeje, kterej je promitan na obrazovce, je uplne jedno jeslti je to live, nebo je to predtoceny, prachy se sypou a lidi nic nepoznaj, staci kdyz tam date obcas „jakoze vypadek signalu“ 🙂
Jako kdyby toho Buraka natocili uprostred Central parku, nebo kdyby s nim nekdo prohodil na dalku par vet aby reagoval, tak to beru. Ale tohle byla fakt uz uchylarna.
Budoucnost DJingu bude nejspis jako ve filmu Avatar.5. 4. 2010 v 13:44 #164489DjDkD@ve
ČlenTak uz jsem nazivu sm15
Moje kratke hodnoceni:
Nic Chagall 8/10 – velice dobry setik na rozjezd, pekne me navnadil, akorad si to tedy u me trochu podelal tim hnusnym remixem Out Of The Blue od Laidback Luka (bleeee, doslova zhanobeni klasiky!!! sm17)
Armin van Buuren 7/10 – uprimne nic moc extra, 20 minut je malo na nejake vetsi hodnoceni, jedine co tomu vytknout je asi ten cca desetivterinovy vypadek
Above & Beyond 1000/1000 – nejlepsi set co jsem od nich kdy slysel, doslova jsem letal na jejich upliftovych vlnach – pro me set vecera BRAVO!!!
Scot Project 6/10 – chlapec nam posledni dobou nejak podezrele mekne, cekal jsem od nej rozhodne vetsi narez sm15
Dash Berlin 5/10 – pro me asi nejvetsi zklamani vecera, mozna to bylo tim prebasovany zvukem, ale vubec me ten jeho set nechytl, a tak jsem po cca 40 minutach sel o dum dal……
Arnej 6/10 – slysel jsem jen poslednich cca 25 minut, ale nic zazracneho se nedelo
Gareth Emery 9/10 – pro me druhy nejlepsi set vecera, obrovska energie, ktera me po predeslem lehkem vytuhnuti dokonale nakoplaK organizaci:
Jedine co me zarazilo, bylo celkem vyrazne podrazeni vseho co tam bylo k dostani, oproti lonsku az o 100%
4. 4. 2010 v 22:49 #164448Anonymní uživatel
HostDobry to bylo, no, ale uz jsem zazila i lepsi 🙂
4. 4. 2010 v 22:11 #164442TIGI
ČlenTracklisty [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,159561]zde[/url]
Jinak párty vydařená. Véčko zadupal svým housem všechny trancové hvězdy do země :o)
Hodně dobře se taky předvedl Sander a Gareth Emery.Dík všem za skvělou pařbu.
3. 4. 2010 v 19:52 #164326zooropa
ČlenTak za 20 minut vyrazime. Sedim v Red Light districtu v hotelu, rozehrejvam se Guinessem na baru a kecam s barmankou o Innercity 2003 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.